گفتگو با هموندان انجمن -
Dariush - 12-18-2013
به نظر من که خیلی خوب است که جستارهای قدیمی باز شوند و البته این بسته به میل صاحب جستار هم هست. فکر کنم بهتر است به شرکتکننده اجازه دهیم نخست به پرسشهایی در همان جستار که قبلا پاسخ داده بود اما اکنون میخواهد جور دیگری بدانها پاسخ دهد بپردازد و سپس کاربران پرسشهای جدید بکنند.
گفتگو با هموندان انجمن -
Russell - 12-18-2013
من صندلی داغ خودم را علی الحساب باز کردم داریوش جان تا پرسش هایت را بنمایی، ولی همان صبر کنیم تا دوستان بیایند و نظرشان را در این چند روز بدهند بعد تصمیم بگیریم چطور بازگشایی کنیم بنظر من هم بهتر باشد.
گفتگو با هموندان انجمن -
Dariush - 12-18-2013
بسیار خوب، پس صبر میکنیم تا یکی دو روز که نظر دیگر دوستان را هم بدانیم.
پرسشهای من سخت هستند اندکی راسل جان، "بنمایم"؟
گفتگو با هموندان انجمن -
Russell - 12-18-2013
Dariush نوشته: بسیار خوب، پس صبر میکنیم تا یکی دو روز که نظر دیگر دوستان را هم بدانیم.
پرسشهای من سخت هستند اندکی راسل جان، "بنمایم"؟
از همین میترسیدم !! بنما ولی هوای ما را هم داشته باش
گفتگو با هموندان انجمن -
Dariush - 12-18-2013
Russell نوشته: از همین میترسیدم !! بنما ولی هوای ما را هم داشته باش
هوایت را دارم، زیاد هم سوزانش نمیکنم که دیگر دوستان (به ویژه اینان که به تازگی به ما پیوستهاند) نترسند و بعدها پیشنهاد صندلی داغ فشار خونشان را بالا نبرد اما خودت خوب میدانی که من هیچ اهلِ پارتیبازی نیستم
گفتگو با هموندان انجمن -
Theodor Herzl - 12-20-2013
من هم صندلی داغ خودم را باز میکنم کسی سوال داشت بپرسد
گفتگو با هموندان انجمن -
Theodor Herzl - 12-20-2013
در ضمن جهت اطلاع کاربران تازه وارد نام کاربری قبلی من David Hume بود ، آن صندلی داغ برای من است
گفتگو با هموندان انجمن -
Dariush - 12-21-2013
پس از صندلی داغ راسل و کسرا (که احتمالا تا آخر همین هفته به وقت تهران ادامه خواهد داشت)یکی از دوستان زیر روی صندلی داغ بنشینند: @
kourosh_bikhoda @
Nevermore
و یا اینکه جستار @
Anarchy یا @
sonixax را بازگشائی کنیم. عدم پاسخدهی به منزلهی پاسخ مثبت خواهد بود.
گفتگو با هموندان انجمن -
Anarchy - 12-21-2013
Dariush نوشته: پس از صندلی داغ راسل و کسرا (که احتمالا تا آخر همین هفته به وقت تهران ادامه خواهد داشت)یکی از دوستان زیر روی صندلی داغ بنشینند: @kourosh_bikhoda @Nevermore
و یا اینکه جستار @Anarchy یا @sonixax را بازگشائی کنیم. عدم پاسخدهی به منزلهی پاسخ مثبت خواهد بود.
من میگم اول دوستان جدید بنشینن ، بعد قبلی ها رو باز کنیم... خودش یه تنوعی هم هست !!
گفتگو با هموندان انجمن -
Nevermore - 12-21-2013
Dariush نوشته: پس از صندلی داغ راسل و کسرا (که احتمالا تا آخر همین هفته به وقت تهران ادامه خواهد داشت)یکی از دوستان زیر روی صندلی داغ بنشینند: @kourosh_bikhoda @Nevermore
و یا اینکه جستار @Anarchy یا @sonixax را بازگشائی کنیم. عدم پاسخدهی به منزلهی پاسخ مثبت خواهد بود.
سپاس داریوش جان،اما از هرسو که بنگریم که کوروش بیخدا ارجح تر است.ایشان سابقه ی بیشتری دارند و بهتر است ابتدا بر روی صندلی بنشینند.پس از آن من در خدمت دوستان خواهم بود.