kourosh_bikhoda نوشته: انقدر حرف مفت نزنید جناب آقای مهربد. شما نه پلیس این انجمن هستید نه اختیاری خوشبختانه دارید از طرف ادمین نه وکیل و ولی مزدک هستید. مزدک خودش توانایی اعتراض به من رو داره. اگر نمیکنه دلیل اشاره من رو به پیری فهمیده چون برعکس شما آدم باهوشیه.
مزدك بامداد نوشته:kourosh_bikhoda نوشته: من نمیفهمم شما کمونیست ها چه از جون مردم میخواهید؟ مردمی که خودشون از حقوق و مزایای کاری و استخدام شدن در شرکت های بزرگ راضی هستند و هیچ دلخوری از کار کردن برای شرکت های بزرگ ندارند. شما مثال روشنی از دایه عزیزتر از مادر هستید.:e057:
...
نخست اینکه شما از دل مردم که آگاه نیستید و دوم اینکه ناآگاه فراوان است و بسیاری
هم به زیارت امامزاده بیژن میروند و من هم از شما که بیخدا و آته ایست هستید میپرسم
که چه از جان آنها میخواهید، خودشان که از پول ریختن در ضریح خرسند هستند!؟؟
:e057:
If you see fraud and do not say fraud, then you are a fraud ~Nassim Taleb:
If you see fraud, what's it to ya? go you own fuckin' way you prick communist!
kourosh_bikhoda نوشته: ببینید من از شما زیاد خوشم نمیاد مطمئنم این حس دوطرفست. پس از ما بکش بیرون برو به کس دیگه گیر بده. دلیلی نداره با کسی که خوشت نمیاد هی کل کل کنی که جانم.
Mehrbod نوشته: در همین گفتگو ما را تا دلشان میخواستکدوم ما؟ من اصلن شما رو به حساب نمیارم. دلمم نمیخواد باهاتون دهن به دهن بشم. من نه شما رو تریاکی حساب میکنم، نه پیر، نه جوان، نه آدم ... نمیدونم خودآزادی شما تا چه حد هست که دوست دارید با من دهن به دهن بشید. خب زیاد اشکالی نداره ادامه بدید
kourosh_bikhoda نوشته: تبریک میگم. شما تونستید در یک پیک مقدار بسیار زیادی اراجیف سر هم کنید. دکتر روازاده باید پیش شما بوق بزنه با ماشین.
شما انقدر چرت و پرت گفتید که حتا من دلم نمیاد از یه تیکه نوشته هاتون نقل قول کنم
کدوم ما؟ من اصلن شما رو به حساب نمیارم. دلمم نمیخواد باهاتون دهن به دهن بشم. من نه شما رو تریاکی حساب میکنم، نه پیر، نه جوان، نه آدم ... نمیدونم خودآزادی شما تا چه حد هست که دوست دارید با من دهن به دهن بشید. خب زیاد اشکالی نداره ادامه بدید
Mehrbod نوشته: این دیگر گناه من نیست شما بجای پرداختن به پرسمان کمونیسم, به چشم و ابرو و وافور و تریاکی بودنبابا شما چرا میخواهید با من بحث کنید؟ یکی از دوستان و هموندان ارجمند بیاد به این آقا حالی کنه که من ایشونو داخل حساب نمیکنم. بحث من با مزدک بود و شد. شما مشغول ذخیره سازی سخنان مزدک باشید و جابه جا تکرارشون کنید. خوش بگذره جانم.
و نبودن و اینکه ته دلتان دربارهیِ منِ مهربد وارسته چه احساساتی دارید مینویسد, ما آنچه باید میگفتیم را گفتیم!
اگرنه روشنه شما اگر چیزی داشتید, بجای لودگی و دشنام و ... همان پاسخ پیکهایِ ما را میدادید.
kourosh_bikhoda نوشته: بابا شما چرا میخواهید با من بحث کنید؟ یکی از دوستان و هموندان ارجمند بیاد به این آقا حالی کنه که من ایشونو داخل حساب نمیکنم. بحث من با مزدک بود و شد. شما مشغول ذخیره سازی سخنان مزدک باشید و جابه جا تکرارشون کنید. خوش بگذره جانم.
Mehrbod نوشته: sonixax: یک کشور کمونیستی بدردبخور نام ببرید.
مزدک: یک کشور کمونیستی که آمریکا در کار آن چوب فرونکرده باشد, بنامید.
sonixax: یک کشور کمونیستی بدردبخور نام ببرید.
