پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 03-30-2013
فعلا من به دلیل تنبلی متاسفانه درگیر بحث های دفترچه زیاد نمیشم چون پاسخ دادن به هر ده پست در هم میهن معادل یک پست در دفترچه نیست:)))
پاتوق شب نشینی -
Fox - 03-30-2013
Nâxodâ نوشته: خود من هم امروز با سردرد سنگینی بیدار شدهام و این تراگذشت بهاری برایم انرژی نگذاشته.
دیگر دوستان که هم تنها سپاس میزنند و رد میشوند, به نگر نمیاید انرژی و حوصلهیِ چندانی داشته باشند.
با اینحال حوصله تان در رعایتِ چارچوب های نگارشی خود و زیرنویس کردنِ واژگانِ ناآشنا برای کسانی که با پارسی سره ناآشنا هستند، جالب توجه است . من که بهنگام سردرد و بی حوصلگی از خیرِ ریزه کاری های اینچنینی میگذرم.
Nâxodâ نوشته: بسیار هم خوب, اینجا چندی است شمار بانوان رو به فزونی بود و کم مانده بود ما را از تخت گردانندگی! ((: سرنگون کنند, سردمدار اشان iranbanoo باشد!
دیدم کمپین دفاع از حقوقِ مردان به راه انداخته اید! میکوشم به شمارِ مردانِ سایت بوسیله دعوت از دوستانم ، بی افزایم .
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-30-2013
من هی میخوام یک بحث راه بندازم حوصلهام نمیاد،موضوع درست و جالب راه انداختن آسون نیست خیلی.
از داریوش گرامی هم خبری نیست،بگمانم درگیر کاری که گفته بود مشغولش میکند و کمتر میتواند اینجا سر بزند شده.
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-30-2013
Fox نوشته: با اینحال حوصله تان در رعایتِ چارچوب های نگارشی خود و زیرنویس کردنِ واژگانِ ناآشنا برای کسانی که با پارسی سره ناآشنا هستند، جالب توجه است . من که بهنگام سردرد و بی حوصلگی از خیرِ ریزه کاری های اینچنینی میگذرم.
نه, باید
دیوانگیای سرسامآور داشت که بتوان هربار این پینوشتها را دستی افزود!
همه اش کار نرمافزاره گرامی.
Fox نوشته: دیدم کمپین دفاع از حقوقِ مردان به راه انداخته اید! میکوشم به شمارِ مردانِ سایت بوسیله دعوت از دوستانم ، بی افزایم .
در نبود امیر گرامی کسی انگار انگیزهیِ آنچنانی ندارد ((:
ولی اگر میتوانید به شمار هموندان سایت بیافزایید چه مرد و چه زن استقبال میشود, تنها اینکه بکوشید از آشکار کردن هویت خودتان خودداری کنید:
نکتههای «امنیتی» استفاده از انجمن دفترچه
پاتوق شب نشینی -
Fox - 03-30-2013
Nâxodâ نوشته: نه, باید دیوانگیای سرسامآور داشت که بتوان هربار این پینوشتها را دستی افزود!
همه اش کار نرمافزاره گرامی.
آهان، خوب شد گفتید وگرنه از خودم ناامید میشدم برای این همه بی حالی!
کنون ، این دیوانگی سرسام آور چه ارتباطی با کاربر آلیس دارد؟!
Nâxodâ نوشته: ولی اگر میتوانید به شمار هموندان سایت بیافزایید چه مرد و چه زن استقبال میشود, تنها اینکه بکوشید از آشکار کردن هویت خودتان خودداری کنید: نکتههای «امنیتی» استفاده از انجمن دفترچه
سپاس از توصیه تان.
ما هم در پی کاربردِ هر روزه از اینترنت، آنقدر آبدیده شده ایم که بدانیم چطور ناشناس بمانیم .
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-30-2013
Fox نوشته: آهان، خوب شد گفتید وگرنه از خودم ناامید میشدم برای این همه بی حالی!
کنون ، این دیوانگی سرسام آور چه ارتباطی با کاربر آلیس دارد؟!
برای دریافت پیوند اش باید این جستار را بخوانید:
شخصیتشناسی از روی نگارش
پاتوق شب نشینی -
Fox - 03-30-2013
Nâxodâ نوشته: برای دریافت پیوند اش باید این جستار را بخوانید: شخصیتشناسی از روی نگارش
جالب بود !
اما به نظر قدری بی انصافی کرده اید که در حق داریوش ! هم به خاطرِ اینکه او را با آلیس سنجیده اید و هم اینکه او را کرانِ بالای شخلته نویسی شناسانده اید.در حالیکه از او شلخته نویس تر در این فروم زیاد دیده ام .
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 03-31-2013
جدا هیچکسی مشکلی در دفترچه نمیبینه؟!فکر کنم مرورگرم پکیده پس:|
پاتوق شب نشینی -
Fox - 03-31-2013
برای من که دشواریای دربر نداشته و اتفاقا از دیگر فرومها سریعتر و روانتر است . از میانِ مرورگرها هم گوگل کروم را پیشنهاد میکنم.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-31-2013
یک مثال بزنم آندد جان چک کنم ببینم برا منم هست.