نگرسنجی درباره ریش و سبیل -
Ouroboros - 04-18-2013
ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
Anarchy - 04-18-2013
Ouroboros نوشته: ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
من فقط توصیه میکنم با بیت یکی از علمای عظام تقلید یا خود سید علی یا دفتر احمدی نژاد تماس بگیر راهنمایی های خوبی میکنن صد در صد !! مخصوصا احمدی نژاد با اون ریش تستیکولارش که در گونه انسان حقیقتا کمیاب هست
Dariush - 04-18-2013
دوستان شب بخیر.من میروم بخوابم.
امیرجان، من با ریش میانهی خوبی ندارم و صورتم همیشه صاف است وگرنه از پیشنهاد دریغ نمیکردم.
Mehrbod - 04-18-2013
Dariush نوشته: دوستان شب بخیر.من میروم بخوابم.
امیرجان، من با ریش میانهی خوبی ندارم و صورتم همیشه صاف است وگرنه از پیشنهاد دریغ نمیکردم.
ولی گاهی ریش هم خوشی میدهد. من واسه یک
بازهیِ[sup][aname=rpa611b][[/aname][anchor=pa611b]1][/anchor][/sup] چند ماههای ریش داشتم و حس خوبی داشت.
Ouroboros نوشته: ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
یک خرده خارش که کاری نمیکند, میگذرد امیر جان.
کنار-هنودهایِ[sup][aname=rpa5fee][[/aname][anchor=pa5fee]2][/anchor][/sup] خواندنِ
Neckbeard Uprising: Mr T J Kirk: 9781482338768: Amazon.com: Books که نیست؟ (:
----
[aname=pa611b]1[/aname]. [anchor=rpa611b]^[/anchor] bâz+e::Bâze || بازه: فاصله Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ interval
[aname=pa5fee]2[/aname]. [anchor=rpa5fee]^[/anchor] kenâr+hanud::Kenâr-Hanud || کنار-هنود: اثر جانبی Ϣiki-En side-effect
Ouroboros - 04-18-2013
Nâxodâ Mehrbod نوشته: ولی گاهی ریش هم خوشی میدهد. من واسه یک بازهیِ[1] چند ماههای ریش داشتم و حس خوبی داشت.
به راستی این مردانی که همواره سه تیغ بودهاند نمیدانند چه مایه دلچسب است ریش بلند.
در ایران شوربختانه این مزدوران کثیف آنرا بد نام کردهاند.
Nâxodâ Mehrbod نوشته: یک خرده خارش که کاری نمیکند, میگذرد امیر جان.
کنار-هنودهایِ[2] خواندنِ Neckbeard Uprising: Mr T J Kirk: 9781482338768: Amazon.com: Books که نیست؟ (:
یک خرده خارش، هجمهی این و آن، نگاههای مشکوک، افت ۵۰٪ قیافه و ... بطور کلی ریش در چند مرحله میرود زیر آتش دشمن و اگر هر بار برای یک هفته جان سالم بدر ببرد باقی میماند: سه هفتگی. سه ماهگی. پنج ماهگی. یک سالگی. بیست ماهگی... پس از این دیگر هوس کوتاه کردن آن بیش از سالی یک بار گریبانگیر شخص نمیشود.
Dariush نوشته: امیرجان، من با ریش میانهی خوبی ندارم و صورتم همیشه صاف است وگرنه از پیشنهاد دریغ نمیکردم.
چرا؟ :e108:
من که هرگز بیش از یک روز صورتم صاف نبوده و همیشه میزانی، شکلی و گونهای از ریش داشتهام.
sonixax نوشته: بلاخره به است اسمارت سکیوریتی خیانت کردم و نورتون 360 خریدم
به نظر من که اشتباه کردید،
این را بخوانید. نورتون برخی سایتهای حقوق مردان را به نام «Hate speech» بلوکه میکند!
kourosh_bikhoda - 04-18-2013
من یه بار دو ماهی این کارو کردم. حس جالبی نیست به عکس های اون زمان که نگاه میکنم احساس طالبانی میکنم. امیدوارم این مرحله از زندگانی رو هم به خوبی پشت سر بذاری.
sonixax - 04-18-2013
Ouroboros نوشته: به نظر من که اشتباه کردید، این را بخوانید. نورتون برخی سایتهای حقوق مردان را به نام «Hate speech» بلوکه میکند!
خوب من ببام بلوکه شدن چهار تا سایت رو به امنیت خودم ترجیح بدم ؟
بعد خیلی راحت میشه اون سایتها رو گذاشت توی فهرست Exception که بلوکه نکند !
Russell - 04-18-2013
نظر دوستان درباره سیبیل چیه؟
من هم همیشه شش تیغه میکنم.ولی چند وقت پیش امتحان کردم ،خوشمان آمد !!
Dariush - 04-18-2013
Ouroboros نوشته: چرا؟
من که هرگز بیش از یک روز صورتم صاف نبوده و همیشه میزانی، شکلی و گونهای از ریش داشتهام.
Nâxodâ Mehrbod نوشته: ولی گاهی ریش هم خوشی میدهد. من واسه یک بازهیِ[1] چند ماههای ریش داشتم و حس خوبی داشت.
راستش بیشتر بستگی به چهرهی شخص دارد و معمولا با چهرههای استخوانی یا کشیده ریش خوب میآید.من علاوه بر اینکه از خود ریش خوشم نمیآید، فکر میکنم ریش به چهرهی من نمیخورد. از آن نوع ریشهایی که مارکس یا داروین میگذاشتند، هیچ خوشم نمیآید.اما اگر کوتاه و مرتب باشد از نوعی که داریوش و ستار میگذارند، خوب است.
م
Russell نوشته: نظر دوستان درباره سیبیل چیه؟
من هم همیشه شش تیغه میکنم.ولی چند وقت پیش امتحان کردم ،خوشمان آمد !!
سبیل عالی است راسل جان.من که خیلی میپسندم مخصوصا از نوعی که در میانِ ایرانیان متداول بوده.اما هر بار که میایم سیبیل بگذارم، موکول میکنم به آینده.
Mehrbod - 04-18-2013
Dariush نوشته: راستش بیشتر بستگی به چهرهی شخص دارد و معمولا با چهرههای استخوانی یا کشیده ریش خوب میآید.من علاوه بر اینکه از خود ریش خوشم نمیآید، فکر میکنم ریش به چهرهی من نمیخورد. از آن نوع ریشهایی که مارکس یا داروین میگذاشتند، هیچ خوشم نمیآید.اما اگر کوتاه و مرتب باشد از نوعی که داریوش و ستار میگذارند، خوب است.
م
ریش, تهریش, سهتیغه, ششتیغه, همه اش خوبه (:
سبیل ولی به من نمیاید!