«ده» خودتان را پُست بکنید! +18 -
Theodor Herzl - 05-26-2014
[ATTACH=CONFIG]4155[/ATTACH]
Emmanuelle Chriqui - WiKi
Theodor Herzl - 05-26-2014
Ouroboros نوشته: شما زیادی سختگیر هستی کسری جان! حواستان هست که در این چارت ِ ۱ تا ۱۰ همهی زنان عالم باید جا بگیرند؟ این پست را به یاد دارید؟
۸۰% زنها که خپل و زشت هستند ، همه زنهای جهان رو در نظر بگیری همه اینها ۱۰ میگیرند !!
Anarchy - 05-26-2014
Theodor Herzl نوشته: [ATTACH=CONFIG]4155[/ATTACH]
6 از 10 !!
Anarchy - 05-26-2014
[ATTACH=CONFIG]4156[/ATTACH]
Anarchy - 05-26-2014
یه عکس قدیمی تر از همون بانوی محترمه جهت مقایسه
!!
[ATTACH=CONFIG]4157[/ATTACH]
Russell - 05-26-2014
Theodor Herzl نوشته: [ATTACH=CONFIG]4155[/ATTACH]
7 از 10
گویا از دوستان هیچ کس دیگری علاقه به چهرههای آسیای شرقی ندارد.
Crusader - 05-26-2014
من عموما معیارهای زیباییشناسی دقیقی دارم، کمتر دختری از فیلتر زیباییشناسی من به سلامت عبور میکند. اما با این اوصاف حاضرم به تحقرانهترین وجه من الوجوه بتای رمانتیک درون را با عارفانهترین و عاشقانهترین عبارات ممکنه به این فرشته عرضه کنم و خشتک خویش را به معنای تحتالفظی کلمه، یا چه بسا فراتر از معنای آن جهت رسیدن به یک تار از پشم کُس او «جر» بدهم:
Dariush - 05-27-2014
پیش از هر چیز باید بگویم که واقعیتِ امر من حاضرم با هشتاد درصد تمامِ زنهای بالغ و جوان ِ جهان آمیزش جنسی داشته باشم و فرتوری اگر اینجا قرار میدهم به این معنا نیست که به زنهای خیلی دستِ بالا دسترسی دارم و بع سادگی میتوانم بینشان انتخاب داشته باشم، بلکه پیشفرض میگیرم که اگر بخواهم میانِ همهی زنهایی که تاکنون دیدهام چندتا به عنوانِ موردِ پسندترین گزینش کنم، سلیقهام به کدام رای میدهد.
من کلا از چهرههای ساده و شستهرفته خوشم نمیآید و باید یک پیچیدگی منحصر به فردی در چهرهی زن باشد تا مجدوباش شوم. فعلا برای شروع و دستگرمی این یکی را داشته باشید تا بعد :
[ATTACH=CONFIG]4159[/ATTACH]
Nevermore - 05-27-2014
میان عکس ها تنها آنکه داریوش گذاشته 10 می گیرد،آنهم به شرطی که از زوایای دیگر به این زیبایی باشد.در ضمن دوستان گویا یادتان رفته از هیکل هم عکس بگذارید،بویژه باسن.رعایت کنید عزیران.
Dariush - 05-27-2014
شهریار، یک فرتوری هم خودت اگر بگذاری بدک نیستها؛ ببینیم سلیقهی شما چطور است!
من از زنانِ سیاهپوست تا الان اصلا خوشم نیامده، جز در یک مورد:
[ATTACH=CONFIG]4163[/ATTACH]