دفترچه
واژگشت ۲۰۲۵ - نسخه قابل چاپ

+- دفترچه (https://daftarche.com)
+-- انجمن: تالارهای همگانی (https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: واژگشت ۲۰۲۵ (/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%A7%DA%98%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5)

صفحات 1 2 3

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Anarchy - 06-20-2025

(06-20-2025, 08:58 PM)Mehrbod نوشته:  درست بود. اسرا‌ئیل یکی از ۵ روشهای رویارویی با ایران را در جدایی‌افکنی و بهره‌برداری از اقلیت‌های ملی دیده, که بیاد گفت از دید استراتژیکی گزینه‌ی بدی نبوده.
نگرش من هرگز این نبوده که کشوری بیگانه برای ما از خودگذشتگی خواهد کرد یا دلش برای ما بیشتر از خودمان سوخته, بساکه این بود که در برخی زمان‌ها پیش میاید که سود دو تن یکسو باشد و در این راستا برای اسر‌ا‌ئیل, ایران زمان شاه بسی بدردبخورتر و سودمندتر از ایران اسلامی میباشد و دشمن دشمن ما به شمار میاید.

چنانکه میبینیم نیز اسرائیل همه کوش و آماجش را روی ج.ا. گذاشته و راه را برای بپاخیزی مردم ایران دارد هموار میکند. اسرائیل نه کشور هم‌مرز است که منابع مشترک با ما داشته باشد نه برایش میتواند اهمیتی داشته باشد که ایران به ۵ کشور خُرد شود یا نه, میان اینها آسانترین و هموارترین گزینه برای اسرائیل همان بازگشت شاهزاده است که اگر خبرها را دنبال کنیم میبینیم در همین راستا دارند پیش میروند.
 برای آینده اسراییل بله گزینه بدی نیست !! پس اسراییل هیچ دوستی ذاتی با ایران نداره و لازم باشه ایران رو تجزیه هم میکنه . الانم براش مهم نیست طی عملیاتش علیه جمهوری اسلامی چقدر از مردم عادی کشته بشن یا چقدر زیر ساخت ها رو تخریب کنه . لازم باشه همه کار میکنه !!
این فاز خایه مالی برای اسراییل که خودت و خیلی از ایرانی ها برداشتن از همه چی مضحک تره و بیشتر از همه بی عرضگی مردم رو ثابت میکنه که منتظر اسراییل هستن.
فعلا برگشتن شازده مشنگ قطعیتی نداره. این موجود نقش ابزار تبلیغاتی داره برای اسراییل.

(06-20-2025, 08:58 PM)Mehrbod نوشته:  نومیدی طبیعی‌ست, ولی سودمند نیست. خواه ناخواه ما باید دستمان را با شرایط پیش رو بازی کنیم. 
ایرانیان امروز هم ایرانیان ۵۷ نیستند و در پس از این همه سال و اینترنت یک چیزهایی آموخته‌اند و از اسلام تا اندازه‌ی بالایی زده شده‌اند و دنبال عکس آقا در ماه هم نمیگردند.

مثلا با بحث کردن من و تو در یه فورم فیلتر شده گمنام چی قراره عوض شه؟ ما یه زمانی اومدیم اینجا فکر کردیم قدرت تاثیرگذاری داریم که همه اش توهم بود. ایرانی ها به دلیل بی عرضگی و بی عملی الان نظاره گر مطلق هستن و فقط باید ببینن بقیه قدرت ها قراره چه آشی براشون بپزن. ضمنا دیدن عکس عمام در ماه با خایه مالی اسراییل دوتاش از جهله.

(06-20-2025, 08:58 PM)Mehrbod نوشته:  من نمیدانم این را از کجا دیده‌ای, ولی اگر کانالهای رسمی شاهزاده را نگاه کنی, هتّا برنامه‌ی ۱۰۰ روزه‌ی گذر از ج.ا. پس از سرنگونی نیز داده.

مصاحبه با شاهین نجفی حدود شش ماه قبل ... این برنامه صد روزه هم یکی دیگه براش نوشته ... این مشنگ در قواره این حرف ها نیست.

(06-20-2025, 08:58 PM)Mehrbod نوشته:  مانند خودت من هم شاهزاده را مرد جنگ و کاری نمیبینم, ولی یکبار دیگر این نگرشت مرا یاد کسانی میاندازد که هیچ کاری را نمی‌آغازند چون همیشه در انتظار فرارسیدن بهترین زمان‌اند!

باز هم تکرار میکنم ... مردم ایران به دلیل بی عرضگی و بی عملی کلا در بازی بزرگان نقشی ندارن و باید نظاره گر تصمیمات قدرت ها باشن ...

(06-20-2025, 08:58 PM)Mehrbod نوشته:  بهترین کس, بهترین زمان و اینها هیچکدام وجود ندارد. شاهزاده بی هیچگمانی بهترین کس برای گرداندن ایران نیست, ولی هزاران بار بهتر از جمهوریه اسلامیه. در همه‌ی این چندسالی که من سخنان او را دورادور دنبال میکرده‌ام هم نیز هرگز حرف هرز و یاوه‌ای نزده و از در این شرایط از سر ایران هم داشتن کسی چون او زیاد است!

