به مناسبت ۶۶مین سالگرد کشتار دیر یاسین، مردم بیگناهی که تکهتکه شدند. -
mhgh - 04-16-2014
اگر گوگل کنید میبینید عکس مورد نظر شما هم به بمباران عراق توسط رفقای امریکاییتان و هم به حملات رفقای صهیونیستتان به فلسطین نسبت داده شده.
آقای
undead_knight پیشتر سواد خود را در
فیزیک کوانتوم و علیت - برگ 2
به رخ ما کشیدهاید. لازم نیست در هر زمینهای اظهار وجود کنید. کینه و بغض شما در نوشتههاتان موج میزند.
من به این سایت آمدم تا ببینم مخالفان جمهوری اسلامی چه چیزی برای گفتن دارند ولی فهمیدم جز تمسخر و اهانت به دیگران چیزی در مشت ندارند. اوج هنر شما در مناظرات پیدا کردن اشتباهی کوچک ( مثلا عکسی که فرع بر موضوع اصلی مباحثه است) در نوشتههای طرف مقابلتان است تا با آن بحث را از اصل منحرف و طرف مقابل را مسخره کنید(البته خودتان هم کم سوتی ندادید!). پیشتر فکر میکردم دستکم مدعیان تا حدودی اهل تفکر و مناظره باشند ولی میبینم اینها فقط ژست بود. چنانچه پیشتر هم نوشته بودم من توسط یکی از اعضا به این سایت دعوت شدم تا مثلا به قول ایشان حقایق را پیدا کنم. البته حقیقت را یافتم. مخالفان فکری من نه اهل تفکر و تعمقاند و نه اهل مناظره. چیزی را که لایق خودشان است به دیگران نسبت میدهند. همیشه دروغگو بلندتر فریاد میزند.
به هر حال این آخرین نوشتهی من در این سایت خواهد بود. ولی من در سایتهای دیگر که ادب در آن محترم شمرده شود حاضر به مناظره هستم. میدانید که چگونه منرا پیدا کنید. از کسی که مرا به اینجا دعوت کرد بپرسید!
kourosh_bikhoda - 04-17-2014
mhgh نوشته: به هر حال این آخرین نوشتهی من در این سایت خواهد بود. ولی من در سایتهای دیگر که ادب در آن محترم شمرده شود حاضر به مناظره هستم. میدانید که چگونه منرا پیدا کنید. از کسی که مرا به اینجا دعوت کرد بپرسید!
بسیار خب. قبول میکنید در زمینه موضوع اسرائیل با [MENTION=39]Theodor Herzl[/MENTION] مناظره کنید؟ البته اگر ایشون هم قبول کنند.
یا در زمینه مبحث علیت با [MENTION=307]undead_knight[/MENTION] ؟
Theodor Herzl - 04-17-2014
kourosh_bikhoda نوشته: بسیار خب. قبول میکنید در زمینه موضوع اسرائیل با @Theodor Herzl مناظره کنید؟ البته اگر ایشون هم قبول کنند.
خیر ، من با ایشان مناظرهای ندارم چون یک شخص دروغ گوی هست که سند جعل میکند!
kourosh_bikhoda - 04-17-2014
Theodor Herzl نوشته: خیر ، من با ایشان مناظرهای ندارم چون یک شخص دروغ گوی هست که سند جعل میکند!
خب بکند! بار اثبات سندها به عهده خوشون هست دیگه. گوگل ایمیج که نشد منبع!
حالا فعلن که تشریف ندارند ایشون.
Anarchy - 04-17-2014
من چند بار خواستم به این مطلب پاسخ بدم اما دیدم فایده ای نداره و برادران باز روی حرف خودشون پافشاری میکنن ... همون پست اول تاپیک چندین ایراد اساسی و دروغ تاریخی داره و ماجرا رو به طور مستقل بررسی نکرده !!
وانگهی گیرم چند گروه شبه نظامی یهودی در ابتدای تشکیل کشور اسرائیل اقدام به آدمکشی کردن ، این چه دخلی داره که امروز بشه مبنای یهود ستیزی و زیر سوال بردن اصل و اساس کشور اسرائیل ؟
Theodor Herzl - 04-17-2014
این ویدیو مربوط به مصاحبه با بیبیسی هست که ۲ تا عرب که اونجا بودند میگن که به دروغ گفتند که زنها بهشون تجاوز شده و بچهها کشته شدند که ارتشهای عربی تحریک بشن و بیان اونها رو نجات بدند ، بعدش افرادی که در جنگ دیر یاسین بودند اعتراض میکنند که اصلا همچین اتفاقی نیفتاده ، چرا دارید دروغ میگید؟ بعدش هم خیلی از روستاهای فلسطینی اطراف با شنیدن اینکه زنها بهشون تجاوز شده از ترس فرار میکنند( در حالی که اصلا چنین اتفاقی نیفتاده بوده!) ، یعنی نقشه فلسطینیها backfire میکنه و در نهایت به ضررشون تموم میشه!
[video=youtube;72Ata-hY9WQ]http://www.youtube.com/watch?v=72Ata-hY9WQ[/video]
Anarchy - 04-17-2014
Theodor Herzl نوشته: این ویدیو مربوط به مصاحبه با بیبیسی هست که ۲ تا عرب که اونجا بودند میگن که به دروغ گفتند که زنها بهشون تجاوز شده و بچهها کشته شدند که ارتشهای عربی تحریک بشن و بیان اونها رو نجات بدند ، بعدش افرادی که در جنگ دیر یاسین بودند اعتراض میکنند که اصلا همچین اتفاقی نیفتاده ، چرا دارید دروغ میگید؟ بعدش هم خیلی از روستاهای فلسطینی اطراف با شنیدن اینکه زنها بهشون تجاوز شده از ترس فرار میکنند( در حالی که اصلا چنین اتفاقی نیفتاده بوده!) ، یعنی نقشه فلسطینیها backfire میکنه و در نهایت به ضررشون تموم میشه!
[video=youtube;72Ata-hY9WQ]http://www.youtube.com/watch?v=72Ata-hY9WQ[/video]
این برادر سرباز گمنام عاغا اگر سواد داشت و میتونست اینجا رو هم بخونه بد نبود :
Deir Yassin massacre - WiKi