دفترچه
عشق یعنی.. - نسخه قابل چاپ

+- دفترچه (https://daftarche.com)
+-- انجمن: تالارهای همگانی (https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: عشق یعنی.. (/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D8%B4%D9%82-%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

عشق یعنی.. - Mehrbod - 03-14-2014

عشق یعنی کژخویی (seretonin, etc.)

دلدادگی ناب و زیبا و پاک هم نداریم, از آن کس و شعرهایی است که آن‌ اندازه از دیرباز برایش داستان‌سروده‌اند که کم‌کم باور امان شده! E402

پارسیگر

عشق یعنی.. - یه نفر - 03-14-2014

لطفا این تاپیک رو به الفاظ زشت خودت مخدوش نکن..
از مدیران تقاضا دارم پست مهربد را جابجا کنند

یه نفر نوشته: لطفا این تاپیک رو به الفاظ زشت خودت مخدوش نکن..
از مدیران تقاضا دارم پست مهربد را جابجا کنند

بهتر است همواره فرهود را با واژه‌هایِ زشت و سرد و زننده بازگفت, تا دروغ را با واژه‌هایِ گرم و شیرین و به دل خوشایند.

این بزرگنمایی‌ها و داستانسُرایی‌ها و romanticizingهایِ «دلدادگی» هم ابزار همیشگی
فریبکاری‌هایِ زنان است و در فربود این داستان‌ها نیست, بروید یک جای دیگر دام بیافکنید! (;

پارسیگر

عشق یعنی.. - یه نفر - 03-14-2014

Mehrbod نوشته: بهتر است همواره فرهود[١] را با واژه‌هایِ زشت و سرد و زننده بازگفت, تا دروغ را با واژه‌هایِ گرم و شیرین و به دل خوشایند.

این بزرگنمایی‌ها و داستانسُرایی‌ها و romanticizingهایِ «دلدادگی» هم ابزار همیشگی[٢]
فریبکاری‌هایِ زنان است و در فربود[٣] این داستان‌ها نیست, بروید یک جای دیگر دام بیافکنید! (;

کاری به دروغ ندارم. ولی وقتی می شود حقیقت را زیبا بیان کرد چرا با الفاظ زشت بیان کنیم؟؟؟

شما چرا اینقدر شکاک و تلخ و غیر قابل تحمل شده اید؟؟؟ چه دامی؟ چه صیادی؟؟ اینجا از عشق صحبت می شود. از عشق زن به مرد - مرد به زن...
فریبکاری زنان؟؟ خوب است که مردها خودشان را به هزار رنگ در می آورند تا از زنان کامی بگیرند!

بروید جایی دیگر و بر سر افراد دیگری عقده گشایی کنید. تمــــام!

یه نفر نوشته: کاری به دروغ ندارم. ولی وقتی می شود حقیقت را زیبا بیان کرد چرا با الفاظ زشت بیان کنیم؟؟؟

چونکه آنگاه به این خوبی در یاد نمیماند: کارکرد دشنام

یه نفر نوشته: شما چرا اینقدر شکاک و تلخ و غیر قابل تحمل شده اید؟؟؟ چه دامی؟ چه صیادی؟؟ اینجا از عشق صحبت می شود. از عشق زن به مرد - مرد به زن...
فریبکاری زنان؟؟ خوب است که مردها خودشان را به هزار رنگ در می آورند تا از زنان کامی بگیرند!

بروید جایی دیگر و بر سر افراد دیگری عقده گشایی کنید. تمــــام!

هِـه هِـه .. برخی هم پنداره‌هایِ زیبا و قشنگ مشنگی از بهشت و حوری و جهان پس از مرگ دارند و میگسترانند;
همانجور که با دروغ‌هایِ رنگین و شیرین فرامادّین و آسمانی میستیزند, باید با دروغ‌های زمینی و خاکین و اینسوئین هم ستیزید
که این دسته‌ هتّا سیجناکتر و بدتر هم هستند, زیرا کودنترینِ خداباوران هم ته دل اش باز میداند به چیزیکه نه دیده و
نه شنیده میشود نمیتوان چندان دل بست, ولی همچنان فریب این دروغ‌هایِ شیرین دلدادگی و عشق زمینیک و پاک را میخورد تا جاییکه هتّا پای آن به دفترچه! هم میرسد: Yesterday

پارسیگر

عشق یعنی.. - undead_knight - 03-14-2014

Mehrbod نوشته: عشق یعنی کژخویی (seretonin, etc.)

