راههای علمی و منطقی برای مقابله با ویروس کرونا! -
Mehrbod - 03-19-2020
یک خوبیای که این ویروس داشته بالا بردن تراز بهداشت همگامی بود. همهی اینهایی که امروز
دنبال میکنند را من از سالها پیش خودم میکردم، پولی که دست میزنید، یا گوشی که روزانه با آن کار
میکنید از آلودهترین چیزها است و هربار که برمیگردید خانه نیاز به شستشو با الکل دارد + لپتاپ.
دست دادن هم یکی از عادتهای است که من بیشتر زمانها با بی میلی انجام میدهم، بغل کردن دوستانه همیشه
بهتر است و حس بهتری هم میدهد، روشن نیست چرا باید دستی که به هزارجا میخورد را بفشاریم و سپس ناخوداگاه به
چشم و دهان و.. بزنیم.
از یکسو هم ولی فزادهروی در اینها سیستم ایمنی تن را در دیرزمان سست میکنند، ولی از نگاه فرگشتین، با سبک زندگی
امروزین نیاز به وسواس بیشتری هست. ما در تیرهی ۱۰۰ تنه دیگر زندگی نمیکنیم و سیستم ایمنی شما مرزمند به زیستبوم
کوچک شما دیگر نیست. دستی که میفشرید میتواند بیماری را از آنسوی زمین با خود آورده باشد و این امر گویا از گنجایش
سیستم ایمنی فراتر میرود. هر چه باشد این زیستبوم نوین همه جوره بار بیشتری به آدم میدهد، هم نوری، هم آوایی، هم
پتوژنی، هم دادهای...
وسواس ازینرو در اینکه چگونه دست میدهیم، چه دادههایی را روزانه به خودآگاه امان راه میدهیم و بسیاری دیگر نیازین اند.
Scary - 03-20-2020
Anarchy نوشته: خوردن الکل هیچ تاثیری برای مقابله با کرونا که ندارد هیچ، باعث تضعیف سیستم ایمنی هم میشه. افرادی زیادی هم این چند روز به هوای خوردن الکل و کشتن ویروس کرونا، دچار مسمومیت با الکل صنعتی و کوری و مرگ شدند. چیزی حدود 100 نفر. اون زالو انداختن و تفاوت رنگ خون شما با چند نفر دیگه هم ربطی به الکل نداره.
حالا خود دانید دیگه...
اینجا ماستمالی کردی آنارشی جان، من منظورم مشروبات دستساز و غیر استانداردی که در خانهها بار میندازن نیست. بلکه شیشههای پلمپ و استاندارد شرکتی است.
اتفاقا خیلی هم ربط داره شما یک نمونه خون از یک فردی که الکل مصرف میکند و بالعکس بگیر حتما نتیجه فرق میکند.
کسانی که الکل مصرف میکنند کمتر دچار رسوبات رگ میشوند.
مصرف معقول نه افراطی!
yasy - 03-20-2020
Scary نوشته: اینجا ماستمالی کردی آنارشی جان، من منظورم مشروبات دستساز و غیر استانداردی که در خانهها بار میندازن نیست. بلکه شیشههای پلمپ و استاندارد شرکتی است.
اتفاقا خیلی هم ربط داره شما یک نمونه خون از یک فردی که الکل مصرف میکند و بالعکس بگیر حتما نتیجه فرق میکند.
مصرف معقول نه افراطی!
DEFINE_ME
این مقاله ۲۰۱۸ تو مجله ی thelancet چاپ شده و به وضوح میگه امن ترین میزان مصرف الکل برای سلامتی صفر میزان الکله:)
نه اینکه من مخالف خوردنش باشم ولی بهتره الان دیگه نخوره کسی:)
حالا خورد هم توجیح نکنه واسه سلامتی خوبه:)
Anarchy - 03-20-2020
Scary نوشته: اینجا ماستمالی کردی آنارشی جان، من منظورم مشروبات دستساز و غیر استانداردی که در خانهها بار میندازن نیست. بلکه شیشههای پلمپ و استاندارد شرکتی است.
مصرف معقول نه افراطی!
اون مساله مسمومیت با الکل صنعتی، اشکال جانبی مصرف الکل با انگیزه مشابه شما اما در کشوری مثل ایران بود. با این همه اصل مساله پا بر جاست در خصوص تاثیر منفی الکل... از نظر علمی کاملا ثابت شده هست و اتفاقا شانس آترواسکلروز یا همون رسوبات رگ بیشتر هم میشه.
