پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-15-2013
mahtab71 نوشته: زیاد جالب نیست وقتی یه فرد مذهبی میاد اینجا(حتا اگه سرکاریم باشه)بجای بحث منطقی فقط مسخره کرد و توهین.
امیدوارم اینجا هم مثه هم میهن نشه که یا نوشته هاحذف میشن یا اخطار میدن یا توهین میکنن.
مهتاب جان تا حالا تو این انجمن جز مواردی خیلی خاص حتی ویرایش پست هم نداشتیم...مطمئن باش از این نظر اینجا چنین اتفاقی نمیوفته و حتی شیلا که دیگه عملا به یهودی ها توهین هم کرد رو کسی باهاش برخورد نکرد!! ولی در مورد این چند کاربر مسلمان هم خب وقتی یکی میاد از پست اول به جای بحث هی به ما میگه براتون متاسفم خب معلومه که چیزی برای بحث نداره...در واقع هر فردی با مطالبش شناخته میشه که چقدر جدی و مطلع هست!!
تا همین جا هم شما نگاه کنی دوستان به پست های این کاربران جواب مناسب دادن، حالا کمی چاشنی طنز هم باهاش قاتی شده:e405:
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-15-2013
یادم اومد یه کاربر بود به نام حسین که راسل عزیز یه بحث مفصل باهاش داشتن در تاپیک اخلاق و بیخدایی...وقتی بحث جدی باشه مطمئن باشید ما هم خودمون علاقمند میشیم به صحبت....مثلا تو همون هم میهن، بزرگمهر با اینکه شخصیت مزخرفی داشت اما ارزش بحث کردنو داشت چون حداقل دوزار سواد داشت !!
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 01-15-2013
عجب اوضاعیه به قرعان
برفش جای دیگه میاد
سرماش میاد اینجا
یعنی سرما استخون شکنه ها
فردا میخوام برم بازار چند دست لباس اسکیمویی بخرم
اخه اگر بخاری رو روشن کنی که پول گاز کمرتو میشکونه
هیتر برقی رو بزنی پول برق پارت میکنه
یا باید رفت زیر پتو . یا لباس اسکیمو:e057:
ردیفید دوستان؟
شبتون بخیر
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 01-15-2013
mamad1 نوشته: عجب اوضاعیه به قرعان
برفش جای دیگه میاد
سرماش میاد اینجا
یعنی سرما استخون شکنه ها
فردا میخوام برم بازار چند دست لباس اسکیمویی بخرم
اخه اگر بخاری رو روشن کنی که پول گاز کمرتو میشکونه
هیتر برقی رو بزنی پول برق پارت میکنه
یا باید رفت زیر پتو . یا لباس اسکیمو:e057:
ردیفید دوستان؟
شبتون بخیر
من زمان دانشجویی چون پول برق گرون میشد یه دونه از این دوچرخههایی که برق تولید میکنه خریدم ، روزی ۲ ساعت دوچرخه بزنی برای ۴-۵ ساعت برق تولید میکنی ، heater برقی رو بزن بهش!
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 01-15-2013
از این دوچرخه تو مملکت خودمون تا حالا ندیدم
اگرم بود زیر دو سه میلیون پولش نبود
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 01-15-2013
mamad1 نوشته: از این دوچرخه تو مملکت خودمون تا حالا ندیدم
اگرم بود زیر دو سه میلیون پولش نبود
نه بابا کاری نداره ، خودت هم میتونی بسازی
How to Build a Stationary Bike Generator | eHow.com
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 01-15-2013
اینجا یک سری خونه ها هستند که از همه چیز برق تولید میکنند . روی سقف سلول خورشیدی ، توی حیاط توربین بادی ، کف خونه یک سری ژنراتور که با قدم زدن برق تولید میکنه . حتا توی لوله های آب هم اومدن توربین گذاشتند آب رو که باز میکنی یا سیفون رو که میکشی برق تولید میشه . توی لولای در ها ، خلاصه از هر چیزی که فکرش رو بکنید برق میگیرند . بعد جالبیش اینه که تا ۹۵% برق مصرفی خونه (خانواده ۴ نفره پر مصرف) از همین راه تولید میشه . اگر خانواده پر مصرف نباشه میتونه اضافه برق تولیدی رو بفروشه به شبکه ! کاسبی شده برای خودش .
پاتوق شب نشینی -
nirvana - 01-15-2013
به این نتیجه رسیدم تو این مملکت کوفتی آبدارچی باشی یا راننده وضعت بهتره حرفتم برو داره حقوقتم بیشتره خدایی براچی درس خوندیم ما اصلن:-|یارو سه من ریش داره نه سوادی داره نه هیچی حالیشه بعد یه ترکش از بغل گوشش ردشده جانبازی گرفته حقوقش ده برابر منه:)))ای چیزم تو این مملکت:))))
پاتوق شب نشینی -
SAMKING - 01-15-2013
nirvana نوشته: به این نتیجه رسیدم تو این مملکت کوفتی آبدارچی باشی یا راننده وضعت بهتره حرفتم برو داره حقوقتم بیشتره خدایی براچی درس خوندیم ما اصلن:-|یارو سه من ریش داره نه سوادی داره نه هیچی حالیشه بعد یه ترکش از بغل گوشش ردشده جانبازی گرفته حقوقش ده برابر منه:)))ای چیزم تو این مملکت:))))
چیز؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-16-2013
اگر مانند سگ تاکنون از کاری پشیمان نشده بودم، امروز شدم:
پادشکنندگی - Antifragility - صفحه 2