جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه -
Dariush - 08-12-2014
Ouroboros نوشته: اینها همه نمودهای حسدورزی نردهاست. مهم نیست چه گوشی دستتان است مهم اینست که به چه کسی زنگ میزنید.
میبینم که خودفریبی همهی ابعاد زندگیتان را دربر گرفته! دفعه بعدی که خواستید بروید دنبالِ پرنسس با یک پیکان بروید و در پاسخ به دوستان بگویید «مهم نیست چه ماشینی دارید، مهم این است که چه کسی را سوار میکنید»!
Ouroboros - 08-12-2014
Dariush نوشته: میبینم که خودفریبی همهی ابعاد زندگیتان را دربر گرفته!
دفعه بعدی که خواستید بروید دنبالِ پرنسس با یک پیکان بروید و در پاسخ به دوستان بگویید «مهم نیست چه ماشینی دارید، مهم این است که چه کسی را سوار میکنید»!
کمال همنشین در من اثر کرد.
> Q10 پیکان است.
> P4 زیباست.
> لطفا به من و سلیقهام نخندید.
Dariush - 08-12-2014
دوستان این گوشی زشت است:
[ATTACH=CONFIG]4383[/ATTACH]
و این گوشی زیباست:
[ATTACH=CONFIG]4384[/ATTACH]
میتوانید به حال من بگریید
sonixax - 08-12-2014
ما عربوارانه از اینها داریم
[ATTACH=CONFIG]4385[/ATTACH]
Dariush - 08-22-2014
آنارشی جان با توجه به اخباری که از آیفون 6 منتشر شده، به نظر میرسد گوشی جذابی باشد، بنابراین به شما پیشنهاد میکنم حداقل چند روزی تا معرفی رسمی این گوشی صبر کنید تا ببینیم اوضاع از چه قرار است. گویا قرار است در دو نسخه 4.7 اینچی و 5.5 اینچنی عرضه شود.
Anarchy - 08-23-2014
Dariush نوشته: آنارشی جان با توجه به اخباری که از آیفون 6 منتشر شده، به نظر میرسد گوشی جذابی باشد، بنابراین به شما پیشنهاد میکنم حداقل چند روزی تا معرفی رسمی این گوشی صبر کنید تا ببینیم اوضاع از چه قرار است. گویا قرار است در دو نسخه 4.7 اینچی و 5.5 اینچنی عرضه شود.
ممنون داریوش عزیز ... ولی هر دوره ای آیفون جدید دمیاد ، قیمت نجومی داره و خریدش مقرون به صرفه نیست . باید چند ماهی حداقل صبر کرد برای خرید !!
sonixax - 08-23-2014
Anarchy نوشته: ممنون داریوش عزیز ... ولی هر دوره ای آیفون جدید دمیاد ، قیمت نجومی داره و خریدش مقرون به صرفه نیست . باید چند ماهی حداقل صبر کرد برای خرید !!
واقعن تاسف آوره که در ایران چنین وضعیتی هستش!
ما اینجا هر آیفونی که جدید میاد در صورتی که از اوپراتور بخوایم بهمون یا مجانی میدند (من تا حالا 4 تا 5s مجانی گرفتم :دی) یا با قیمت خیلی کم مثلن 50 تا 100 یورو!
تمام دلیل این کار وجود رقابت در بین شرکتهای مخابراتی و تلاش برای حفظ مشتری هستش.
Russell - 08-23-2014
sonixax نوشته: واقعن تاسف آوره که در ایران چنین وضعیتی هستش!
ما اینجا هر آیفونی که جدید میاد در صورتی که از اوپراتور بخوایم بهمون یا مجانی میدند (من تا حالا 4 تا 5s مجانی گرفتم :دی) یا با قیمت خیلی کم مثلن 50 تا 100 یورو!
تمام دلیل این کار وجود رقابت در بین شرکتهای مخابراتی و تلاش برای حفظ مشتری هستش.
من نمیفهمم چطوری اوپراتورهای تلفن چنین حالی به مشترک میدند. آنجا اصلا کسی هم میرود اینها را مستقیم میخرد؟
اصلا مگر کل مبلغی که اپراتور از طرف میگیرد سالیانه چقدر است؟
Anarchy - 08-23-2014
sonixax نوشته: واقعن تاسف آوره که در ایران چنین وضعیتی هستش!
میلاد جان الان اصولا چی تو ایران تاسف آور نیست :e058: !!
sonixax - 08-23-2014
Russell نوشته: من نمیفهمم چطوری اوپراتورهای تلفن چنین حالی به مشترک میدند. آنجا اصلا کسی هم میرود اینها را مستقیم میخرد؟
اصلا مگر کل مبلغی که اپراتور از طرف میگیرد سالیانه چقدر است؟
قراردادها 2 ساله هستش، من الان برای تلفن فلت (هر چه قدر که میخوام حرف میزنم) به تمام خطهای آلمان و تمام اوپراتورها، اس ام اس مجانی، اینترنت 7 مگ فلت (بدون محدودیت) و داشتن همین امکانات در تمام کشورهای شنگن ماهی 35 یورو میدم. تازه از سال دیگه میشه 25 یورو :دی یه تخفیفی بود دادند ما هم گرفتیم .
بعد گوشی برای اوپراتور 700 یورو نیست که! اونها گوشی رو از اپل میگیرند 200-300 یورو!