Scary - 03-20-2020
yasy نوشته: DEFINE_ME
این مقاله ۲۰۱۸ تو مجله ی thelancet چاپ شده و به وضوح میگه امن ترین میزان مصرف الکل برای سلامتی صفر میزان الکله:)
نه اینکه من مخالف خوردنش باشم ولی بهتره الان دیگه نخوره کسی:)
حالا خورد هم توجیح نکنه واسه سلامتی خوبه:)
به هر حال من تعصبی رو گفتههام ندارم تصمیمگیری با خود شخص است، و اما در پایین مقاله نوشته شده که:
تحقیقات گزارش شده در این نشریه توسط مؤسسه ملی پیری مؤسسات ملی بهداشت تحت عنوان شماره جایزه P30AG047845 پشتیبانی شده است. مطالب صرفاً بر عهده نویسندگان است و لزوماً نمایانگر نظرات رسمی مؤسسات ملی بهداشت نیست.
commander - 03-21-2020
Mehrbod نوشته: یک خوبیای که این ویروس داشته بالا بردن تراز بهداشت همگامی بود. همهی اینهایی که امروز
دنبال میکنند را من از سالها پیش خودم میکردم، پولی که دست میزنید، یا گوشی که روزانه با آن کار
میکنید از آلودهترین چیزها است و هربار که برمیگردید خانه نیاز به شستشو با الکل دارد + لپتاپ.
دست دادن هم یکی از عادتهای است که من بیشتر زمانها با بی میلی انجام میدهم، بغل کردن دوستانه همیشه
بهتر است و حس بهتری هم میدهد، روشن نیست چرا باید دستی که به هزارجا میخورد را بفشاریم و سپس ناخوداگاه به
چشم و دهان و.. بزنیم.
از یکسو هم ولی فزادهروی در اینها سیستم ایمنی تن را در دیرزمان سست میکنند، ولی از نگاه فرگشتین، با سبک زندگی
امروزین نیاز به وسواس بیشتری هست. ما در تیرهی ۱۰۰ تنه دیگر زندگی نمیکنیم و سیستم ایمنی شما مرزمند به زیستبوم
کوچک شما دیگر نیست. دستی که میفشرید میتواند بیماری را از آنسوی زمین با خود آورده باشد و این امر گویا از گنجایش
سیستم ایمنی فراتر میرود. هر چه باشد این زیستبوم نوین همه جوره بار بیشتری به آدم میدهد، هم نوری، هم آوایی، هم
پتوژنی، هم دادهای...
وسواس ازینرو در اینکه چگونه دست میدهیم، چه دادههایی را روزانه به خودآگاه امان راه میدهیم و بسیاری دیگر نیازین اند.
در یک مستندی که مربوط به قبل از ریاست جمهوری ترامپ بود وی در برج خود از دست دادن با خبرنگار خودداری کرد و بعد توضیح داد که همین دست دادن ساده چگونه جوامع بشری را به پرتگاه نیستی کشانده و امراض مختلف را به مرحله پاندمی رسانده. تاریخ بشر را هم نگاه کنید می بینید امراضی که انسان را با خطر مواجه کرده همه از یکجا نشینی و تمدن شروع شده.
تمدن هم باعث بقای بشریت شد و هم تهدیدی برای آن.
Ouroboros - 03-22-2020
https://www.youtube.com/watch?v=1vZDVbqRhyM
Transcendence - 03-23-2020
ایا مصرف زینک می تونه در پیشگیری یا درمان کرونا موثر باشه؟ویتامین آ چطور؟ در مورد زینک من حرف های ضد و نقیض شنیدم.
sonixax - 03-23-2020
Transcendence نوشته: ایا مصرف زینک می تونه در پیشگیری یا درمان کرونا موثر باشه؟ویتامین آ چطور؟ در مورد زینک من حرف های ضد و نقیض شنیدم.
https://ir.voanews.com/a/noskheh/5305630.html
نقل قول:تا این تاریخ، هیچ بررسی علمی یا پژوهش پزشکی، اثربخشی قرص زینک پلاس را در درمان کرونا ویروس ها، از جمله کووید ۱۹ ثابت نکرده است. زینک یا روی، یکی از عناصر معدنی ضروری برای فعالیت های حیاتی و واکنش های سیتم ایمنی است. چنانچه فردی به دلایل ناشناخته یا به دلیل بیماری زمینه ای، دجار کمبود روی باشد، سیستم ایمنی او ضعیف می شود و باید با قرص یا سایر شکل های دارویی حاوی زینک، درمان شود. اما در فرد سالم یا کسی که کمبود روی ندارد، تجویز قرص زینک کاملا بیفایده است.
Ouroboros - 03-28-2020
[MENTION=31]Anarchy[/MENTION]
https://www.france24.com/en/20200325-antimalarial-drug-no-better-than-standard-coronavirus-care-study
البته نمیدانم چرا به جای درصد بهبودی درصد مرگ را مورد بررسی قرار ندادهاند؟