پاتوق شب نشینی -
meaning - 08-01-2013
نزدیکای صبح سرعت ساکس عالیه .. فکر کردم رضاشاه برگشته
پاتوق شب نشینی -
meaning - 08-01-2013
فکر کردم رای می آرم با این آواتار دانشیک .. کاش واسه دل ِ بی باک جونم که شده اون اواتار سکسی رو می ذاشتم.. .
کی بشه این دو سه روزم بگذره از شرش خلاص شم .. یه چنتا آماده کردم هم خوشگلاً هم باب ِ دلن
پاتوق شب نشینی -
meaning - 08-01-2013
واااااااای آناراشی بنده اسپاگتی .. این دوره کلاه رفت سرش :)) آخرش زد صندوقا رو به نشانه اعتراض له و لورده کرد =))
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-01-2013
دوستان گویا همگی رفتهاند افطار، قبول باشد
پاتوق شب نشینی -
Russell - 08-01-2013
Dariush نوشته: دوستان گویا همگی رفتهاند افطار، قبول باشد
آری داریوش جان، من یکی که داشتم افطاری میخوردم.البته این غیر از افطارهاییست که در طول روز میخورم، از خود بابی هندرسون شنیدهام این شیوه روزه گرفتن نزد اسپاگتی ثواب بیشتری دارد :e420:
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 08-01-2013
Dariush نوشته: دوستان گویا همگی رفتهاند افطار، قبول باشد
من هم از درگاه اسپاگتی میخوام طاعات و عبادات دوستان قبول درگاه پر از سسش باشه:))
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-01-2013
Russell نوشته: آری داریوش جان، من یکی که داشتم افطاری میخوردم.البته این غیر از افطارهاییست که در طول روز میخورم، از خود بابی هندرسون شنیدهام این شیوه روزه گرفتن نزد اسپاگتی ثواب بیشتری دارد
undead_knight نوشته: من هم از درگاه اسپاگتی میخوام طاعات و عبادات دوستان قبول درگاه پر از سسش باشه:))
دوستان در این لحظاتِ ملکوتی و آسمانی، فراموش نکنید ما را دعا کنید، اسپاگتی در این مواقع خیلی بیشتر به دعای بندگاناش گوش میکند، نقل است از عبدالاسباقطی در کتابِ «اصولِ کافی برای پختِ اسپاگتی» که پیامبرش گفته در این مواقع، اسپاگتیِ اعظم درِ دیگِ خود را باز میکند تا امتاش بتوانند با او راحتتر راز و نیاز کنند...
خلاصه دعا را فراموش نکنید دیگر.
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 08-01-2013
نقل است از منابع معتبر که مستحب است افطار را با اسپاگتی و شراب بیاغازید.
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 08-01-2013
من به یک مورد عجیب برخورد کردم! اینکه چرا بازدید کننده ها از پروفایل من اینقدر تعدادشون زیاد هست؟! (8000 تا!) در حالیکه هیچ کس این اندازه نیست و کاربرهای قدیمی از جمله میلاد و مهربد و راسل و ... تقریبن نصف این مقدار بازدید کننده دارند.
غلط نکنم نصف این بازدیدها از طرف برادران گمنام انجام شده!
آخه این همه کاربر چرا من؟!
پاتوق شب نشینی -
meaning - 08-01-2013
خاموش کردن آنتی ویروس سرعت را به طرز وحشت ناکی افزایش میده فروریزش هم دیگه نداره مرورگر.. البته فکر کنم برای سیستم خطرناک هست.