Reactor نوشته: 30کیلوبایت. با فیلتر شکن بین 2 تا 7 کیلوبایت
مهربد نوشته: پیش از آخرین آپدیت درست شده بود میلاد جان، از اونور با tor هم نمیشود روی گوگل جستجو کرد.الان وی بولتین روی نسخه ی 4.1.10 هستش ، ورزن اینجا 4.1.5 هست ! یعنی خیلی وقته که آپدیت نشده !!!
برای ویبولتین راهکار دیگهای هست؟
sonixax نوشته: الان وی بولتین روی نسخه ی 4.1.10 هستش ، ورزن اینجا 4.1.5 هست ! یعنی خیلی وقته که آپدیت نشده !!!
مهربد نوشته: به گمانم جستجوی سایت هم درست شده!
shinbet نوشته: من تازه متوجه شدم که پستهای قدیمی رو نمیشه ویرایش کرد ، چه مدت از زمان یک پست بگذره دیگه نمیشه ویرایشش کرد؟
کافر نوشته: درود بر شما
چند پیشنهاد داشتم ولی درست نمی دونم کجا اون ها رو مطرح کنم .. حالا همینجا میگم اگه مربوط به بخش دیگه ای بود منتقل کنید
نخست در مورد اسمایلی ها یا شکلک ها هست .. به نظرم زیاد جذاب نیست و یه مقدار قدیمی هستند ..اگه به روزتر بودند جالب تر میشد
کافر نوشته: نکته ی بعدی در مورد عدم وجود چند جستار هست که به نظرم جاشون خالی هست ... یکی "سخن بزرگان" که در بخش ادبیات باید باشه .. یکی هم ایجاد یک جستار جداگانه برای کاریکاتورها
کافر نوشته: در خصوص گذاشتن آواتار هم مشکل دارم .. یعنی هر عکسی رو که قصد دارم بذارم پیغام خطا میده و میگه باید کوچکتر باشه .. دیگه از 19 کیلوبایت کوچکتر که عکس دیده نمیشه !! اینقدر اذیت شدم که دیگه بیخیالش شدم
کافر نوشته: نخست در مورد اسمایلی ها یا شکلک ها هست .. به نظرم زیاد جذاب نیست و یه مقدار قدیمی هستند ..اگه به روزتر بودند جالب تر میشد
Reactor نوشته: حجم صفحات سایت بالاست. مخصوصا با این سرعت پایین وی پی ان ها و فیلترشکن ها. خیلی اذیت میکنه تا لود بشه. خواهشا یک فکری بکنید.