پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
Ouroboros نوشته: میخواهید جستارها را دو هفتهای ببندیم؟
اگر دوستانِ جبههی مقابل اعتراض نداشته باشند من موافقم. قدری ملالآور شده است.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
من فکر میکردم بیخوابتر از خودم دیگر کسی وجود ندارد.گویا باید تجدید نظر کنم.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
دوستان من میروم قدری بیارامم.شب بر شما خوش.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 03-10-2013
داریوش جان شنبه شب است و اینطرف جهان بساط شبنشینی براه. :e108:
جای شما خالی شرابی میزنیم به سلامتی دوستان و فیلمهای چرت و پرت تماشا میکنیم تا اندکی از مشغلهی هفتههای پرکار بکاهیم. به قولی خواب همیشه هست.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
Ouroboros نوشته: داریوش جان شنبه شب است و اینطرف جهان بساط شبنشینی براه. :e108:
جای شما خالی شرابی میزنیم به سلامتی دوستان و فیلمهای چرت و پرت تماشا میکنیم تا اندکی از مشغلهی هفتههای پرکار بکاهیم. به قولی خواب همیشه هست.
داشتم میرفتم که آمدید!
سپاس از مهرتان. جای ما را خالی کنید چراکه ما همچنان با «عرق سگی» و علف(میشناسید که، ماریجوانا را میگویم) و کلا این چیزهای بیکلاس سر میکنیم و از آن همه نعمات بهشتی که شما در اختیار دارید بیبهرهایم.
خوش بگذرد امیر گرامی.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 03-10-2013
نه بابا، چرا جستار را ببندیم؟!
کلا 4 تا تاپیک است دیگر،توان دیدن تاپیک 5ام به بعد که محدود نشده،فرسایشی کردن بحث و خسته کردن خودش یک تاکتیک است
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 03-10-2013
Dariush نوشته: داشتم میرفتم که آمدید!
سپاس از مهرتان. جای ما را خالی کنید چراکه ما همچنان با «عرق سگی» و علف(میشناسید که، ماریجوانا را میگویم) و کلا این چیزهای بیکلاس سر میکنیم و از آن همه نعمات بهشتی که شما در اختیار دارید بیبهرهایم.
خوش بگذرد امیر گرامی.
به امید روزی که باهم در بارهای تازه تاسیس تهران ویسکی بزنیم و پیرامون کیرکهگار به گفتگو بنشینیم.
شب خوش دوست گرانقدر.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
Russell نوشته: نه بابا، چرا جستار را ببندیم؟!
کلا 4 تا تاپیک است دیگر،توان دیدن تاپیک 5ام به بعد که محدود نشده،فرسایشی کردن بحث و خسته کردن خودش یک تاکتیک است
باید بیشرمی به خرج دهم و اینرا مددی برای پاسخ دادن به پست نهایی امیر گرامی درنظر بگیرم راسل جان؟
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 03-10-2013
Russell نوشته: نه بابا، چرا جستار را ببندیم؟!
که شما از قربانیان آن هستید؟ تا بحال ندیدهام وارد گفتگویی فرسایشی بشوید.
این بحث زن و مرد به حد نهایت فرسایشی شده و اکنون نبرد در چند جبههی گوناگون جریان دارد،
بهتر است پیش از خسته شدن به نحوی جانکاه تا هنوز ما دست بالا را داریم و دشمن به تجدید قوا نپرداخته به استراحت بپردازیم.
به خود ما کاربران درگیر هم فرصت شرکت در دیگر مباحث را میدهد، کلا بد نیست مدت کوتاهی اینها را ببندیم: استراحت، درآمدن از یکنواختی، کم شدن خصومتها(الان مدتیست هیچکدام از پیکهای من از سوی بانوان انجمن سپاسی نخورده
)، تجدید قوای همهی طرفها و ...
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-10-2013
Ouroboros نوشته: به امید روزی که باهم در بارهای تازه تاسیس تهران ویسکی بزنیم و پیرامون کیرکهگار به گفتگو بنشینیم.
شب خوش دوست گرانقدر.
بیشک دیدن شما برایم خوشوقتی بزرگی خواهد بود
شب و روز بر شما خوش.