این کون گشادی که در عمرش نیم ساعت هم کار نکرده و درآمدی از خودش نداشته و صرفا با پولی که شاه در خارج از ایران داشته زندگی کرده و خورده و خوابیده از سر ایران زیاده ؟؟ مهربد از کی انقد شبیه مردم عوام شدی ؟؟
این مشنگ خودش در مصاحبه اش گفت شغل من اپوزیسیون بودنه ... پول یا مفت بهش رسیده و خورده و خوابیده ... هیچ نقشی در حرکات خودجوش مردمی نداشته و صرفا هر وقت اعتراضی از سمت مردم شکل گرفته کمی فعال شده تا بگه مثلا من هم موثر هستم ... 

به هر حال همچنان نظاره گر میمونیم ببینیم چی پیش میاد ...

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Ouroboros - 06-22-2025

درود دوستان. امیدوارم در این شرایط دشوار سلامت باشید. من ایران هستم و اکنون شنیدم که آمریکا سرانجام تأسیسات اتمی ما را بمباران کرد. 

من باور ندارم که این تحولات به سود سرزمین ما خواهند بود. 
آمریکا هیچ قصدی برای پیاده کردن سرباز در ایران ندارد چراکه تصمیمی از این منفورتر در آمریکا نیست‌ و این کشور توان تقبل هزینه‌های آنرا هم ندارد. از سوی دیگر ج.ا هیچ رقیبی در داخل ندارد و کنترل تمام کشور همچنان در اختیار اوست، و به نظر می‌رسد قصد تلافی بر سر آمریکا را هم دارد. اینها همه مخلفات معجونی مسموم و خطرناک هستند که تنها می‌توانند به یک مقصد ختم بشوند: درسدن سازی از ایران ما. بمباران بی‌امان تمام زیرساخت‌ها در پاسخ به پاسخ‌های ترحم برانگیز و رقت آور ج.ا. ایرانی که از این معرکه بیرون می‌آید -اگر ایرانی بیرون بیاید!- ایرانی نخواهد بود که کسی از دوستان مایل به زندگی در آن باشد. 

اسراییل، اشتباهی بود مهلک که نسلی از یهودیان مرتکب شدند و اکنون فرزندانشان تا ابد درگیر و آلوده آنند، تشکیل کشور یهودی در دل سرزمین مسلمین آنهم سرزمین‌هایی که برایشان صدها سال جنگیده‌اند؟ پروژه‌ای محکوم به شکست. با دیر یا زود، اما بدون سوخت و سوز. شاید اکنون کشورهای مسلمان به سرعت درپی ساخت بمب اتم بروند، و اینهم هیچ خوب نیست‌. بشر خاورمیانه‌ای به سختی قادر به تحمل عواقب مسلسل و نارنجک است و از آن برای کشتار میلیونی استفاده می‌برد، خاورمیانه اتمی یعنی جهنمی مملو از چند کشور اسراییل‌مانند به جای یکی: دولتی فاسد که برای نجات خود در جنگ‌های بی‌پایان و بی‌ثمر و خونین راه رستگاری می‌جوید. اینهم بدبختی دیگری برود روی بدبختی‌های ایران. شاید هم نروند، باز برای اسراییل خوب نیست. ایران برود یکی دیگر جای آن سبز می‌شود تا پرچم دشمنی با آن را بالا بگیرد و روز از نو. حاکم مسلمان راه بهتری برای مشروعیت زایی که هیچ، سر پا ماندن ندارد و اگر اقدام نکند لاشه‌خوار دیگری از راه می‌رسد و عربده‌ی یا مسلمین سر می‌دهد و او را زمین می‌زند. 

به هر رو و هرآنچه رخ دهد، آنچه می‌توان، و به راستی می‌باید، در این جهان به رویش همواره شرط بست، بدتر شدن همیشگی همه چیز است! هر تغییری زوال است، تنها گاهی باید برای دیدن اینکه دقیقا چرا چنین است قدری صبر کرد یا از وقایع فاصله گرفت تا همه‌ی زوایای آن مشخص بشوند. در پی مقصر گشتن برای این‌ها بازی‌ای بیش نیست، برآمده از این توهم که می‌توانستیم شاید از این نابودی‌ها جلوگیری کنیم. من دیگر پیرتر و عاقل‌تر از آنم که فریب چنین یاوه‌هایی را بخورم. مردم می‌توانستند بیشتر و جدی‌تر درپی انقلاب باشند؟ اسراییل می‌توانست قدری از خونخواری خود بکاهد؟ خامنه‌ای و دم دستگاه دزدانش می‌توانستند کمی بخردانه‌تر به چپاول بپردازند؟ چه اهمیتی دارد، شرایط روشی برای بدتر شدن پیدا می‌کرد. 

به محمد حدیثی چسبانده‌اند که در آخرالزمان زندگان، حسرت حال مردگان را خواهند کشید. من سالهاست از حسرت هرگز به دنیا نیامدگان دینی برای خود ساخته‌ام! 

آدم هوس می‌کند بر حسب ایام قدیم هر پست در این انجمن خاک گرفته را با ابراز امید برای سلامتی دوستان و خانواده‌هایشان به پایان ببرد، ولی چه فایده که حتی سلامتی هم اندک‌اندک باری گران به نظر می‌رسد. شاید، و ای کاش، که این آغاز فرخنده پایانی باشد که بسیار دیر فرا رسید.

