پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 01-19-2013
SAMKING نوشته: به تو و آلیس هشدار میدهم که زبان در کام بگیرید!!:e420:
چرا که من شماره هموندیم در این سخنگاه 269 است و شما هردوتان بخاطر برکت وجود من و پس از ورودم به این سخنگاه بود که اکنون اینجایید
به روشنی اگر من نبودم این دگرگونی ها و افزایش کاربرها را دفترچه به خود نمیدید
وقتی حرف رو به اینجا ها میکشونید
ادم مجبور میشه بگه هیسسسسسسسسسسسسسس
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-19-2013
دنباله داستان ما با این گیاه وبلاگنویس:
نظر شما در باره گیاهخواری چیست؟ - صفحه 3
Mehrbod نوشته: khatoon نوشته: ترجیح میدهم با یک گیاه بروم آبتنی تا......
اگر قرار باشد که تمام دانایان دنیا همچون شما فکر کنند دوستی با یک گیاه با ارزشتر است.......:fav29:
نه بانو، پیشتر از مرجع تقلیدتان بپرسید مبادا گیاه به شما نامحرم باشد، اگرنه که باید با چادر تن به آب بدهید
اگر بادنجان بود به شما محرم است، ولی کاکتوس نه!
پیامبر خدا فرمودند: بادنجان بخورید و زیاد هم بخورید، چون که اولین گیاهی است که به خداوند عزوجل ایمان آورده است.
بحارلانوار جلد ۶۶ صفحه ۲۲۳
پاتوق شب نشینی -
nirvana - 01-19-2013
Mehrbod نوشته: دنباله داستان ما با این گیاه وبلاگنویس:
نظر شما در باره گیاهخواری چیست؟ - صفحه 3
مسئله اینجاست که چطور ایمان اورده؟
پاتوق شب نشینی -
nirvana - 01-19-2013
من چرا هر وقت کتاب هستی و نیستی سارتر رو شروع میکنم دو صفحه که میخونم میبندمش دوباره یک ماه دیگه بازش میکنم:/
همشم موقع بستن کتاب زیر لب میگم قربون راسل و کامو:))))))
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 01-20-2013
nirvana نوشته: من چرا هر وقت کتاب هستی و نیستی سارتر رو شروع میکنم دو صفحه که میخونم میبندمش دوباره یک ماه دیگه بازش میکنم:/همشم موقع بستن کتاب زیر لب میگم قربون راسل و کامو:))))))
چطور مگه ؟ از چه لحاظ ؟!
پاتوق شب نشینی -
nirvana - 01-20-2013
تعدادنوشته های جناب کافر به عددشیطانی رسیده پیشنهادمیکنم برای رهایی از دام جن و ارواح و شیاطین یک پست دیگر بزنید:))
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 01-20-2013
nirvana نوشته: تعدادنوشته های جناب کافر به عددشیطانی رسیده پیشنهادمیکنم برای رهایی از دام جن و ارواح و شیاطین یک پست دیگر بزنید:))
شانس آوردیم رد شد ، اسپاگتی کمک کرد به خیر گذشت !
پاتوق شب نشینی -
yasy - 01-20-2013
به طول كاملا رسمی احساس عجر میكنم در برابر فهمیدن این واحد مزخرف ژنتیك جمعیت:e108:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-21-2013
میبینم که باز شبزندهداری من به پگاهخیزی نیروانا رسید (:
پاتوق شب نشینی -
nirvana - 01-21-2013
کافر نوشته: چطور مگه ؟ از چه لحاظ ؟!
سبک نوشتارکامو طوریست که انگار مدتها درگیر مساله ای بوده ای که نمیتوانستی اجزا ان را جمع بندی کرده و یک کل بسازی بعد باخواندن نوشته های روان وقابل درک کامو یک آخیش ازته دل میگویی :))قدرت بیان و انتقال مطالب کامو ازنظرمن بسیاربالاست همچنین راسل ..اما بعضی ها مانند نیچه یا سارتر عادت به سخت نویسی و خشک نویسی دارندممکن است مطلب دقیقا همان مطلبب باشد اما انگاربه عمدمیخواهند آن راپیچیده و سخت توضیح دهند البته این فقط نظر شخصی من است وارزش قانونی دیگری ندارد:)))