کشتی کج (wwe) -
sonixax - 05-04-2014
Nevermore نوشته: من هر موقع این باتیستا را میبینم یاد کتک خور های فیلمها می افتم.
کی تا حالا تونسته مردونه بزنتش ؟!
کشتی کج (wwe) -
Theodor Herzl - 05-04-2014
همه اینها که میگید پشم Goldberg و Stone Cold هم نمیشن ،LOL طرفدارهای قدیمی WWF و WWE باتیستا اینها رو بچه اصلا میدونند
[video=youtube;foG9sjysm8o]https://www.youtube.com/watch?v=foG9sjysm8o[/video]
کشتی کج (wwe) -
sonixax - 05-04-2014
اگر بنا به قدیمی بودنه هنوز هیچی کسی رو دست هوگان کبیر بلند نشده.
کشتی کج (wwe) -
Theodor Herzl - 05-05-2014
sonixax نوشته: اگر بنا به قدیمی بودنه هنوز هیچی کسی رو دست هوگان کبیر بلند نشده.
به یاد موندنیترین مسابقه هوگان توی wretlemania ۷ بود با Sgt Slaughter ، اون زمان جنگ اول خلیج فارس بود سال ۱۹۹۱ و Sgt Slaughter نقش یک آمریکایی طرفدار صدام حسین رو بازی میکرد
و همه ازش متنفر بودند و هوگان نماد pop culture آمریکا بود اون زمان و اینها با هم مسابقه میداند ، یکی از تاریخیترین مسابقههای کشتی کج هست این
[video=youtube;L2tKAROYRew]https://www.youtube.com/watch?v=L2tKAROYRew[/video]
کشتی کج (wwe) -
Theodor Herzl - 05-07-2014
یکی از تاریخیترین مسابقات تاریخ کشتی کج ، بین Triple H و استاد Undertaker! در wrestlemania ۲۷
من واقعا اگر بخواهم ۳ نفر از اسطوره ایترین افراد ۳۰ سال اخیر کشتی کج رو انتخاب کنم نفر اول ۱۰۰% undertaker خواهد بود!
[video=youtube;AUY5LLf0tas]https://www.youtube.com/watch?v=AUY5LLf0tas[/video]
کشتی کج (wwe) -
bilche - 05-09-2014
به اعتقاد من اینها نمایش هست . ابتدا در پشت صحنه با هم تمرین این نمایش را انجام میدهند و بعد میروند دون رینگ و با هم مبارزه میکنند . گهگاه زنی هم با حرکات لاشیانه خود باعث افزایش استعمال دستمال کاغذی در بین بینندگان میشود !
همیشه هم سوالی برام بوده
اگر یک مردی از طناب های گوشه رینگ بالا رود و خود را روی زنی که در رینگ افتاده بینداد و کیرش درون کس آن زن برود چه حکمی دارد ؟ به صوت تصادفی ؟
کشتی کج (wwe) -
Nevermore - 05-09-2014
bilche نوشته: به اعتقاد من اینها نمایش هست . ابتدا در پشت صحنه با هم تمرین این نمایش را انجام میدهند و بعد میروند دون رینگ و با هم مبارزه میکنند . گهگاه زنی هم با حرکات لاشیانه خود باعث افزایش استعمال دستمال کاغذی در بین بینندگان میشود !
همیشه هم سوالی برام بوده
اگر یک مردی از طناب های گوشه رینگ بالا رود و خود را روی زنی که در رینگ افتاده بینداد و کیرش درون کس آن زن برود چه حکمی دارد ؟ به صوت تصادفی ؟
این از آن فن های سخت است که تنها از دستان پر توان کشتی کج بازان حرفه ای بر می آید.ضربه ی فنی است با اعمال شاقه.100 امتیاز مثبت.فرد مفعول هم تا 6 ماه حق پا گذاشتن به رینگ را ندارد.حکمش مانند کسی است که در بازی کانتر نایف شود.
کشتی کج (wwe) -
bilche - 05-10-2014
Nevermore نوشته: این از آن فن های سخت است که تنها از دستان پر توان کشتی کج بازان حرفه ای بر می آید.ضربه ی فنی است با اعمال شاقه.100 امتیاز مثبت.فرد مفعول هم تا 6 ماه حق پا گذاشتن به رینگ را ندارد.حکمش مانند کسی است که در بازی کانتر نایف شود.
بله اتفاقا گزارشگر هم تائید کرد که فن سختیه .
ولی من واقعا فکر میکردم مانند مسئله زلزله و عمه طرف میتواند کار خود را تا پایان ادامه دهد.
کشتی کج (wwe) -
Theodor Herzl - 05-21-2014
من بهترین خاطرات دوران بچگیم با Rock هست ، یکی از محبوبترین کشتی گیران WWE ، توی wrestlemania ۲۹ توی نیویورک خودم اونجا بودم ، گریم گرفت rock آمدش بیرون ، تمام دوران بچگی از ایران من طرفدار این بودم
[ATTACH=CONFIG]4120[/ATTACH]
کشتی کج (wwe) -
Theodor Herzl - 05-26-2014
امیر گرامی ، نظر شما در مورد WWE چیست؟ آیا هیچ وقت طرفدار این شو بودید؟ اگر آری ، کشتی گیر مورد علاقه شما کی بوده است؟