رونق دادن به تارنمای دفترچه -
Anarchy - 04-11-2012
مهربد نوشته: دوستان کسی در فاروم هممیهن نیست؟
من فکر کنم خیلی وقت پیش اونجا یه آی دی داشتم اما اینکه فعالیتی داشته باشم نه....
sonixax - 04-11-2012
مهربد نوشته: دوستان کسی در فاروم هممیهن نیست؟
گویا بنده هم عضو هستم !
Anarchy - 04-11-2012
البته این جور که من شنیدم به هیچ وجه انجمن قابل اعتمادی نیست...
Mehrbod - 04-11-2012
sonixax نوشته: گویا بنده هم عضو هستم !
avadar_e_Democracy نوشته: البته این جور که من شنیدم به هیچ وجه انجمن قابل اعتمادی نیست...
من هم نگرم همین است که انجمن قابل اعتمادی نیست و برای ج.ا. کار میکند.
من برای جستار پرسش و پاسخ مزدک که جستوجو میکردم، جستارش را از هممیهن بدون
سر و سدا پاک کرده بودند و تنها اعتراض یکی از کاربرها (Behfar) روی بایگانی، آنهم اینجا مانده بود:
http://www.google.com/#hl=en&sclient=psy-ab&q=%22%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86+%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9+:+%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%DA%A9+%D8%A8%D8%A7+%D9%85%D8%B2%D8%AF%DA%A9%22&oq=%22%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86+%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9+:+%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%DA%A9+%D8%A8%D8%A7+%D9%85%D8%B2%D8%AF%DA%A9%22
Theodor Herzl - 04-11-2012
فرومهای معتبر فارسی کدومها الان هستند ، من هرچی فروم دیدم همش راجع کامپیوتر و موبایل و اینها بوده ، آنها که داخل ایران کاربر زیاد داره.
sonixax - 04-11-2012
shinbet نوشته: فرومهای معتبر فارسی کدومها الان هستند ، من هرچی فروم دیدم همش راجع کامپیوتر و موبایل و اینها بوده ، آنها که داخل ایران کاربر زیاد داره.
من که هیچی نمیشناسم - همون کامپیوتری هاش هم دونه دونه دارند میترکند ! انجمن هایی هم که توشون آزادی برای هر نوع بحثی وجود داره یک جورهایی نایاب هستند ! اون عندیشه ها که رو که کلن ولش کنید . ۴ تا آدم حسابی هم توش بود دیگه نیست ! الان برید ببینید چند وقته یک پست هم توش فرستاده نشده . که البته حقشونه و بنده از این بابت خرسند
مزدک هم که ازش خبری نیست ! روزهای اول اومد اینجا ثبت نام کرد و بعدش رفت که رفت - فکر کنم اگر جایی بچه مسلمون پررو نباشه مزدک دور و برش آفتابی نمیشه
Kaveh - 04-23-2012
sonixax نوشته: به نظر من فکر خوبی هستش .
من که هیچی نمیشناسم - همون کامپیوتری هاش هم دونه دونه دارند میترکند ! انجمن هایی هم که توشون آزادی برای هر نوع بحثی وجود داره یک جورهایی نایاب هستند ! اون عندیشه ها که رو که کلن ولش کنید . ۴ تا آدم حسابی هم توش بود دیگه نیست ! الان برید ببینید چند وقته یک پست هم توش فرستاده نشده . که البته حقشونه و بنده از این بابت خرسند
مزدک هم که ازش خبری نیست ! روزهای اول اومد اینجا ثبت نام کرد و بعدش رفت که رفت - فکر کنم اگر جایی بچه مسلمون پررو نباشه مزدک دور و برش آفتابی نمیشه
از مزدک در هیچ فارومی خبری نیست. من نگرانش شده ام.
راستی از گفتمانیهای قدیم کسی اینجا هست؟
Anarchy - 04-23-2012
Kaveh نوشته: از مزدک در هیچ فارومی خبری نیست. من نگرانش شده ام.
مزدک فقط گاهی در فیس بوک آنلاین میشه.خودش هم میگفت مثل سابق دیگه زیاد انرژی و حوصله ندارم.
Kaveh نوشته: راستی از گفتمانیهای قدیم کسی اینجا هست؟
از گفتمانی های قدیم هم جناب
Ouroboros و
مهربد هستن.امیر که چند ماهی هست سر نزده به اینجا و مهربد هم در کمال تعجب یک هفته هست که اینجا لاگین نکرده!
sonixax - 04-23-2012
مهربد چند وقته سراغ اون يكي پروژه هم نرفته !
نگرانش شدم .
Mehrbod - 04-23-2012
Havadar_e_Democracy نوشته: از گفتمانی های قدیم هم جناب Ouroboros و مهربد هستن.امیر که چند ماهی هست سر نزده به اینجا و مهربد هم در کمال تعجب یک هفته هست که اینجا لاگین نکرده!
sonixax نوشته: مهربد چند وقته سراغ اون يكي پروژه هم نرفته !
نگرانش شدم .
با سپاس از دوستان (و پوزش برای پروژه)، من چند روزی خانه نبودم و دسترسی به اینترنت نداشتم
به کوری چشم ج.ا.، زندهتر و بهتر از همیشه اینجاییم