از آنجاییکه بدرستی هیچ کشوری که آمریکا در آن کارشکنی نکرده
باشد یافت نمیشود, پس روشنه بجز این چرخهیِ پوچ هنر دیگری از شما برنیاید! (:
Mehrbod نوشته: پاسخی که ما در پیک پسین از ایشان خواهیم گرفت:
sonixax: یک کشور کمونیستی بدردبخور نام ببرید.
Mehrbod نوشته: من هرگز جایی ستیز با مسلمانان را رویکرد ندانستهام, پس یاوه و دروغ بیشتر نگفتید.البته جایی هم فرموده بودید از سیاهپوستان خوشتان نمی آید :))
Mehrbod نوشته: تازه با این سخنان روشن نشد, ستیز با اسلام همان ستیز با مسلمان است یا خیر؟
اگر نیست, پس چرا ستیزِ کمونیسم با سرمایهداری, با ستیز سرمایهداران با کمونیست (بدست آمریکا) پاسخ گرفته و میگیرد؟
Mehrbod نوشته: اینکه جای اندوه ندارد, اگر شما کسی هستید که میگوید ستیز با اسلام همان ستیز با مسلمانان است و پس
سرمایهداران هم سزامندیِ[٥] جنگ و بمبافکندن بر سر کمونیستها را دارند, آنگاه ما هم میتوانیم بسادگی یادآوریم که
درسته تاکنون کمونیستها در این جنگها از قلدری همچون آمریکا شکست خوردهاند, ولی با نگاه به تاریخ بسادگی
میبینیم ستیزگرانِ فئودالیستم یا هتّا همین بردهداری نیز بارها بار شکست خوردند, ولی سرانجام کار پیروز درآمدند.
Mehrbod نوشته: پس هیچ جای اندوه (برای آزادیخواهان و فرامنشان[٦]) ندارد, ولی بیگمان برای بهرهکشان مفتخور دارد!
kourosh_bikhoda نوشته: شبکه منوتو دیشب یک مستندی رو از تاثیرات آزمایش های اتمی شوروی بر روی انسان ها تبلیغ کرد. قراره این مستند 27 آذر پخش بشه. امیدوارم بتونم ببینمش.
بد نیست جناب مزدک که مطلقن معتقدند کمونیست ها به "هومنی" و "هومن" توجه میکنند این مستند رو ببیند تا یه مقداری شاید از مواضع متعصبانه خودشون کوتاه بیان.
[ATTACH=CONFIG]3124[/ATTACH]
sonixax نوشته: باز هم که زدید صحرای کربلا ؟!
جمهوری اسلامی هم به خاطر انگشت آمریکا این طوری شد وگرنه خود سیستم که عیبی نداره :)))) و اصلن هم مهم نیست که جمهوری اسلامی روزی صد بار میگه مرگ بر آمریکا و سفارتش رو اشغال میکنه و مدام میگه اسرائیل رو از صحنه روزگار محو میکنیم :)))
پس این بهانه ی شما که آمریکا انگشتمان کرد پاره شدیم کماکان از زیر پاسخگویی در رفتن است و پرت و پلاست .
sonixax نوشته: البته جایی هم فرموده بودید از سیاهپوستان خوشتان نمی آید :))
sonixax نوشته: شما پرسش ما را پاسخ دهید پاسخ خود را میگیرید ! ولی برای اینکه دوزاری مبارک دیر میوفتد یک بار دیگر توضیح میدهم :
ستیز اسلام (ایدئولوژی) با کفار (اشخاص) ستیز ایدئولوژی با اشخاص هست یا نه ؟
sonixax نوشته: شما اول پرسش ما را پاسخ بدهید بعد مثل احمدی نژاد سوال را با سوال جواب بدهید !
sonixax نوشته: کمونیستها هم نه با خود سرمایه داری بلکه با سرمایه داران هم اعلام جنگ و دشمنی کرده اند و سرمایه دار ایدئولوژی نیست .
sonixax نوشته:Mehrbod نوشته: شما که هنوز یادنگرفتید سنجش نابرابر (قیاس مع الفارق) چیست؟ سنجش نابرابر
زمانی است که نشان داده شود دو چیز چرا نمیتوانند همسنجی(= مقایسه) شوند.
برای نمونه ما میگوییم پرتقال و تخمه آفتابگردان نمیتوانند در آبداری یا گوشتالو بودن سنجیده شوند, زیرا تخمه آب یا گوشتی ندارد که آنجا سنجیده شود.
