پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 03-13-2013
برادر امیر نمیدونم من دیر دیدم یا تازگی ها عاشق شدید:e106:!! نکنه نتیجه گفتمان های اخیره؟؟ در هر صورت به پای پیر شین
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-13-2013
بهمنیار نوشته: نگر شما در باره لاتی سخن گفتن چیست؟ چرا گیرایی بیشتری دارد؟
کجا گیرایی بیشتری دارد؟ من که خودآگاه و ناخودآگاه یک سوگیری به توانِ سخنوری و واژگان کاررفته دارم, یعنی هتا اگر گفته یِ
سخنگو آن اندازه درست نبود نیز همچنان سرمایهگذاری اش روی سخنوری و کاربرد واژگانِ باریک مایهیِ ارجدهی (احترامگذاری) ام میشود.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 03-13-2013
Anarchy نوشته: برادر امیر نمیدونم من دیر دیدم یا تازگی ها عاشق شدید:e106:!! نکنه نتیجه گفتمان های اخیره؟؟ در هر صورت به پای پیر شین
آری گرامی، نتیجهی گفتگوهای اخیر چگونه باشد؟ نه، برآمده از ضعف ِ نفس و مایهی بیچارگیست. اسپاگتی آخر و عاقب مرا به خیر بکند. :e108:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-13-2013
yasy نوشته: در كل با شناختی كه این چند وقت از این موجودات! به دست امده قانع نمیشوند و اگر هم بشوند به روی مبارك خود نمی آورند كه اشتباه كرده اند.
اصولا روش خاصی در بحث كردن دارند وارد بحث میشوند و یه چیزی میپرونند و به آن جوری بال و پر علمی یا مذهبی با ذكر جزئیات خیلی زیاد میدهند به این امید كه دیگران فكر كنند كه دارند چیز جدیدی میگویند و به خود شك كنند كه شاید خود از آن مطلب اطلاعی ندارند
نمونهیِ خوب از «خشکاندیشی» یا «پیورزی» که اینجا ایرانبانو بدنبالش بودند:
منطق متعصبان - برگه 6
من میگمانم این کاربر روانپریش براستی به چیزی که میگوید هم میباورد, یعنی میاندیشد که براستی "of" یک چیز دیگر میشود و در خودفریبی سخت به سر میبرد!
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-13-2013
iranbanoo نوشته: هیچ جز اینکه ما حال بحث نداریم پس تاپیک را قفل میکنیم:)
اگر تاپیک باز باشد تحریک میشویم بحث کنیم و چون نمیخواهیم تحریک شویم ....
Russell نوشته: من معمولا وقتی میگویند ایرانیها توقع زیاد دارند و اینها میگویم خوب محدودیتشان زیاد بوده و... وگرنه توقع و اعتراض بنی اسرائیلی ندارند.
اما داستان شکاین از آزادی بیان در اینجا را بنگریرد ،از سمکینگ و شما و... که واویلا اینجا هم که شده هم میهن !!
حالا یا ما اینجا واقعا سانسور میکنیم و مدیر بودن چشممان را که چه عرض کنم، بلکه خودآگاهی ما را کور کرده و دچار چندشخصیتی شده ایم، یا این داستان ایراد گیری درست است ...
دوستان اینجا مردمسالاری (democracy) نداریم -تا اندازهیِ بالایی کاربرسالاری داریم هرچند (: - پس گردانندگان میتوانند تا یک مرزی به
فرایند گفتمانها سوگیری بدهند, بنمونه برخی جستارها را ببندند تا گفتمانهای ژیرا (active) به فرهشت دیگری کشانده شوند (e.g. تا دفترچه رونق بگیرد).
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 03-13-2013
آرسنال چه خوشمزه حذف شد
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 03-14-2013
SAMKING کجا هست؟ کسی خبری ازش نداره؟ ظاهرا خیلی وقته آن نشده!! هر جا هستی خوش باشی بی معرفت...
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-14-2013
Bibak نوشته: SAMKING کجا هست؟ کسی خبری ازش نداره؟ ظاهرا خیلی وقته آن نشده!! هر جا هستی خوش باشی بی معرفت...
بیباک گرامی، من چرا بین شما و سمکینگ یک همسانی میبینیم؟ انگار این دو آیدی از آن یک نفر هستند.
پاتوق شب نشینی -
Soheil - 03-14-2013
Dariush نوشته: بیباک گرامی، من چرا بین شما و سمکینگ یک همسانی میبینیم؟ انگار این دو آیدی از آن یک نفر هستند.
خیلی جالبه داریوش جان. احتمالا نسبت به بیشتر کاربران دفترچه بیشتر به ایشان شباهت داشته باشم.
ولی در این حد که شما گفتید خودم فکر نمیکنم شباهت داشته باشیم.
مثلا من در حد ایشان توان خوب نوشتن ندارم.
من هم همسانی عجیبی بین SAMKING و یکی از دوستان صمیمی ام میبینم. مثلا اینکه یجورایی چندان آدم کمرویی نیست!! البته آن دوستم مسلمان هستند وگرنه شک جدی پیدا میکردم که همون دوستم باشند! :e057:
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-14-2013
داستان جالبی میشد اگر دو دوستِ نزدیک در فضای مجازیِ اینچنینی بیاطلاع از دوستی هم ، باهم در تعامل باشند. اگر اینجا هم ، با یکدیگر دوست میشدند، آنگاه نشان از اوج تفاهم ایشان میبود.