امیدواری در این شرایط از سخیف و عامیانه به خنده‌آور می‌زند. ایران ویرانه‌ای است که بمب اتم بزنید وسطش اوضاع آن بهتر می‌شود. جامعه‌ای بیمار و بداخلاق که این اواخر حتی ج.ا به سرشان زیاد است. نسل جوانی که مایه ننگ والدینشان هستند و توهماتی که هیج تناسبی با عینیات آنچه به راستی هست ندارند. این روسپی‌خانه عمومی را آخوند به سفلیس و‌ سوزاکی آلود، باقی امراض تن ناپاک آن اما، همه از خود او و مردمان بدسیرت اوست! البته که در این مورد نیز همچون دیگر موارد، ایرانیان هیچ چیز خاصی ندارند. خبث طینت امروز ما جلوه‌ای از زوال عمومی تمدن، این لباس ژنده و نازک‌ بر تن توحش ذاتی و طبیعی بشری در همه جاست. اینکه انسان، این کپی رسوای دروغ‌زن هرزه‌درای جهل‌پرست بر دو راهی مردن به دست هوش مصنوعی یا نسل کشی اتمی رسیده اتفاقی نیست. آیا کسی هست که به دور از خودفریبی، به دور از تعصبات زیست‌شناختی و به دور از هجمه‌ی بی‌پایان تن که هر دم ندا می‌زند «بمان، بساز، بشو», پالوده از اینها، آیا کسی هست که دنیای پیرامون ما را بنگرد و به این نتیجه برسد که سرنوشتی بجز این ما را سزاوار بود؟

پس اگر خدایی هست او را سپاس بابت این پایان، و سرزنش، بابت دیرکردش. باشد که دوستان و یاران، در میان آسان مردگان باشند.

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Mehrbod - 06-22-2025

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:   برای آینده اسراییل بله گزینه بدی نیست !! پس اسراییل هیچ دوستی ذاتی با ایران نداره و لازم باشه ایران رو تجزیه هم میکنه . الانم براش مهم نیست طی عملیاتش علیه جمهوری اسلامی چقدر از مردم عادی کشته بشن یا چقدر زیر ساخت ها رو تخریب کنه . لازم باشه همه کار میکنه !!
این فاز خایه مالی برای اسراییل که خودت و خیلی از ایرانی ها برداشتن از همه چی مضحک تره و بیشتر از همه بی عرضگی مردم رو ثابت میکنه که منتظر اسراییل هستن.
فعلا برگشتن شازده مشنگ قطعیتی نداره. این موجود نقش ابزار تبلیغاتی داره برای اسراییل.

همه‌ی دوستی‌ها روی سود دوسویه پایه‌گذاری شده‌اند, برای چه اسرائیل باید از خودش بزند بدهد به ما‌؟

هر آینه, در دست دیگر, میان گزینه‌های زیر برای اسرا‌ئیل کدام بهتر است: 

‌- ایران سکولار
- ایران اسلامی
- ایران تجزیه شده به کشورهای اسلامی

ما باید از شما بپذیریم که اسرا‌ئیل این همه هزینه میکند و یماید بجای اینکه چنگار (سرطان) را ریشه کن کند, آنرا به چنگارهای کوچک (چنگارک) بخش میکند چون اسرائیل بد است!! ما همه ساده‌ و نادانیم که میگوییم این به سودش نیست و بس!!

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  مثلا با بحث کردن من و تو در یه فورم فیلتر شده گمنام چی قراره عوض شه؟ ما یه زمانی اومدیم اینجا فکر کردیم قدرت تاثیرگذاری داریم که همه اش توهم بود. ایرانی ها به دلیل بی عرضگی و بی عملی الان نظاره گر مطلق هستن و فقط باید ببینن بقیه قدرت ها قراره چه آشی براشون بپزن.

با این فرنود از بیخ چرا گفتمان کنیم, چرا از بیخ با کسی گفتگو کنیم‌؟ 

من از کجا بدانم شما بیرون از دفترچه چکاره‌اید, کسی جلوی شما را گرفته تیکتاک باز کنید یا یوتیوب درست کنید و هوادارهای میلیونی داشته باشید تا دیدتان اثرگذاری بالاتری داشته باشید!؟

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  ضمنا دیدن عکس عمام در ماه با خایه مالی اسراییل دوتاش از جهله.

روشنه که نیستن! یکی از باورهای خرافی و دینی ریشه گرفته, یکی از بررسی شرایط و سنجیدن سود و زیان دو کشور!

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  این کون گشادی که در عمرش نیم ساعت هم کار نکرده و درآمدی از خودش نداشته و صرفا با پولی که شاه در خارج از ایران داشته زندگی کرده و خورده و خوابیده از سر ایران زیاده ؟؟ مهربد از کی انقد شبیه مردم عوام شدی ؟؟
این مشنگ خودش در مصاحبه اش گفت شغل من اپوزیسیون بودنه ... پول یا مفت بهش رسیده و خورده و خوابیده ... هیچ نقشی در حرکات خودجوش مردمی نداشته و صرفا هر وقت اعتراضی از سمت مردم شکل گرفته کمی فعال شده تا بگه مثلا من هم موثر هستم ... 

به هر حال همچنان نظاره گر میمونیم ببینیم چی پیش میاد ...