اکنون برای ما بفرمایید پراسنجهای کارآمدی (efficiency) + شکنندگیِ (fragility) دو سامانه چرا نمیتوانند همسنجی شوند؟
شما دارید شکنندگی آب را با چوب مقایسه میکنید !
مثال : مغز زیر ضربه پتک له میشود و از بین میرود / بدن انسان در مقابل یک ویروس ضعیف است و از بین میرود .
بعد عملکرد این دو را! مقایسه کرده بودید با له شدن کمونیسم در مقابل پدافند سرمایه داری . که از بیخ قیاستان مع الفارق است چرا که کمونیسم از بیخ کوچکترین شباهتی با مغز و بدن انسان ندارد .
به عبارت ساده تر سخن شما همان قدری مسخره است که کسی بگوید فلان کامپیوتر با فلان مشخصات سخت افزاری کارآمد تر از فلان کامپیوتر است بعد شخصی بگوید اگر چرتکه را بکوبی زمین میشکند آیا ناکارآمد است :)))) (تازه اینجا چرتکه یک ربطی به کامپیوتر دارد)
برای اینکه بدانید قیاس مع الفارق چیس/ت و انقدر پرت و پلا سر هم نکنید : قیاس مع الفارق | شرح مغالطات منطقی
افتاد ؟
...Such socio-political ingenuousness is evident, for instance, in the assertion
that high fertility rates in the Third World are ‘caused in part by the absence of
effective capital markets, which make it difficult or impossible for households
to obtain social security except by having more children’ (Levin et al., 1998:
226). Another example is the proposed analogy between the deterioration of
the immune system in an individual infected with HIV/AIDS, on one hand,
and the collapse of communism in Central and Eastern Europe, on the other.
Mehrbod نوشته: هر گردی که گردو نیست, هر کس هم میتواند گناهِ ناکارآمدی[١] خود اش را گردن دیگران بیاندازد.
ما برای ج.ا. هم فرنود[٢] و دلیل داریم که چرا درست کار نمیکند, ولی
شما برای کمونیسم اینها را نیاوردهاید و تنها میگویید "کار نکرد, پس بده".
Mehrbod نوشته: وشنه هر چیزی که کار نکرد, ببایست از ناکارآمدیِ آن نیست.
Mehrbod نوشته: تن هومن[٣] هم گفتیم در برابر یک ویروس ناچیز از پادرمیاید, ولی همچنان بسیار کارآمد[٤] است:
کارآمدی[١] ≠ ناشکنندگی
Mehrbod نوشته: یاوهگویی بس نیست؟
اینجا سخنگاه است و همهیِ نوشتهها سر جایِ خودشان میباشند, اگر من چنین چیزهایی را گفتهام
بفرمایید بیاورید; فراموش هم نکنیم, اینکه من چه گفتهام در اینکه شما میخواهید ثـابت کنید:
Ouroboros نوشته: چرا «حق» ابراز نفرت نسبت به آدمهای دیگر را برای خودتان قائل هستید؟!
Mehrbod نوشته: این هم پرسش شگفتانگیزی بود امیر جان، چرا نباید چنین حقی را به خودمان بدهیم؟
Mehrbod نوشته: ستیز با کمونیستها (چون "کمونیسم" با "سرمایهداری" میستیزد) بدست "سرمایهداران" (= آمریکا) بی اشکال بوده.
Mehrbod نوشته: بهتر نیست بجای اینکه به دیگران انگ بزنید (من مهربد وارسته از سیاهپوستها بیزارم, من مهربد
وارسته گفتهام باید مسلمانان را کشت و etc.) خودتان کمتر دروغ بگویید و به اندرزهای خودتان پایبند بمانید؟
Mehrbod نوشته: سپس اینکه روشنه خیر, اگر شما در کشور خودتان سامانهیِ[٧] کمونیسم را برپا سازید و کاری به کار دیگران هم نداشته باشید,
یک کشور سرمایهدار دیگر چه سزامندیای[٨] در تازش و جنگ به شما دارد؟ یا از آن بدتر, به چه سزامندیای دیگر کشورها را باید به فروبند[٩] شما وادارد[١٠]؟
Mehrbod نوشته: قلدری و کارشکنیِ آمریکای سرمایهدار را نمیتوان هیچ جوره درستنُمایاینید, مگر آنکه شاید خود امان نوکر سرمایه باشیم.
Mehrbod نوشته: آها, پس بمهر یکبار دیگر کاسهیِ داغتر از آش شده و برای ما بفرمایید آمریکا ب.ن.[١١] در ویتنام برای چه جنگافروخت و آنجا چه غلطی میکرد؟