پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-20-2013
ایرانبو جان من گشتم چیزی نبود،بگمانم در پاتوقی جایی آن بحثها را کردیم، چون تاپیک مجزا ندارد.
زحمت ایجاد تاپیکش با شما
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-20-2013
Russell نوشته: خوش برگشتی امیر جان.
خبری نیست چندان.در نبودت فقط داریوش گرامی رو صندلی داغ نشست.
بجز آن خبری نبود جز سلامتی رهبر !!
سپاس.
بله دارم میخوانم و چه گفتگوی گرمی بوده
به نظر میرسد میزبانی شما در آن جستار باعث شده یخها زودتر آب بشوند و کاربران بیشتری شرکت بکنند؟ اگر زمان دارید یک دور دیگر هم آنرا برعهده بگیرید ببینیم آیا به راستی من اینقدر ترسناکم و خبر نداشتهایم!؟
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 02-20-2013
Russell نوشته: ایرانبو جان من گشتم چیزی نبود،بگمانم در پاتوقی جایی آن بحثها را کردیم، چون تاپیک مجزا ندارد.
زحمت ایجاد تاپیکش با شما
عجیبه!
اوکی مرسی.
به چه کسی هم واگذار کردید:))ما خودمان ذهنمان پر از گره است و چه قدر هم استعداد داریم در مدیریت تاپیک هایمان!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-20-2013
حتما، شدنش که چرا نشود امیر جان،ولی گمان کنم بیشتر گرم شدن صندلی به نشستن داریوش گرامی رو صندلی (بخاسر خصوصیات شخصی خودش از جمله کنجکاوی انگیزی و ناشناختگی نسبی) و همینطور روی روال افتادن صندلی و آشنایی کاربران بود تا برگزاری من.
چنانچه من برای نشستن نفر بعدی هر چه گفتم کسی نیامد.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-20-2013
iranbanoo نوشته: عجیبه!
اوکی مرسی.
به چه کسی هم واگذار کردید:))ما خودمان ذهنمان پر از گره است و چه قدر هم استعداد داریم در مدیریت تاپیک هایمان!
مدیریت نمیخواهد که.
قرار نیست استارتر تاپیک مدیریت کند که،من که مثلا اینجا مدیر تالار هستم مدیرتی نمیکنم چه برسد به باقی کارها و همه چیز اینجا خودجوش و مردمیست
این هم که میگویم استارت بزنید برای این است که ببینید کاری ندارد و از طرف دیگر همان سوالات ذهنیتان را بعنوان موضوع تاپیک برای بحث قرار دهید.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-20-2013
Russell نوشته: حتما، شدنش که چرا نشود امیر جان،ولی گمان کنم بیشتر گرم شدن صندلی به نشستن داریوش گرامی رو صندلی (بخاسر خصوصیات شخصی خودش از جمله کنجکاوی انگیزی و ناشناختگی نسبی) و همینطور روی روال افتادن صندلی و آشنایی کاربران بود تا برگزاری من.
چنانچه من برای نشستن نفر بعدی هر چه گفتم کسی نیامد.
اگر کسی نیست من چندان بدم نمیآید پس از مدتها اندکی به خودکاوی بپردازم و به عنوان مصاحبهشونده روی صندلی بنشینم. البته اختیار صندلی اکنون با شماست و به گمانم دوستان زیادی دعوت شدهاند که هنوز فرصت پاسخگویی پیدا نکردهاند.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-20-2013
اتفاقا در فکر پیشنهاد به خودت بودم امیر عزیز.
کسی که در صف نیست ،جستارش را میزنم پس
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-20-2013
Ouroboros نوشته: من زودتر از موعد بازگشتم، چه خبرها؟
خوش برگشتی امیر جان
بنشین روی صندلی که بسی پرسش داریم
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-20-2013
iranbanoo نوشته: راسل جان این مبحث خانواده رو خاطرم هست که جایی در این فروم خواندم.
نوشته های امیر خاطرم هست.
اما هرچه میگردم پیدا نمیکنم....شما اطلاع دارید؟
Russell نوشته: آری منم یادم هست،صبر کنید الان پیداش میکنم.
Let me google that for you
پاتوق شب نشینی -
ملینا - 02-20-2013
سلام دوستان
لکچرم..عالی شد..5 نمره کامل رو گرفتم ....