از کی تاکنون شاه کشور باید برود پادویی کند یا در رستوران گارسونی کند تا دیدگاهش باورپذیر باشد!‌؟

من این چند روزه بیشتر از هر زمان دیگری وید‌یوها و نوشته‌های شاهزاده را میخوانم و هیچکدام این چیزهایی که گفتید نیست, بوارونه, آرام و سنجیده به همه مسا‌‌ئل پرداخته. شما گویا نمیگیرید, اگر همین چیزی که میگویید بود, برای چه شاهزاده‌ای که پول یامفت دارد و همه بیرون از ایران بهش احترام میگذارند باید خودش را از بیخ درگیر ایران بکند؟

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  باز هم تکرار میکنم ... مردم ایران به دلیل بی عرضگی و بی عملی کلا در بازی بزرگان نقشی ندارن و باید نظاره گر تصمیمات قدرت ها باشن ...

این دیگر چه دیدگاهی‌ست! مردم ایران با منابعی که در دست بوده بسیار هم خوب عمل کرده‌اند, همینکه تراز فرهیختگان ما چندین سر و گردن از افغانستان و نمیدانم پاکستان بالاتر است و همینکه اسلام را کمابیش شسته و کنار گذاشته‌ایم نشان میدهد راه را بسیار هم خوب آمده‌ایم!

شما باید هر کوشیی را در بستر و بافتار زمانه‌ی خود بسنجید, اینکه مردم ایران نتوانسته‌اند خودجوش ج.ا. را ساقط کنند پس بی دست و پا اند, همان اندازه نابخردانه است که بگوییم چرا مردم کره‌ی شمالی بپانمیخیزند! 
پاسخ روشن است: نمیتوانند!!!

یک زمانی این کارها در توان مردمان کشورها بود, یک زمانی نه اینترنتی در کار بود, نه دولت‌ها این اندازه کنترل روی شرایط کشورشان داشتند. یک زمانی در ایران چندین و چند ایل و تبار زندگی میکردند که هر کدام دامنه‌ی کنترل خودشان را داشتند و میتوانستند نیرو بگیرند و دولت را جایگزین کنند. با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از این راههای کهن دیگر در دسترس نیست.

سخن شما درست مانند کسانی میماند که با سنجه‌ای اخلاقیات امروز یکی را که هزار سال پیش میزیسته داوری میکنند و مهر بی‌اخلاق رویش میزنند! بی هیچ نگاه و نگرشی به اینکه کس در کدام زمانه می‌زید و چه گزینه‌هایی در دست دارد!

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Mehrbod - 06-22-2025

(06-22-2025, 02:49 AM)Ouroboros نوشته:  درود دوستان. امیدوارم در این شرایط دشوار سلامت باشید. من ایران هستم و اکنون شنیدم که آمریکا سرانجام تأسیسات اتمی ما را بمباران کرد. 

آمریکا هیچ قصدی برای پیاده کردن سرباز در ایران ندارد چراکه تصمیمی از این منفورتر در آمریکا نیست‌ و این کشور توان تقبل هزینه‌های آنرا هم ندارد. از سوی دیگر ج.ا هیچ رقیبی در داخل ندارد و کنترل تمام کشور همچنان در اختیار اوست، و به نظر می‌رسد قصد تلافی بر سر آمریکا را هم دارد. اینها همه مخلفات معجونی مسموم و خطرناک هستند که تنها می‌توانند به یک مقصد ختم بشوند: درسدن سازی از ایران ما. بمباران بی‌امان تمام زیرساخت‌ها در پاسخ به پاسخ‌های ترحم برانگیز و رقت آور ج.ا. ایرانی که از این معرکه بیرون می‌آید -اگر ایرانی بیرون بیاید!- ایرانی نخواهد بود که کسی از دوستان مایل به زندگی در آن باشد. 

اسراییل، اشتباهی بود مهلک که نسلی از یهودیان مرتکب شدند و اکنون فرزندانشان تا ابد درگیر و آلوده آنند، تشکیل کشور یهودی در دل سرزمین مسلمین آنهم سرزمین‌هایی که برایشان صدها سال جنگیده‌اند؟ پروژه‌ای محکوم به شکست. با دیر یا زود، اما بدون سوخت و سوز. شاید اکنون کشورهای مسلمان به سرعت درپی ساخت بمب اتم بروند، و اینهم هیچ خوب نیست‌. بشر خاورمیانه‌ای به سختی قادر به تحمل عواقب مسلسل و نارنجک است و از آن برای کشتار میلیونی استفاده می‌برد، خاورمیانه اتمی یعنی جهنمی مملو از چند کشور اسراییل‌مانند به جای یکی: دولتی فاسد که برای نجات خود در جنگ‌های بی‌پایان و بی‌ثمر و خونین راه رستگاری می‌جوید. اینهم بدبختی دیگری برود روی بدبختی‌های ایران. شاید هم نروند، باز برای اسراییل خوب نیست. ایران برود یکی دیگر جای آن سبز می‌شود تا پرچم دشمنی با آن را بالا بگیرد و روز از نو. حاکم مسلمان راه بهتری برای مشروعیت زایی که هیچ، سر پا ماندن ندارد و اگر اقدام نکند لاشه‌خوار دیگری از راه می‌رسد و عربده‌ی یا مسلمین سر می‌دهد و او را زمین می‌زند. 

