صندلی داغ - Theodor Herzl -
sonixax - 12-21-2013
این هم سوالهای من از کسرا :
1 - اگر بخواهید کشوری را برای زندگی انتخاب کنید و در انتخاب آزاد باشید به جز آمریکا و کانادا کجا را بر میگزینید ؟
2 - قرمه سبزی بیشتر دوست دارید یا پلی استیشن ؟!!!!!!!!!!
3 - چه ورزشی را بیشتر میپسندید ؟ (نه برای تماشا بلکه برای انجام دادن)
4 - بی رودربایستی نظرت راجع به این کاربران چیه : آنارشی / راسل / مهربد / مزدک بامداد / اوروبورو / میلاد / آلیس / کوروش بیخدا / داریوش / خدابیامرز شیرین ؟! (اگر کسی رو جا انداختم شرمنده همینها به ذهنم رسید)
5 - اگر بخواهی وضعیت فعلی ایران را در یک کلمه وصف کنی اولین کلمه ای که به ذهنت میرسد چیست ؟
6 - فرض کن تمام قدرت مطلق در ایران را به دستت داده اند اولین کاری که بی درنگ میکنی چیست ؟
Theodor Herzl - 12-22-2013
sonixax نوشته: 1 - اگر بخواهید کشوری را برای زندگی انتخاب کنید و در انتخاب آزاد باشید به جز آمریکا و کانادا کجا را بر میگزینید ؟
اسرائیل که جای خود ، ولی اروپای غربی مثل هلند رو دوست دارم ، از زندگی در آمریکا هم خوشم نمیاد اصلا.
sonixax نوشته: 2 - قرمه سبزی بیشتر دوست دارید یا پلی استیشن ؟!!!!!!!!!!
من اصلا game بازی نمیکنم ، قورمه سبزی هم بدون گوشت میخورم ، از لیمو عمانی زیاد هم خوشم میاد تو قورمه سبزی
sonixax نوشته: 3 - چه ورزشی را بیشتر میپسندید ؟ (نه برای تماشا بلکه برای انجام دادن)
بدن سازی
sonixax نوشته: 4 - بی رودربایستی نظرت راجع به این کاربران چیه : آنارشی / راسل / مهربد / مزدک بامداد / اوروبورو / میلاد / آلیس / کوروش بیخدا / داریوش / خدابیامرز شیرین ؟! (اگر کسی رو جا انداختم شرمنده همینها به ذهنم رسید)
آنارشی: هی میخواد نقش ریش سفید رو بازی کنه و همه رو با هم آشتی بده
راسل رو نظر خاصی ندارم
مهربد و مزدک به نظرم یک احساس نستالژیک نسبت به شوروی دارند که از اون خوششون میاد به هر دلیلی.
راجع خودت اینکه هرگز نمیخواهی قبول کنی که داری اشتباه یک چیزی رو میگی و ۴۰ صفحه بحث نا مربوط انقدر میکنی تا طرف دیگه خسته بشه ول کنه!
نظر خاصی راجع آلیس ندارم
کورش بیخدا به نظرم آدم حسابی میاد خیلی
راجع داریوش و بقیه کسانی هم که گفتی نظری ندارم
sonixax نوشته: 5 - اگر بخواهی وضعیت فعلی ایران را در یک کلمه وصف کنی اولین کلمه ای که به ذهنت میرسد چیست ؟
تخمی
sonixax نوشته: 6 - فرض کن تمام قدرت مطلق در ایران را به دستت داده اند اولین کاری که بی درنگ میکنی چیست ؟
ریشه کن کردن فقر
Alice - 01-22-2014
* رابطهتان با همسرتان چطور است؟ از بودن کنار ایشان خسته نمیشوید و دوست دارید تا همیشه پیش هم بمانید؟
* اگر روزی ببینید همسرتان به شما خیانت کرده است چه کار میکنید؟
* اگر به دختر دیگری علاقهمند شوید و همسرتان همچنان عاشق شما باشد چه میکنید؟
* به بدنسازی میروید؟ کلا چه میزان از مردانی که به پرورش اندام علاقهمندند هورمونی هستند؟
* چه تیپی دارید؟ کت و شلوار، اسپرت و غیره؟ ریش و سیبیل چطور؟
* نظرتان راجع به جانورانی که در خیابان به دختران مردم متلک میاندازند و مزاحمت ایجاد میکنند چیست؟
* اهل دود که نیستید؟ اگر هستید چه طعم و مارکی را برای قلیان و سیگار میپسندید؟
* آیا به راستی در حق زنان اجحاف نشده است؟ چطور یهو عقایدتان از این رو به آن رو مبدل شد؟
* به نظر شما حیات هوشمند فرازمینی وجود دارد؟ مواجههی آنان با ما زمینیان چطور خواهد بود؟
* در حوزهی ادبیات ایران از چه آثاری خوشتان میاید؟
* سختترین دوران زندگیتان چه دورهای بوده است؟
* خاطرهای خوب، خندهدار و جالب که به ذهنتان میاید تعریف کنید.
