پاتوق شب نشینی -
Dariush - 03-31-2016
آقایان و خانمهای گرامی عضو دفترچه، به شما سال نو را تبریک میگویم
.
جای همهی دوستان عزیزی که یادشان در دلمان گرامیست اما چشممان
منتظر دیدارشان هم سبز است.
:e318:
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 04-02-2016
kourosh_bikhoda نوشته: هر چقدر بیشتر درباره این سوسیالیسم مطالعه میکنم، به ناپایداری و دستوری بودنش بیشتر پی میبرم. راه حل ایجاد یک جامعه خوشحال هر چه باشه از سوسیالیسم نمیگذره.
چطور بود؟ :)
حداقل این هست ما طرفداران طبقه کارگر سندرم استکهلم نداریم از captor اقتصادی خود حمایت کنیم
پاتوق شب نشینی -
Nilftrondheim - 04-07-2016
kourosh_bikhoda نوشته: مهربد جان سخت تر از این حرف هاست.
عقاید مهربد الاستیسیته فوق العاده ای دارند. به خانه اول برمیگردند.
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 04-12-2016
بعد ۶ سال که از عمر این انجمن میگذره ، میلاد تعداد پست هاش از مهربد بالاتر زده!
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 04-14-2016
Theodor Herzl نوشته: حداقل این هست ما طرفداران طبقه کارگر سندرم استکهلم نداریم از captor اقتصادی خود حمایت کنیم
و با سیم خاردار و فنس الکتریکی و دیوار برلین از employee های خود محافظت میکنید
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 05-01-2016
Theodor Herzl نوشته: بعد ۶ سال که از عمر این انجمن میگذره ، میلاد تعداد پست هاش از مهربد بالاتر زده!
من از اولش هم از مهربد پستهام بیشتر بود! مدتی چند مهربد زد بالا باز اومد پایین :))
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 06-01-2016
میگم جا داره به تمام اونهایی که با خر شدن در حد بوندسلیگا فکر میکردند باید در جمهوری اسلامی رای داد و این طوری نرم نرم فرو کرد! تا کم کم تغییر کند تبریک و تسلیت بگیم که همون کاندیدای تائید صلاحیت شده ی از فیلتر گذشته ای که رفتند مثل گوسفند و خر و گاو بهش رای دادند (با پوزش از تمام حیوانات نام برده شده) هم تحمل نشد و انگشت میانه از دستی چلاق آرام آرام بالا آمد و بهشون فرو رفت! باشد که سفت سفت تغییر کنند، شاید بفهمند با بلاهت هیچ چیزی بهتر نمیشه، تغییر نمیکنه و از همه مهم تر اصلاح نمیشه! متاسفانه هموطن خنگِ من حتی صورتت رو هم که میخوای اصلاح کنی (یا موهای جای دیگت رو بتراشی) یا تیغ تیز و برنده فلزی لازم داری! یا موم داغ و دردناک! کرم موبر بزنی به جز کثافت کاری و آخرشم شکل بسیجی ها شدن چیزی برات نداره، اصلاح جمهوری اسلامی با اون هم پشم و پیل که جای خود دارد :))
پاتوق شب نشینی -
Timsar - 06-01-2016
ایول خوشم میاد میلاد جان حرف دل من و خیلی های دیگه رو رک و بدون رودرواسی میزنی، دندان پوسیده رو قلفتی میگیری و میکنی.
باز هم به شما با اینکه فرسنگ ها از این کشور دور هستی خیلی خوب این جمهوری فاسد رو شناختی و برای این مردم خرد باخته دل میسوزونی، ما چوب به اصطلاح روشنفکران را میخوریم که زیر بار این همه ظلم و جنایت چشم و گوششون رو بستند و برای ما تصمیم میگیرند.
براستی چه بر سر این مردم آمده؟ یادت میاد همین چندی پیش دوستان خداناباور توی همین سایت از رای دادن و اینها حمایت میکردن؟ من از ملت عوام کل انعام مغزهای شستشو شده انتظاری ندارم، ولی چرا ما باید چوب این اشخاص را بخوریم؟
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 06-09-2016
سلام به دوستان عزیز
حالتون خوبه؟ چه خبرا؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 06-11-2016
یه نفر نوشته: سلام به دوستان عزیز
حالتون خوبه؟ چه خبرا؟
زیر سایهیِ اسپاگتی میگذرانیم!
شما چجوری یهنفر جان؟ هنوز یهنفری؟