به هر رو و هرآنچه رخ دهد، آنچه می‌توان، و به راستی می‌باید، در این جهان به رویش همواره شرط بست، بدتر شدن همیشگی همه چیز است! هر تغییری زوال است، تنها گاهی باید برای دیدن اینکه دقیقا چرا چنین است قدری صبر کرد یا از وقایع فاصله گرفت تا همه‌ی زوایای آن مشخص بشوند. در پی مقصر گشتن برای این‌ها بازی‌ای بیش نیست، برآمده از این توهم که می‌توانستیم شاید از این نابودی‌ها جلوگیری کنیم. من دیگر پیرتر و عاقل‌تر از آنم که فریب چنین یاوه‌هایی را بخورم. مردم می‌توانستند بیشتر و جدی‌تر درپی انقلاب باشند؟ اسراییل می‌توانست قدری از خونخواری خود بکاهد؟ خامنه‌ای و دم دستگاه دزدانش می‌توانستند کمی بخردانه‌تر به چپاول بپردازند؟ چه اهمیتی دارد، شرایط روشی برای بدتر شدن پیدا می‌کرد. 

به محمد حدیثی چسبانده‌اند که در آخرالزمان زندگان، حسرت حال مردگان را خواهند کشید. من سالهاست از حسرت هرگز به دنیا نیامدگان دینی برای خود ساخته‌ام! 

آدم هوس می‌کند بر حسب ایام قدیم هر پست در این انجمن خاک گرفته را با ابراز امید برای سلامتی دوستان و خانواده‌هایشان به پایان ببرد، ولی چه فایده که حتی سلامتی هم اندک‌اندک باری گران به نظر می‌رسد. شاید، و ای کاش، که این آغاز فرخنده پایانی باشد که بسیار دیر فرا رسید.

امیدواری در این شرایط از سخیف و عامیانه به خنده‌آور می‌زند. ایران ویرانه‌ای است که بمب اتم بزنید وسطش اوضاع آن بهتر می‌شود. جامعه‌ای بیمار و بداخلاق که این اواخر حتی ج.ا به سرشان زیاد است. نسل جوانی که مایه ننگ والدینشان هستند و توهماتی که هیج تناسبی با عینیات آنچه به راستی هست ندارند. این روسپی‌خانه عمومی را آخوند به سفلیس و‌ سوزاکی آلود، باقی امراض تن ناپاک آن اما، همه از خود او و مردمان بدسیرت اوست! البته که در این مورد نیز همچون دیگر موارد، ایرانیان هیچ چیز خاصی ندارند. خبث طینت امروز ما جلوه‌ای از زوال عمومی تمدن، این لباس ژنده و نازک‌ بر تن توحش ذاتی و طبیعی بشری در همه جاست. اینکه انسان، این کپی رسوای دروغ‌زن هرزه‌درای جهل‌پرست بر دو راهی مردن به دست هوش مصنوعی یا نسل کشی اتمی رسیده اتفاقی نیست. آیا کسی هست که به دور از خودفریبی، به دور از تعصبات زیست‌شناختی و به دور از هجمه‌ی بی‌پایان تن که هر دم ندا می‌زند «بمان، بساز، بشو», پالوده از اینها، آیا کسی هست که دنیای پیرامون ما را بنگرد و به این نتیجه برسد که سرنوشتی بجز این ما را سزاوار بود؟

پس اگر خدایی هست او را سپاس بابت این پایان، و سرزنش، بابت دیرکردش. باشد که دوستان و یاران، در میان آسان مردگان باشند.

زندگی در ایران شما را نومید کرده و بدبینی سرتاپای اندیشه‌تان را فراگرفته. 

سوی دیگر, این تراز  ازآرمانگرایی که من میبینم در کتاب‌های داستان هم آنلاک نشده! 
یک کشور بیگانه که ۴۰ سال ایران برایش کرکری خوانده و مرگ بر اسرا‌ئیل گفته با بالاترین دقت و هوش و کوش آمده بی آنکه به مردم آن کشور کوچکترین آسیبی بزند زیرساختهای دولتش را نشانه رفته, آنگاه یک شماری فرهیخته‌ی آن کشور مینالند که چرا اسرا‌ئیل فرشته نیست و چرا فکرهای بد بد توی ذهن میپرورانده و چرا این چرا آن!

دست بردارید به همان اهورامزدا!

دوستان گویا آگاه نیستند, در پیکر جهانی ایران یک غده‌ی چنگارین (سرطانی) به شمار میاید, و هر کشوری که اندک تهوش و بخرد باشد این را درمیابد. یا این کشورها ایران را به حال خود رها میکنند چون دور اند (سوئیس, بلژیک), یا از آن بهره‌کشی میکنند چون نزدیک ‌اند (چین, روسیه) یا با آن درگیر میشوند (اسرائیل, آمریکا) چون میدانند اگر به خود نجنبند یک آفت دیگر همچون کره‌ی شمالی گریبانگیرشان خواهد شد.
هر کس هر کنشی آن بیرون میکند از روی تئوری نمیدانم توطئه و اهریمن‌سرشتی‌اش نیست, بوارونه, بسیاری از کنشهای که رخ میدهند واکنش‌های طبیعی به تغییراتی‌ست که در شرایط پیرامون رخ میدهد.