دلدادگی ناب و زیبا و پاک هم نداریم, از آن کس و شعرهایی است که آن‌ اندازه از دیرباز برایش داستان‌سروده‌اند که کم‌کم باور امان شده! E402

پارسیگر
عشق رو تعریف کن.

عشق یعنی.. - Alice - 03-14-2014

undead_knight نوشته: عشق رو تعریف کن.

بدون شک "عشق" را می‌توان در MRI دید و همان هورمون‌های خوشی مثل اکسی‌توسین و ... است. ولی ما اینجا عشق را از چشم‌انداز علمی و آزمایشگاهی بررسی نمی‌کنیم! من نمی‌فهمم [MENTION=14]Mehrbod[/MENTION] چه می‌گوید، اگر بخواهیم اینگونه بنگریم باید بگوییم پس سکس چیزی فراتر از چندین هورمون بیوشیمایی نیست، یا فیلم دیدن و هیجان همان آدرنالین و .. است. خب که چی؟ من چکار کنم؟!
ما که منکر عوامل بیولوژیک عشق نشدیم یهو ایشان در میاید می‌گوید عشق یعنی کژخویی و ...! ما فقط اینجا گهگاهی که حوصله‌مان سر رفت پیام‌ها عشقولانه می‌گذاریم و لذت می‌بریم. پرابلمی دارید شما؟

undead_knight نوشته: عشق رو تعریف کن.

دلباختگی: کژخویی در راستای زادآوری

Love: Addiction for the sake of procreation

پارسیگر

Alice نوشته: بدون شک "عشق" را می‌توان در MRI دید و همان هورمون‌های خوشی مثل اکسی‌توسین و ... است. ولی ما اینجا عشق را از چشم‌انداز علمی و آزمایشگاهی بررسی نمی‌کنیم! من نمی‌فهمم [MENTION=14]Mehrbod[/MENTION] چه می‌گوید، اگر بخواهیم اینگونه بنگریم باید بگوییم پس سکس چیزی فراتر از چندین هورمون بیوشیمایی نیست، یا فیلم دیدن و هیجان همان آدرنالین و .. است. خب که چی؟ من چکار کنم؟!
ما که منکر عوامل بیولوژیک عشق نشدیم یهو ایشان در میاید می‌گوید عشق یعنی کژخویی و ...! ما فقط اینجا گهگاهی که حوصله‌مان سر رفت پیام‌ها عشقولانه می‌گذاریم و لذت می‌بریم. پرابلمی دارید شما؟

پرابلم روشنه, دلدادگی از دیرباز ابزار دست زنان برای فریب مردان بوده و این داستان‌ها و چامه‌سُرایی‌هایِ
پیرامون آن نیز ٩٠% به بالا کس و شعر ناب هستند و برای گول زدن پسران و مردان جوان که بیاندیشند اگر در زندگی β‌‌یِ خوبی
باشند و در خودرو دست دوست دختر اشان را بنوازشند و این چرت و پرتهای دیگر به خوشی ابدین میرسند = فریب.

همسنجی زیبایِ آن همان پنداره‌یِ بهشت و حوری است که در اسلام میگسترانند, آخوند‌ها هم خوب میدانند
همچو چیزهای زیبا و قشنگی در کار نیست, ولی پس در چه راستا و به چه آماجی اینها را میگویند و مردم میفریبند؟ زنان نیز همان.

پارسیگر

عشق یعنی.. - Anarchy - 03-14-2014

Alice نوشته: بدون شک "عشق" را می‌توان در MRI دید

E107 !!