دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 09-24-2012
Agnostic نوشته: درود.
تاکنون چندین بار رمز ورود من در دفترچه توسط فردی ناشناس تغییر داده شده!!! در چند سایت دیگر هم همین طور.
آیا امکان دارد با ویبولتین تماس بگیرید و افزونه ای نصب کنید که آی پی و ساعت های لاگین و لاگ آوت را برای کاربر بصورت تاریخچه نشان بده؟ مثلا :
login 2012/09/24 8:35 PM 45.46.47.48
logout 2012/09/24 9:55 PM 45.46.47.48
همچنین اگر رمز را تغییر دادند ایمیل زده شود؟
آگنوستیک جان این یکی دردسر زیادی دارد و گمان نمیکنم شدنی باشد.
من همانجور که پیشتر هم پینشهاد داده بودم، یک بار همه سیستم خودتان را یا پاکسازی کنید یا دوباره از نو install کنید، سپس برای
دسترسی به دفترچه هم از نرمافزار tor بهره بگیرید. tor فعالیتهای شما را از چشم پارتیهای میانه (3rd parties)
پنهان میکند و اگر سیستمتان هم پاک باشد کسی نمیتواند دیگر دسترسی به پسورد شما بیابد.
دشواریهای فاروم -
sonixax - 09-24-2012
آگنوستیك گرامی به خاطر مسایل امنیتی اینجا آی پی ها لوگ نمیشوند .
دشواریهای فاروم -
mamad1 - 09-24-2012
مهربد جان
فونت نستعلیق توی این ادرس هست
پورتال شورای عالی اطلاع رسانی
دانلود . اپلودش هم کردم
این هم ادرسش
Download IranNastaliq.ttf
دشواریهای فاروم -
Ouroboros - 09-24-2012
ای کاش یک «اسپویلر» هم بیافزایید اینجاهایی که میخواهیم دشنام بدهیم یا از الفاظ رکیک استفاده بکنیم آنها را در پنجرهی مخفی بگذاریم.
دشواریهای فاروم -
Mehrbod - 09-24-2012
Ouroboros نوشته: ای کاش یک «اسپویلر» هم بیافزایید اینجاهایی که میخواهیم دشنام بدهیم یا از الفاظ رکیک استفاده بکنیم آنها را در پنجرهی مخفی بگذاریم.
یکی پیشامدانه به همین نام spoiler داریم، ولی تازگیها خراب شده نوشته را یک جوری میپنهاند که دیگر نمیشود خواند
دشواریهای فاروم -
mamad1 - 09-25-2012
مهربد جان این فونت نستعلیق چی شد؟
دشواریهای فاروم -
Agnostic - 09-25-2012
فونت را باید با دستور CSS زیر به سایت اضافه کرد تا کاربران بتوانند دانلود کنندش:
کد:
@font-face { font-family: 'The New Font'; src: url('http://www.example.net/newfont/'); }
کد:
@font-face { font-family: 'The New Font'; src: local('The New Font'); }
دشواریهای فاروم -
Alice - 09-26-2012
منم میخوام مدیر شمــــ...
دشواریهای فاروم -
Anarchy - 09-26-2012
Alice نوشته: منم میخوام مدیر شمــــ...
کدوم بخش مد نظرتون هست بانو آلیس؟ این مورد رو باید در انجمن مدیران مطرح کنیم.
دشواریهای فاروم -
Alice - 09-26-2012
Anarchy نوشته: کدوم بخش مد نظرتون هست بانو آلیس؟ این مورد رو باید در انجمن مدیران مطرح کنیم.
مممممـ
!
شوخی کردم البته
:)
در حال حاضر همه تالارهاتون یه مدیری داره
؟