پاتوق شب نشینی -
yasy - 12-10-2012
میگم دوستان قضیه ی این اچیومنت:دی چیه اون بالا زده؟
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 12-10-2012
Anarchy نوشته: کسری جان از طرف ما نائب الزیاره باش...الان تو با داشتن 3 تا پاسپورت رکورد دار پاسپورت هستی تو دفترچه...کسری من شنیدم با پاسپورت ایرانی هم میشه راحت رفت اسرائیل و حتی اونها چون میدونن به ایرانی ها ممکنه تو ایران گیر بدن، مهر ورود خروج رو تو پاسپورت نمیزنن و رو یه برگه میزنن و منگنه میکنن به پاسپورت که بعدا میشه جداش کرد...
البته من الان پاسپورت valid ایرانی ندارم ، ولی شناسنامه دارم از ایران همراهم بوده ، اما کارت ملی که جدید اومده رو ندارم ، پاسپورت ایرانی هم به درد نمیخوره برم بگیرم . با پاسپورت ایرانی هم امکان ورود به اسرائیل نیست ، چون ایران کشور متخاصم هست ، ولی یهودیها که مشکلی ندارند و بهائیها هم من شنیدم با پاسپورت ایرانی فقط میتوانند به مکانهای مقدس بهائی بروند. بله ، اسرائیل این option هم دارد که اگر بخواهید با پاسپورت هر کشوری که هستید در درون پاسپورت شما مهر نمیزند و یک کاغذ جدا میدهند.
پاتوق شب نشینی -
yasy - 12-10-2012
آدم بعضی وقتا یه چیزایی میشنوه كه بیشتر از همیشه حالش به هم میخوره از زندگی تو این مملكت!
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 12-10-2012
David Hume نوشته: البته من الان پاسپورت valid ایرانی ندارم ، ولی شناسنامه دارم از ایران همراهم بوده ، اما کارت ملی که جدید اومده رو ندارم ، پاسپورت ایرانی هم به درد نمیخوره برم بگیرم . با پاسپورت ایرانی هم امکان ورود به اسرائیل نیست ، چون ایران کشور متخاصم هست ، ولی یهودیها که مشکلی ندارند و بهائیها هم من شنیدم با پاسپورت ایرانی فقط میتوانند به مکانهای مقدس بهائی بروند. بله ، اسرائیل این option هم دارد که اگر بخواهید با پاسپورت هر کشوری که هستید در درون پاسپورت شما مهر نمیزند و یک کاغذ جدا میدهند.
کسری خب کسی که بهایی هست که تو پاسپورتش چیزی در این مورد ننوشته...تو مطمئنی غیر یهودی و بهایی نمیتونن برن؟ یعنی قانون مکتوبی هست در این مورد؟
پاتوق شب نشینی -
Anarchy نوشته: کسری خب کسی که بهایی هست که تو پاسپورتش چیزی در این مورد ننوشته...تو مطمئنی غیر یهودی و بهایی نمیتونن برن؟ یعنی قانون مکتوبی هست در این مورد؟
همه بهائیها کارت شناسایی بهائی دارند یا نامشون در بیت العدل اعظم ثبت هست من شنیدم ، یعنی مشخصه که کی بهائی هست. بله قانون هم هست که کشورهایی که در لیست کشورهای متخاصم هستند ، شهروندان آنها حق سفر به اسرائیل رو ندارند و شهروندان اسرائیل در صورت سفر به آنجا مورد مجازات قرار خواهند گرفت.
پاتوق شب نشینی -
mamad1 - 12-10-2012
David Hume نوشته: دوستان من عازم سرزمین مقدس هستم هفته آینده ، ایندفعه میخواهم به رام الله ، نابلس و شهرهای فلسطینی در کرانه غربی هم بروم ، البته ورود اسرائیلیها به آنجا ممنوع هست ، پس مجبورم با گذرنامه کانادایی وارد آن مناطق بشوم ، در ضمن دعا چیزی دارید بگوییم بنویسم لای کاغذ , بچپونم دردیوار مقدس
سری که درد نمیاد رو دستمال نبند
نشستی داری حالتو میکنی دیگه
میری اونجا یه فلسطینی چیزی پیدا میشه خودشون میترکونه
ترکشی چیزی بهت میخوره
ناکام میشی :e057:
پاتوق شب نشینی -
مناطق فلسطینی کرانه غربی امن هست ، رام الله کلی بار و نایت کلاب اینها هم داره
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
درود دوستان.شبتان خوش...
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 12-11-2012
درود داریوش گرامی
میبینیم که ایرانبانو یک بانو Nirvanaی دیگر را هم به هموندان سایت افزودند ...
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-11-2012
Mehrbod نوشته: درود داریوش گرامی
میبینیم که ایرانبانو یک بانو Nirvanaی دیگر را هم به هموندان سایت افزودند ...
درود.
مهربد جان، من برای این فروم نگرانم!جمعیت بانوان فروم با شتاب بالا در حال افزایش است.باید فکری کرد!