پاتوق شب نشینی -
meaning - 07-14-2013
به نظر من موجوداتی با هوش بالا تمدن ما را روی زمین به وجود آورده اند و تا حدودی ما را کنترل می کنند آن ها به سیاره خودشان باز می گردند.
پاتوق شب نشینی -
Philo - 07-14-2013
هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 07-14-2013
Philo نوشته: هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟
بالاخره گرمای تابستان توانست حرف حالیاش کند، علم پزشکی و منطق که نتوانست!
پاتوق شب نشینی -
meaning - 07-14-2013
اگر دین را مانند دیگر اندیشه ها بدانیم که در طولتاریخ به وجود آمده اند رفته رفته مستهلک می شوند علی رغم بسیاری از مدهبیون و این واقعیت طبیعت را باید قبول کرد به فرموده علی شریعتی : تنها چیزی که ثابت است تغییر است و این تنها بی خدایی است که در مسیر این تکامل مثل گلوله ی برفی که از بالای کوه غلط می خورد به مرور زمان تکامل پیدا می کند برخلاف دیگر ایدئولوژی های ساخت دست بشر .
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 07-14-2013
3000 Free Audio Books + eBooks, Download for iPhone, Android, Kindle and more!
Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine
هر کتابی که آدیو بوک آن وجود داشته باشد در این ۲ سایت پیدا میشود.
پاتوق شب نشینی -
shirin - 07-14-2013
دلم میخواد برم فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینم.
پاتوق شب نشینی -
Alice - 07-14-2013
من که اصلا دل و دماغ سینما رفتن ندارم! یک زمانی برای تماشای این نمایش و آن اکران تازه دست و پا میشکستم؛
امروزه بکلی از هنر روی گردان شدهام.دفترچه هم یش از حد حزنآلود شده این روزها؛ دوستان این چه وضعیتیست؟
پاتوق شب نشینی -
shirin - 07-14-2013
آلیس احتمالا چون خودت حزن آلود شدی همه جا رو حزن انگیز میبینی. وگرنه من که احساس نکردم دفترچه حزن آلود هست. :-D
پاتوق شب نشینی -
Alice - 07-14-2013
دقیقاً هنگام نگاشتن آن عبارت خودم متوجه همین نکته شدم شیرین، ولی از جاییکه دوستان دیگر هم به این نکته
اشاراتی داشتند فکر کردم شاید واقعاً چنین باشد. تو هم که همیشه روی دکمهی :-D هستی! :)
پاتوق شب نشینی -
shirin - 07-14-2013
از این به بعد اینو :-) استفاذه میکنم. :-)