مسابقه نمایارِ برتر ماه -دور چهارم (رایگیری) -
meaning - 07-30-2013
طوری نکنید که مردم فکر کنند طوری شده است.
<جز این گویی های عمام خمینی>
Soheil - 07-31-2013
دوستان نگران رای هایشان نباشند، شبها راحت بخوابند بدون نگرانی از اینکه رای هایشان دزدیده شود. چون اصلا رای ای داده نشده است که بخواهیم بدزدیمش. مشارکت نزدیک به صفر بوده است...:e420:
شاید اگر این دور هم شرکت کننده ای با آواتار سکسی داشتیم حماسه سیاسی مورد نظر رهبری هم محقق می شد. من در دور بعد با آواتار سکسی شرکت خواهم کرد. به دوستان هم پیشنهاد میکنم همین کارو بکنند...
Dariush - 07-31-2013
ای بابا، دوستان بیایید رای بدهید دیگر،3 ثانیه بیشتر طول نمیکشد که!
Anarchy - 07-31-2013
دوستان...رای دادن در این انتخابات رو فراموش کنید چرا که اکثریت قاطع آرا ملت همیشه در صحنه رو به دست آوردم =))=))=))=))!!
Soheil - 07-31-2013
چکار کردی آنارشی؟
undead_knight - 07-31-2013
نقل قول:1,000,000
What the fuck :))
Soheil - 07-31-2013
به اسپاگتی سوگند که ما زیر بار انتخابات فرمایشی و کودتای انتخاباتی نمی رویم. وقتی اردوکشی خیابونی کردیم اونوقت میفهمید دنیا دست کیست..:e420:
کروبی اگه الان اینجا بود به حال ما زارزار گریه می کرد. آخه اون توی خواب رای هاشو جابجا کردند ما توی بیداری..
meaning - 07-31-2013
ای تو روحت عزیزم ... نه به آن 0 رای من نه به آن هزار رای آناراچی .. باز هم بگویید به امداد غیبی اعتقاد نداریم.
Fiona - 07-31-2013
پس اون حماسه سیاسی که وعده شو داده بودن رخ داد!!!
Anarchy - 07-31-2013
undead_knight نوشته: What the fuck :))
Bibak نوشته: به اسپاگتی سوگند که ما زیر بار انتخابات فرمایشی و کودتای انتخاباتی نمی رویم. وقتی اردوکشی خیابونی کردیم اونوقت میفهمید دنیا دست کیست..:e420:
کروبی اگه الان اینجا بود به حال ما زارزار گریه می کرد. آخه اون توی خواب رای هاشو جابجا کردند ما توی بیداری..
دوستان آرامش خودشون رو حفظ کنن...فعلا که ستاد انتخابات این نتیجه رو اعلام کرده !! من بی تقصیرم
Aquarius نوشته: ای تو روحت عزیزم ... نه به آن 0 رای من نه به آن هزار رای آناراچی .. باز هم بگویید به امداد غیبی اعتقاد نداریم.
تو روح کی :e407: ؟ عزیزم هزار نه و میلیون...این همه طرفدار دارم ، چرا میخوای کمش کنی
!!