در شرایط کنونی ما بسیار هم باید شادمان باشیم که گزینه‌ای همچون شاهزاده پهلوی هست و راه پیشرفت و آزادی ایران از پهلوی بی اندازه آسانتر میگذرد, همانجور که اگر ایران ب.ن. مسیحی اگر میبود, شاید تا امروز همه‌ی راه را رفته بود.

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Rationalist - 06-22-2025

(06-20-2025, 05:54 PM)Mehrbod نوشته:  اسرائیل تا همنیجا هم از خودش بیش از اندازه مایه گذاشته و همه سران و زیرساختهای ج.ا. رو زده, دولت تا بخواد از این آشوب و منجلابی که درست کرده خودشو بیرون بکشه هزار مقاوت مردمی دیگه به چشم خواهد دید, این مبنا بر اینکه بخواهند تسلیم شوند و جام زهر نامبرده را بنوشند.
مقاومت مردمی؟! شوخی میکنی مهربد جان؟ در همین چند روزه خیابان به خیابان ایست بازرسی گذاشته اند و اینترنت را قطع کرده، به اعدام ها سرعت بخشیده و به اتهامات بیخودی مردم را دستگیر می کنند. اکنون هم که زخمی  شده و برای سرکوب وحشی تر شده اند!

(06-20-2025, 05:54 PM)Mehrbod نوشته:  همه‌ی واژگشتهای تاریخ همینگونه رخ داده‌اند, همیشه درست تا واپسین دم اینگونه به چشم میاید که دیکتاتور همچنان کنترل شرایط را در دست دارد, بیمانند به پُلی نیست که تا واپسین دم همه‌ی خودروها بی هیچ نشانهـی میگذرند تا آن واپسین خودرو که ناگاه به فروریزی پل میانجامد- فشاری که سالها رفته رفته به آن آمده همیشه یکجا بیرون میزند.
خیر! اینجا خاورمیانه است. دیکتاتورهایش فقط با زور اسلحه و کشتار می روند. با وضعیت پیش آمده، جمهوری اسلامی تنها با جنگ زمینی اسراییل و آمریکا و یا مسلح کردن گروه ها سرنگون میشود و آن هم پرهزینه و بنابراین فعلا بعید است.

(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  برای آینده اسراییل بله گزینه بدی نیست !! پس اسراییل هیچ دوستی ذاتی با ایران نداره و لازم باشه ایران رو تجزیه هم میکنه . الانم براش مهم نیست طی عملیاتش علیه جمهوری اسلامی چقدر از مردم عادی کشته بشن یا چقدر زیر ساخت ها رو تخریب کنه . لازم باشه همه کار میکنه !!
سلام آنارشی جان،
بسی خوشحالم که پس از سال ها نامت را میبینم.

من هم با شما موافقم. ولی باید واقعیت دردناک را بپذیریم که اسرائیل «قدرت» دارد و چه اکنون که در حال حمله به ایران است و چه پس از آن هم اگر بخواهد رژیم را سرنگون کند، همچنان خایه مالی اش را بکنیم که کمتر زیرساخت های ایران و مردم را نابود کند و نخواهد ایران را تجزیه کند و با به روی کار آوردن حتی فرد بی عرضه ای همچون رضا پهلوی رضایت دهد.

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Anarchy - 06-22-2025

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  همه‌ی دوستی‌ها روی سود دوسویه پایه‌گذاری شده‌اند, برای چه اسرائیل باید از خودش بزند بدهد به ما‌؟

صحبت امثال من به خایه مالان اسراییل دقیقا همینه !! در واقع من باید ازت اینو بپرسم .. نه تو از من !!

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  هر آینه, در دست دیگر, میان گزینه‌های زیر برای اسرا‌ئیل کدام بهتر است: 

‌- ایران سکولار
- ایران اسلامی
- ایران تجزیه شده به کشورهای اسلامی

اسراییل یا حداقل بخش افراطی اون که قدرت رو فعلا داره بیشترین بهره رو از ایران اسلامی و افراطی برده برای پروپاگاندای خودش ... این جمهوری اسلامی نعمتی بوده برای اسراییل. همون طور که احمدی نژاد با گفتمان افراطی که داشت کمک کرد به اسراییل .

حماس هم نعمتی بود براش و در تشکیل حماس از اخوان المسلین خود اسراییل نقش داشت .

https://theintercept.com/2018/02/19/hamas-israel-palestine-conflict/

شما کلا از قافله سیاست و پیچیدگی هاش گویا عقب افتادی و این چند سال مغزت رو آکبند و دست نخورده نگه داشتی...

ضمنا گزینه تجزیه ایران به واحد های کوچکتر قومیتی مطرح هست نه اسلامی ... اسراییل این مسیر رو این سالها به خوبی دنبال کرده.

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  ما باید از شما بپذیریم که اسرا‌ئیل این همه هزینه میکند و یماید بجای اینکه چنگار (سرطان) را ریشه کن کند, آنرا به چنگارهای کوچک (چنگارک) بخش میکند چون اسرائیل بد است!! ما همه ساده‌ و نادانیم که میگوییم این به سودش نیست و بس!!

