پاتوق شب نشینی -
yasy - 03-25-2013
تاپیك زدن فاطمیه ی اول یا فاطمیه ی دوم كدام معتبر است
دو سه نفر با اطمینان بدون ذره ای شك گفتن هردو معتبر است
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 03-25-2013
mamad1 نوشته: می بینم که در نبود من یه 100 صفحه ای پاتوق شب نشینی رو جلو بردید
لابد نشستی همشو هم خوندی !
yasy نوشته: تاپیك زدن فاطمیه ی اول یا فاطمیه ی دوم كدام معتبر است . دو سه نفر با اطمینان بدون ذره ای شك گفتن هردو معتبر است
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 03-25-2013
Bibak نوشته: داستان چیه تا امیر از اینجا میره دوستان مسلمان پیداشون میشه؟!
جناب حزب الله، تازه تعداد پستهام داشت ازت فاصله میگرفت که برگشتی.
خب اینجا دو فرضیه پیش میاد .
1- اینکه جناب حزب الله از امیر آقا می ترسه و در حضور ایشون شهامت اظهار وجود رو نداره !
2- اینکه حزب الله کسی نیست جز امیر آقا !
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 03-25-2013
میگم کمپین امام نقی چش شده؟ غیب شده توی فیس بوک!! شما بهش دسترسی دارید؟
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-25-2013
بلاخره اینترنت ما (VDSL 50Mbps) هم وصل شد هورا هورا هورا .
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 03-25-2013
من امروز مجبور شدم بعد چند سال اتوبوس سوار بشم چون ماشینم صبح روشن نشد هر کاری کردم یک چیزی که خیلی ازش متنفر هستم این هست که خارجیها توی وسایل نقلیه عمومی به زبان غیر انگلیسی یا در کشورهای دیگه به زبان غیر محلی اونجا بلند بلند صحبت میکنند ، این کار خیلی rude هستش ، اعصابم خرد شد واقعا ۱۰ دقیقه سوار اتوبوس شدم ، میلاد تو هم از این بدت میاد مثلا ۲ نفر بلند بلند به یک زبون دیگه جلوی آلمانیها صحبت کنند؟ زشت نیست به نظرت این کار؟
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 03-25-2013
[h=5]
sonixax نوشته: بلاخره اینترنت ما (VDSL 50Mbps) هم وصل شد هورا هورا هورا .
[/h]میلاد شیرینی یادت نره
!! محدودیت حجمی ماهانه که نداری؟
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-25-2013
Theodor Herzl نوشته: من امروز مجبور شدم بعد چند سال اتوبوس سوار بشم چون ماشینم صبح روشن نشد هر کاری کردم یک چیزی که خیلی ازش متنفر هستم این هست که خارجیها توی وسایل نقلیه عمومی به زبان غیر انگلیسی یا در کشورهای دیگه به زبان غیر محلی اونجا بلند بلند صحبت میکنند ، این کار خیلی rude هستش ، اعصابم خرد شد واقعا ۱۰ دقیقه سوار اتوبوس شدم ، میلاد تو هم از این بدت میاد مثلا ۲ نفر بلند بلند به یک زبون دیگه جلوی آلمانیها صحبت کنند؟ زشت نیست به نظرت این کار؟
از اینکه به زبان خودشون صحبت میکنند نه ، ولی از اینکه بلند بلند داد میزنند پای تلفن یا بلند بلند صحبت میکنند طوری که انگار سر گردنه هستش چرا - خیلی بدم میاد . برای همین هم اتوبوس سوار نمیشم :دی
Anarchy نوشته: میلاد شیرینی یادت نره!! محدودیت حجمی ماهانه که نداری؟
محدودیت ؟ مگه ایرانه :دی
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-25-2013
Bibak نوشته: میگم کمپین امام نقی چش شده؟ غیب شده توی فیس بوک!! شما بهش دسترسی دارید؟
https://www.facebook.com/Emam.Naghi?fref=ts
پاتوق شب نشینی -
Angela - 03-25-2013
عجب سکوتی!