پاتوق شب نشینی -
Dariush - 04-21-2013
درود.
میگویم این زنخوار بودنِ ما گویا قدری دوستان را آزرده و در گوشهکنار هر جستاری یک کنایهای به ما میزنند! چنین است؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 04-21-2013
Dariush نوشته: درود.
میگویم این زنخوار بودنِ ما گویا قدری دوستان را آزرده و در گوشهکنار هر جستاری یک کنایهای به ما میزنند! چنین است؟
چیز دیگری
میبیوسیدید[sup][aname=rpa795e][[/aname][anchor=pa795e]1][/anchor][/sup]!؟
----
[aname=pa795e]1[/aname]. [anchor=rpa795e]^[/anchor] Bayusidan || بیوسیدن: چشمداشتن, انتظار بردن Dehxodâ to expect
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 04-21-2013
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: چیز دیگری میبیوسیدید[1]!؟
انتظار این را داشتم اما انتظار نداشتم که به جای اینکه آن را با خودم مطرح کنند در حینِ گفتگو با دیگر دوستان کنایهوار بیانش کنند!
سه مورد را یافتم، یکبار هم که پنداشته میشد من راستی راستی زنان را میخورم!
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 04-21-2013
Dariush نوشته: انتظار این را داشتم اما انتظار نداشتم که به جای اینکه آن را با خودم مطرح کنند در حینِ گفتگو با دیگر دوستان کنایهوار بیانش کنند!
سه مورد را یافتم، یکبار هم که پنداشته میشد من راستی راستی زنان را میخورم!
امیدوارم پست من جزو اون سه مورد نباشه
Ouroboros نوشته: اگر کار فقط محدود به جابجایی پستها و مرتب کردن جستارها و ... باشد مشکلی نیست، اما اگر رسید آن روز شوم که کسی چرندی گفت و از من به عنوان مدیر درخواست شد که نوشتههای او را بر اساس قوانین حذف بکنم، شما روز جزا پاسخ ِ «خائوس» را میدهید؟ اگر مدیر دیگری مسئولیت حذف نوشتههای کاربران خاطی ِ احتمالی را برعهده میگیرد من حرفی ندارم.
خیلی این پست جالب بود برام
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 04-21-2013
mosafer نوشته: خیلی این پست جالب بود برام
دوستان ما را تبدیل کردند به بخشی از قدرت رفت پیکارش. چندی پیش در نوشتههای یک کاربری دست بردم و توهینهای قومی را در آن زدودم، هیچ هم احساس ناراحتی نکردم و بلکه چه بسی حتی خوشحال هم شدم از این بابت.. به گمانم
این حقیقت دارد در آخر کار. اکنون دربهدر دنبال نوشتهای هستم که آنرا بزدایم و ببینم آن چه حال خوشی میتواند داشته باشد. :e108:
پاتوق شب نشینی -
mosafer - 04-21-2013
Ouroboros نوشته: دوستان ما را تبدیل کردند به بخشی از قدرت رفت پیکارش. چندی پیش در نوشتههای یک کاربری دست بردم و توهینهای قومی را در آن زدودم، هیچ هم احساس ناراحتی نکردم و بلکه چه بسی حتی خوشحال هم شدم از این بابت.. به گمانم این حقیقت دارد در آخر کار. اکنون دربهدر دنبال نوشتهای هستم که آنرا بزدایم و ببینم آن چه حال خوشی میتواند داشته باشد. :e108:
منو بگو فکر کردم کلا تو ذاتتون نیست دست به نوشته ی کسی ببرید و عذاب وجدان میگیرید :e405:
پاتوق شب نشینی -
Newton - 04-21-2013
به نام شب
دوستان یک تاپیک در مورد انتخابات پیش روی شروع کنید
وهر دوستی پیش بینی نماید و کاندیدها ها رو تحلیل کنه
درسته که فرمایشی ولی ما هم فرمایشی تحلیلش می کنیم
ببینم تحلیل کدام دوست بهتره و به واقعیات نزدیکتر
به نظرم جالب میاد؟
مشایی که متعلق به جناح صهیونیستها میباشد
قالی باف فقط خیال میبافه
محسن دماغ که فکر میکنه اوبامای ایرانه
خاتمی که فریباست و تازگی نمیخنده
روحانی که اگر بشود ایران بمب هیدروژنی هم میسازه اخرت پینوکیوه
ولایتی که مرد میانه روز فکر نکنم با اوباماست مشگلی پیش بیاره
----------
بقیه یا عددی نیسن یا سیاهی لشگرند:e530:
پاتوق شب نشینی -
Russell - 04-21-2013
Newton نوشته: به نام شب
دوستان یک تاپیک در مورد انتخابات پیش روی شروع کنید
وهر شخصی پیش بینی ها و کاندیدها رو تحلیل کنه
درسته که فرمایشی ولی ما هم فرمایشی تحلیلش می کنیم
ببینم تحلیل کدام دوست بهتره و به واقعیات نزدیکتر
به نظرم جالب میاد؟
خودت بزن دیگر ،اینجا بعلت دیکتاتوری شدید زدن تاپیک جدید نیاز به منتظر شدن تایید و... ندارد.
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 04-21-2013
iranbanoo نوشته: بیباک جان صندلی داغت چی شد؟
پیچاندی رفت؟.....
والا دارم روش کار میکنم ولی بعضی سئوالها کمی تا قسمتی مشکله + سیستمم خراب شده. باشه پس زودتر جواب میدهیم.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 04-21-2013
mosafer نوشته: امیدوارم پست من جزو اون سه مورد نباشه
درود.
خیر شما همچین کاری نکردهاید.