بیشتر از چیزی که فکری میکنی در این زمینه بی سوادی و علاقه ای به فهمیدن هم گویا نداری ... واحد های کوچکتر بر مبنای قومیت چیزی هست که اسراییل دنبال میکنه ... وقتی واحد های قومیتی کوچکتر تشکیل شد اون واحد ها دهه ها با هم درگیر هستن بر اساس مسایل مختلف و فرصت تنفس برای اسراییل ایجاد میشه.

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  با این فرنود از بیخ چرا گفتمان کنیم, چرا از بیخ با کسی گفتگو کنیم‌؟ 

من از کجا بدانم شما بیرون از دفترچه چکاره‌اید, کسی جلوی شما را گرفته تیکتاک باز کنید یا یوتیوب درست کنید و هوادارهای میلیونی داشته باشید تا دیدتان اثرگذاری بالاتری داشته باشید!؟

اگه قرار بود اینجا کسی گفتمان کنه که چند سال خاک نمیخورد ... حالا هم برای سرگرمی چند خطی مینویسیم . اصلا دنبال اثرگذاری بیشتر نیستم . یوتیوب و تیک تاک هم مال علاف هایی هست که دنبال سر کار گذاشتن مردم و پول در آوردن از خریت اونها هستن ... حداقل بخش بزرگی از فضای فارسی اینه !!

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  روشنه که نیستن! یکی از باورهای خرافی و دینی ریشه گرفته, یکی از بررسی شرایط و سنجیدن سود و زیان دو کشور!

یکی از باورهای خرافی و دینی ریشه گرفته و یکی از بی سوادی و نادانی و نا آگاهی از پیچیدگی های دنیای سیاست ...

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  از کی تاکنون شاه کشور باید برود پادویی کند یا در رستوران گارسونی کند تا دیدگاهش باورپذیر باشد!‌؟

بی سوادی و عادت به خایه مالی که از خصلت ایرانی هاست که مغز رو هم زایل میکنه ... قبلا مغزت بهتر کار میکرد !! این پفیوز کی شاه شد که ما نفهمیدیم ؟؟ حالت خوبه ؟؟ ایشون سال وقوع انقلاب اسلامی از مملکت رفت و در قالب یک شهروند عادی در آمریکا زندگی کرده تا الان ... 

حالا جای خایه مالی بگو شغل این چلمنگ چی بوده در تمام این سالها ؟ این الدنگ که برای آزادی مردم ایران در این سالها نه خرجی از جیبش کرده ، نه حزبی تشکیل داده ، نه کانال تلویزیونی راه انداخته ... این پفیوز دقیقا چه گهی خورده جز این که باباش یه زمانی در ایران شاه بوده ؟؟ 

چه سابقه مدیریتی و عملی در عمرش داشته ؟؟ حزب راه انداخته ؟ حزب اداره کرده ؟ چیکار کرده؟ 
بس کن مهربد ... از صد بی سواد هم بی سواد تر شدی انگار !!

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  من این چند روزه بیشتر از هر زمان دیگری وید‌یوها و نوشته‌های شاهزاده را میخوانم و هیچکدام این چیزهایی که گفتید نیست, بوارونه, آرام و سنجیده به همه مسا‌‌ئل پرداخته. شما گویا نمیگیرید, اگر همین چیزی که میگویید بود, برای چه شاهزاده‌ای که پول یامفت دارد و همه بیرون از ایران بهش احترام میگذارند باید خودش را از بیخ درگیر ایران بکند؟

حالا کجا خودش رو درگیر کرده مثلا ؟؟؟ این چلمنگ منتظره یا اسراییل و آمریکا کار رو تموم کنن یا مردم ایران انقلاب کنن و تمام کارها که انجام شد این پفیوز بشینه تو هواپیما و برگرده ایران اسمش بشه شاه ... این بی عرضه هیچ گاه از خودش برای ایران مایه نگذاشته . 

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  این دیگر چه دیدگاهی‌ست! مردم ایران با منابعی که در دست بوده بسیار هم خوب عمل کرده‌اند, همینکه تراز فرهیختگان ما چندین سر و گردن از افغانستان و نمیدانم پاکستان بالاتر است و همینکه اسلام را کمابیش شسته و کنار گذاشته‌ایم نشان میدهد راه را بسیار هم خوب آمده‌ایم!

شما باید هر کوشیی را در بستر و بافتار زمانه‌ی خود بسنجید, اینکه مردم ایران نتوانسته‌اند خودجوش ج.ا. را ساقط کنند پس بی دست و پا اند, همان اندازه نابخردانه است که بگوییم چرا مردم کره‌ی شمالی بپانمیخیزند! 
پاسخ روشن است: نمیتوانند!!!

مردم ایران اراده ای برای تغییر رژِیم ندارن ... عادت کردن به همین وضع زندگی و ده ها خصلت بد هم بهشون اضافه شده !! وارد جزییاتش نمیخوام بشم چون حقیقتا حوصله اش رو ندارم . این مردم فقط بلدن غر بزنن و بدون هزینه به آزادی برسن . والسلام !!

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  یک زمانی این کارها در توان مردمان کشورها بود, یک زمانی نه اینترنتی در کار بود, نه دولت‌ها این اندازه کنترل روی شرایط کشورشان داشتند. یک زمانی در ایران چندین و چند ایل و تبار زندگی میکردند که هر کدام دامنه‌ی کنترل خودشان را داشتند و میتوانستند نیرو بگیرند و دولت را جایگزین کنند. با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از این راههای کهن دیگر در دسترس نیست.

