نگهداری حیوانات و بهداشت -
kourosh_bikhoda - 11-29-2010
از کاربران گرامی کسی تجربه نگهداری این موجودات زبان بسته رو در منزل و زیر سقف داره که به ما انتقال بده؟
Reactor - 12-03-2010
آقا سگ بدرد خونه نمیخوره! این سگ مینیاتوری ها اصلا بدرد نمیخوره موهاش تو خونه میریزه و اذیتتون میکنه.. سر و صدا هم زیاد میکنه. سگ بزرگ هم بخوای داشته باشی حیاط بزرگ میخواد. من گریت دین دارم با اینکه صداش در نمیاد تو حیاط نمیبندمش چون اگر صدا بده محل قوس بر میداره.. تو باغ بستمش
پیشنهاد میکنم اگر میخوای سگ برای توی خونه بگیری اولا سگ کوچک بگیر دوما توله بگیر سوم سگی بگیر که موهاش ذاتا کوتاه باشه! مثل شیتسو نباشه که موهاش گیس بشه! یک سگی بگیر مثل سگ این زینیکه پاریس هیلتون که سگش انگار تو واجبی خوابیده و از بیمویی کچل شده.. سگ اگر تو خونه باشه این موهاش خیلی اذیت میکنه
sonixax - 12-03-2010
به نظر من برای آپارتمان گربه خیلی بهتره . تر و تمیز آروم روزی 16 ساعت میکپه اون چند ساعتی هم که بیداره همش سرگرمید باهاش .
Theodor Herzl - 12-04-2010
من چند سال پیش یه جغد نگهداری میکردم ، از کسی که خریده بودم میگفت باید بهش موش بدی بخوره ، خلاصه موش حالا از کجا گیر میومد ، منم چیزهای دیگه بهش میدادم ، خیلی رفته بودم تو سبک صادق هدایت و کافکا اینها ، فکر میکردم خیلی cool هست مثلا
Anarchy - 12-04-2010
shinbet نوشته: من چند سال پیش یه جغد نگهداری میکردم ، از کسی که خریده بودم میگفت باید بهش موش بدی بخوره ، خلاصه موش حالا از کجا گیر میومد ، منم چیزهای دیگه بهش میدادم ، خیلی رفته بودم تو سبک صادق هدایت و کافکا اینها ، فکر میکردم خیلی cool هست مثلا
جغد رو تو قفس نگه میداشتی؟! هواخوری هم میبردیش
؟ برات آوازم میخوند؟
sonixax - 12-04-2010
shinbet نوشته: من چند سال پیش یه جغد نگهداری میکردم ، از کسی که خریده بودم میگفت باید بهش موش بدی بخوره ، خلاصه موش حالا از کجا گیر میومد ، منم چیزهای دیگه بهش میدادم ، خیلی رفته بودم تو سبک صادق هدایت و کافکا اینها ، فکر میکردم خیلی cool هست مثلا
موش از این سفید کوچولو ها اینجا میدن دونه ای 2 یورو
دست همه بچه ها هست .
kourosh_bikhoda - 12-04-2010
sonixax نوشته: موش از این سفید کوچولو ها اینجا میدن دونه ای 2 یورو دست همه بچه ها هست .
همستر. اینجا هم همین قیمته تقریبن. نگهداریش آسونه، فقط چون شبا بیداره نمیتونید ازش لذت ببرید. فوق العاده شیطون و پر انرژیه و خیلی هم حساس و ترسو. نور آزارش میده و عمرشو کم میکنه. ولی در کل خیلی جالب و دوست داشتنیه. خیلی هم تمیزه.
Theodor Herzl - 12-08-2010
Havadar_e_Democracy نوشته: جغد رو تو قفس نگه میداشتی؟! هواخوری هم میبردیش؟ برات آوازم میخوند؟
آره توی قفس بود ، بعضی موقعها یه نخ میبستم به پاش روی شونههام میشست میرفتم راه میرفتم یه پارک نزدیک خونه بود ، آواز هم که چه عرض کنم یک صداهایی نصف شب در میآورد برق از ... میپرید!