پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 06-02-2013
دوستان من دو هفتهای در خدمت شما نیستم.
خوش باشید و جای ما را هم خالی بکنید.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 06-02-2013
Ouroboros نوشته: دوستان من دو هفتهای در خدمت شما نیستم.
خوش باشید و جای ما را هم خالی بکنید.
حقیقتا جایت خالی خواهد بود امیر عزیز.
کاش قبل رفتن حداقل سوالات اختصاصیت از آنارشی را میگذاشتی که یکی از بهانههایِ قبلی او برای نشستن روی صندلی بود.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 06-02-2013
Russell نوشته: حقیقتا جایت خالی بود امیر عزیز.
کاش قبل رفتن حداقل سوالات اختصاصیت از آنارشی را میگذاشتی که یکی از بهانههایِ قبلی او برای نشستن روی صندلی بود.
وقتی برگشتم از هر دو میهمان «پذیرایی» خواهم کرد، بناست دوباره جستارها را بگشاییم.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 06-02-2013
دوستان بر سرِ این جستارِ سنگسار چه بلایی آمده؟ من نمیتوانم به صفحه انتهاییاش بروم و پست خودم را بخوانم!
آپدیت: خودش درست شد!
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 06-02-2013
داریوش گرامی به خاطر کش باروزر است . هر از گاهی این طوری میشه .
کش باروزر (DNS Cache) رو که پاک کنید درست میشه .
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 06-02-2013
سپاس میلاد جان. ولی آدرسهای صفحاتِ انجمن هم خیلی درهم و برهم هستند. به نظرم بهتر بود از همان حالت انگلیسیاش استفاده شود.
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 06-02-2013
تا حالا شده یک ساعت بنویسید بعد بدون علت تمام نوشته هاتون بپره؟؟
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 06-02-2013
iranbanoo نوشته: تا حالا شده یک ساعت بنویسید بعد بدون علت تمام نوشته هاتون بپره؟؟
یه هزار باری
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 06-02-2013
در این مواقع دقیقا باید چی کار کرد؟
بهتر نیست یک نامه ی سرشار از ابراز علاقه به خواهر و مادر رهبر عظیم الشان انقلاب به سازمان فیلترینگ بفرستم؟
پاتوق شب نشینی -
Russell - 06-03-2013
iranbanoo نوشته: تا حالا شده یک ساعت بنویسید بعد بدون علت تمام نوشته هاتون بپره؟؟
عملیترین راه اینست که یک Ctrl+A , Ctlr+C بگیرید قبل از زدن ارسال اگر هم پرید در رم کامپیوتر موجود خواهد بود.
من خودم بخاطر همین سرعت پایین و پریدنها با هول نوشتهها را میفرستم چرا که یکزمان بود لاگین زیاد نمیشد ماند یکمقدار طول میکشید نوشته فرستاده نمیشد همین است عادت شده نوشتهها را با غلط و بدون بازبینی میفرستم سریع.