* تاکنون عاشق کسی از همجنس خودتان شدهاید؟ اگر پسری عاشق شما باشد چهکار میکنید؟
* به این چهره از یک تا بیست نمره بدهید:
[ATTACH=CONFIG]3383[/ATTACH]
Theodor Herzl - 01-23-2014
Alice نوشته: * رابطهتان با همسرتان چطور است؟ از بودن کنار ایشان خسته نمیشوید و دوست دارید تا همیشه پیش هم بمانید؟
یک نفر مثلا از وجود فرزندش خسته میشود و فرزند جدید میخواهد؟ این حرف بی معنی هست که آیا از وجود همسر خسته میشوید یا نه!
Alice نوشته: * اگر روزی ببینید همسرتان به شما خیانت کرده است چه کار میکنید؟
اسباب و اثاثیه را جمع میکنم و میروم ، خود اصل سکس با شخص دیگر آنچنان مهم نیست ، اینکه احساس من پشم هم ارزش نداشته بیشتر درد آور است!
Alice نوشته: * اگر به دختر دیگری علاقهمند شوید و همسرتان همچنان عاشق شما باشد چه میکنید؟
به فرض اگر همچین اتفاقی بیفتد ، احساس جدید خود را نابود میکنم ، چون نمیتوانم باعث دلم شکنندگی همسرم بشوم!
Alice نوشته: * به بدنسازی میروید؟ کلا چه میزان از مردانی که به پرورش اندام علاقهمندند هورمونی هستند؟
بله بدن سازی میروم ، آمار نیز نگرفتهام ، اطلاع ندارم چند درصد هورمون مصرف میکنند!
Alice نوشته: * چه تیپی دارید؟ کت و شلوار، اسپرت و غیره؟ ریش و سیبیل چطور؟
من در محل کار کت و شلوار مجبورم بپوشم ، ولی در بیرون یک شلوار جین معمولی و تیشرت بیشتر میپوشم! از ریش و سیبیل نیز متنفر هستم!
بقیه سوالها را فردا جواب میدهم ، الان خوابم میآید!
Theodor Herzl - 01-23-2014
Alice نوشته: * نظرتان راجع به جانورانی که در خیابان به دختران مردم متلک میاندازند و مزاحمت ایجاد میکنند چیست؟
حالا مثلا یکی بگه آبجی ناهار خدمت باشیم مثلا چه ایرادی داره؟ اگر کار به stocking نکشه و طرف آزار نده ایرادی نداره!
Alice نوشته: * اهل دود که نیستید؟ اگر هستید چه طعم و مارکی را برای قلیان و سیگار میپسندید؟
علاقه خاصی ندارم ، ولی قلیون باشه میکشم!
Alice نوشته: * آیا به راستی در حق زنان اجحاف نشده است؟ چطور یهو عقایدتان از این رو به آن رو مبدل شد؟
در حق زنان اجحاف شده ، در حق مردها هم اجحاف شده ، زمانی بود زنها برای حق رای مثلا منرز میکردند ، الان مزخرفاتی مثل sexism و اینها ، اگر هم sexismi باشد به ضدّ مردها هست! یک زن اینجا با مدارک من برای شغل برابر اقدام کند به احتمال زیاد او شغل را میگیرد.