موضوع دو طرفه اس ... یعنی همین اینترنت فرصت برای ایجاد تغییر رو میتونه افزایش هم بده .

(06-22-2025, 07:34 PM)Mehrbod نوشته:  سخن شما درست مانند کسانی میماند که با سنجه‌ای اخلاقیات امروز یکی را که هزار سال پیش میزیسته داوری میکنند و مهر بی‌اخلاق رویش میزنند! بی هیچ نگاه و نگرشی به اینکه کس در کدام زمانه می‌زید و چه گزینه‌هایی در دست دارد!

بی ربط بود مثالت . از انقلاب قبلی که هزار سال نگذشته ... تازه ابزار آگاهی بخشی و هماهنگی و آموزش مبارزات و ده ها مساله دیگه هم به راحتی در دسترس همگان هست. من هم از تجربه زندگی چند دهه ای خودم در میان همین مردم به این نتیجه رسیدم.

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Anarchy - 06-22-2025

(06-22-2025, 08:31 PM)Rationalist نوشته:  
(06-20-2025, 09:41 PM)Anarchy نوشته:  برای آینده اسراییل بله گزینه بدی نیست !! پس اسراییل هیچ دوستی ذاتی با ایران نداره و لازم باشه ایران رو تجزیه هم میکنه . الانم براش مهم نیست طی عملیاتش علیه جمهوری اسلامی چقدر از مردم عادی کشته بشن یا چقدر زیر ساخت ها رو تخریب کنه . لازم باشه همه کار میکنه !!
سلام آنارشی جان،
بسی خوشحالم که پس از سال ها نامت را میبینم.

من هم با شما موافقم. ولی باید واقعیت دردناک را بپذیریم که اسرائیل «قدرت» دارد و چه اکنون که در حال حمله به ایران است و چه پس از آن هم اگر بخواهد رژیم را سرنگون کند، همچنان خایه مالی اش را بکنیم که کمتر زیرساخت های ایران و مردم را نابود کند و نخواهد ایران را تجزیه کند و با به روی کار آوردن حتی فرد بی عرضه ای همچون رضا پهلوی رضایت دهد.

درود Rationalist گرامی

من هم خوشحالم از دیدن تو در اینجا. فکر نمیکنم در این مرحله بخوان رژیم رو عوض کنن ولی خب باز هم میگم ما از بازی بزرگان خارج هستیم . یعنی متاسفانه حتی توان خایه مالی هم نداریم !!

(06-22-2025, 02:49 AM)Ouroboros نوشته:  درود دوستان. امیدوارم در این شرایط دشوار سلامت باشید. من ایران هستم و اکنون شنیدم که آمریکا سرانجام تأسیسات اتمی ما را بمباران کرد. 

درود بر شما و با ابراز خرسندی از حضورتان.
مایلم بدانم شما که در دوران کرونا آن روحیه را داشتید، در چه فرایندی این چنین همزاد شوپنهاور گشته اید؟ مگر انتظاری جز این داشتید؟!

ایرانِ نابود شده پس از جنگ و مردم بدبخت تر و خودخواه تر و پست تر و جمهوری اسلامی وحشی تر، محتمل ترین آینده به گمانم خواهد بود. اسراییل هم هرازگاهی همچون امری عادی به بمباران نقاط مختلف ایران می پردازد. 
صادقانه بگویم، فکر می کنم لیاقت مان هم همین است. من پس از تجربه‌ی زندگی در «بهشت اروپا» و مواجهه با اپوزیسیون و ایرانیانی که ده ها سال در این بهشت زندگی میکنند، عمیقا به این واقعیت های هولناک اندیشیده بودم. کوته‌ فکری و پستی های ایرانیان در اینجا به گونه ای اعجاب آور آشکار میشود. وقتی جنبش اجتماعی زنانش به لجن ترین سوءاستفاده ها و فسادها کشیده میشود، چه انتظاری می توان داشت؟

ولی آیا شدت لگدمال شدن عواطف، یاس عمیق از اجتماع به خاطر شدتِ بدسگالی ها و آگاهی از ناتوانی در رابطه قدرت و یا حتی در صورت امکان آن، اشمئزاز از چنین ارتباطی، همه موجب نمی شود که بارِسنگینِ تنهایی تحمل پذیرتر شود؟   
من وقتی نگاهی به نوشتارهای سالها پیش‌مان در اینجا می اندازم، بغض می کنم که چطور بهترین روزهای جوانی ام را در دغدغه‌ی اسلام و خدا و خردگرایی و تجربه‌ی عشق راستین با دختران و... با جدیت هدر داده ام و به طور ابلهانه ای «سوژگی من» و آرمان هایش را به بهای زندگی جدی می گرفتم. ولی گویا همه آنها ضروری بوده اند و اکنون که به «درخودماندگی» خویش عمیق تر آگاه شده ام، زندگی برایم تحمل پذیرتر و سبک تر شده. آیا پوچی، شکنندگی و خطرناکی زندگی، آن را جذابتر و واقعی تر نمی کند؟

RE: واژگشت ۲۰۲۵ - Anarchy - 06-24-2025

آتش بس ...