Alice نوشته: * به نظر شما حیات هوشمند فرازمینی وجود دارد؟ مواجههی آنان با ما زمینیان چطور خواهد بود؟
من فکر نمیکنم که با اینهمه کهکشان و سیاره فقط ما تنها موجودات زنده باشیم ، یک جایی یک سری موجود زندگی میکنند!
مزدك بامداد - 01-24-2014
Theodor Herzl نوشته: ک نفر مثلا از وجود فرزندش خسته میشود و فرزند جدید میخواهد
من از فرزندانم خسته نشدم ولی باز فرزند نوین هم آوردم !
•
Theodor Herzl - 01-24-2014
Alice نوشته: * در حوزهی ادبیات ایران از چه آثاری خوشتان میاید؟
من تنها کتابهای داستان از نویسندههای ایرانی که خوندم برای صادق هدایت بوده و که خیلی سبک ایشون رو دوست دارم! از این لفظ رجالهها و لکاتههای او نیز خوشم میآید ، ایران امروز را نیز یک سری رجاله و لکّاته اداره میکنند!
Alice نوشته: * سختترین دوران زندگیتان چه دورهای بوده است؟
یک مدتی در سنّ ۱۷ سالگی بیخانهمان بودم و در خیابان میخوابیدم! رفتم یک شب پناه گاه که برای بیخانمانها هست ، دیدم همه تزریقی هستند نتوانستم بمانم ، آمدم بیرون حدود ۱ ماه توی خیابان خوابیدم و کار میکردم تا اینکه پول اجاره یک خانه را اندوختم!
Alice نوشته: * خاطرهای خوب، خندهدار و جالب که به ذهنتان میاید تعریف کنید.
یک بار زمان دانشگاه یکی از دوستانم زنگ زد و گفتش که I am partying with three blonde chicks ، و اینکه برو یه بطری ویسکی با آبجو اینها بگیر بیا اینجا ، من هم با سرعت نور رفتم اینها را خریدم و رفتم خونه دوستم! آنجا که رسیدم دیدم ۴-۵ نفر از دوستان مرد من آنجا هستند و ۳ تا جوجه زرد پیدا کرده بودند! خلاصه من را گول زدند که ۵۰ دلار الکی برای آنجا مشروب بخرم!
Alice نوشته: * تاکنون عاشق کسی از همجنس خودتان شدهاید؟ اگر پسری عاشق شما باشد چهکار میکنید؟
من در دوران دبستان در ایران یک کمی احساس همجنس گرایانه داشتم ، یعنی مثلا باسن یک همکلاسی برای من زیبا به نظر میآمد مثل اکنون که مثلا سینه یک زن sexy هست ، ولی وقتی به دوران راهنمایی رسیدم این احساسات همجنس گرایانه کلا از بین رفت در من و دیگر از نظر جنسی مردها برای من جذاب نبودند! یک مرد هم از من خوشش بیاید اول از همه برای پوز دادن جلوی بقیه خوب است که بگویم ببینید من چقدر خوشتیپ هستم که gayها نیز به من جذب میشوند ، بعد به آن شخص میگویم که من دگرجنس گرا هستم و وقت خود را تلف نکند!
Alice نوشته: * به این چهره از یک تا بیست نمره بدهید:
17
مزدك بامداد - 01-24-2014
Theodor Herzl نوشته: یک مدتی در سنّ ۱۷ سالگی بیخانهمان بودم و در خیابان میخوابیدم
در کجا؟ ایران ؟
•
Theodor Herzl - 01-24-2014
مزدك بامداد نوشته: در کجا؟ ایران ؟
خیر ، در کانادا ، من ۱۳ سالگی از ایران خارج شدم
مزدك بامداد - 01-24-2014
Theodor Herzl نوشته: خیر ، در کانادا ، من ۱۳ سالگی از ایران خارج شدم
در یکی از گذر های قاچاقی من از مرز های کردستان (سـِرُو) یک پسر ١۵ ساله ی یهودی از
تهران هم همراه ما بود که سپس در انکارا پیاده شد که خود را به نمایندگی اسرائیل برساند.
من چند هزار لیر ( برابر چوس بود آنزمان) بهش پول دادم که دستکم یک تاکسی بتواند بگیرد.
بیچاره در یک هفته هفت کیلو کاهش یافته بود! از این سخنان شما به یاد وی افتادم.
•