قرآن انجمن دفترچه -
Theodor Herzl - 03-01-2014
یکی از چیزهایی که قرآن زیاد میگوید این هست که اگر میتوانید یک آیه مثل قرآن بیاورید! خوب بیایید اینجا آیه و سوره مثل قرآن که نه ، بهتر از قرآن بیاوریم!
سوره عدالت و برابری
۱-ای کسانی که ایمان آوردید ، با ادیان دیگر به احترام برخورد کنید و آنها را به زور شمشیر مجبور به گرویدن به دین خود نکنید که همانا خدا همه را دوست دارد.
۲- در بعد از جنگ زنهای قبیله دشمن را به کنیزی نبرید زیرا آنها انسان هستند و نه کالا.
۳- مسیحیان و یهودیان را نکشید ، چون خدا آنها را دوست دارد و دین آنها با شما برابر است.
۴- با کودک ۶ ساله ازدواج نکنید تا با او بخوابید در ۹ سالگی ، بلکه با افرادی سکس داشته باشید که به سنّ قانونی ۱۶ سال رسیده باشند و بتوانند تصمیم بگیرند!
قرآن انجمن دفترچه -
Alice - 03-01-2014
Theodor Herzl نوشته: یکی از چیزهایی که قرآن زیاد میگوید این هست که اگر میتوانید یک آیه مثل قرآن بیاورید! خوب بیایید اینجا آیه و سوره مثل قرآن که نه ، بهتر از قرآن بیاوریم!
نیازی نیست که سوره بیاوریم، هرکسی برای اثبات خدا بگوید چه میدانم آیه و سوره ... بیاور در واقع "بار اثبات" را جا به جا میکند.
= به زبان پارسی سفستهی ملانصرالدینی، یا همان مغالطهی shifting the burden of proof.
ما یک معلم دینی چادری داشتیم میگفت تاکنون کسی نتوانسته یک "حرف" مانند قران بیاورد!!! (خود قران میگوید یک سوره بیاورید
آنگاه او به ما میگفت یک حروف هم کسی نتوانسته!!!!)
قرآن انجمن دفترچه -
Anarchy - 03-01-2014
خنده دار ترین استدلال برای اثبات اینکه قرآن سخن خداست ، همین "تحدی" هست !!
قرآن انجمن دفترچه -
Alice نوشته: نیازی نیست که سوره بیاوریم، هرکسی برای اثبات خدا بگوید چه میدانم آیه و سوره ... بیاور در واقع "بار اثبات" را جا به جا میکند.
= به زبان پارسی سفستهی ملانصرالدینی، یا همان مغالطهی shifting the burden of proof.
ما یک معلم دینی چادری داشتیم میگفت تاکنون کسی نتوانسته یک "حرف" مانند قران بیاورد!!! (خود قران میگوید یک سوره بیاورید
آنگاه او به ما میگفت یک حروف هم کسی نتوانسته!!!!)
همانا مساله burden of proof نیست ، بلکه اینها میگویند از نظر ادبیاتی انقدر قرآن پیشرفته است که هیچ کس نمیتواند عین آن را بیاورد!
قرآن انجمن دفترچه -
Alice - 03-01-2014
آری، اما وقتی میگوییم حافظ و سعدی در اوج فصاحت اشعار ماندگاری آفریدهاند، تفاوت آنها با قران چیست میگویند نه باید به زبان عربی نثر فصیح و بلیغ بگویید!!!
قرآن انجمن دفترچه -
Anarchy - 03-01-2014
Theodor Herzl نوشته: همانا مساله burden of proof نیست ، بلکه اینها میگویند از نظر ادبیاتی انقدر قرآن پیشرفته است که هیچ کس نمیتواند عین آن را بیاورد!
من سر این قضیه با برادران اسلامیست تو هم میهن زیاد بحث کردم ... گفتم این ادعا از اساس پوچه چون مثل هیچ نوشته ای رو نمیشه آورد از یه پست من بگیر تا نوشته های یه بچه دو ساله ، چون نهایتش میشه تقلید از اون !!
قرآن انجمن دفترچه -
Alice - 03-01-2014
Anarchy نوشته: من سر این قضیه با برادران اسلامیست تو هم میهن زیاد بحث کردم ... گفتم این ادعا از اساس پوچه چون مثل هیچ نوشته ای رو نمیشه آورد از یه پست من بگیر تا نوشته های یه بچه دو ساله ، چون نهایتش میشه تقلید از اون !!
خب اگر از این دید بنگریم که دیگر برهانی برای اثبات حقانیت قران و "معجزه" محسوب نمیشود، اگرنه همین پست من هم معجزه است چون شما نمیتوانید عین آن را بیاورید! مسلمانان میگویند معجزهی امروز از جنس "کتاب" است. (=تحدی) اگر قران از لحاظ ادبی در اوج فصاحت قرار دارد، با ارائهی چندین نثر شاهکار ادبی این ادعا که قران ابربشری میباشد ابطال میشود.
قرآن انجمن دفترچه -
Anarchy - 03-01-2014
Alice نوشته: مسلمانان میگویند معجزهی امروز از جنس "کتاب" است. (=تحدی) اگر قران از لحاظ ادبی در اوج فصاحت قرار دارد، با ارائهی چندین نثر شاهکار ادبی این ادعا که قران ابربشری میباشد ابطال میشود.
یکی دیگه از ابهامات ادعای تحدی ، همین گنگ بودن مفهومش هست... یعنی از متن قرآن اصلا مشخص نیست منظور از "مثل" چی هست و این بحث فصاحت و بلاغت و این داستان ها ، ادعای مسلمان ها هست صرفا !! مشکل دیگه این هست که کی قراره داوری کنه که فلان متن مثل قرآن هست یا نه ... ایراد دیگه اینه که زمانی که ادعای تحدی به اصطلاح نازل شده ، اصلا قرآن یکپارچه و گردآوری شده نداشتیم و همین نشون میده با متن ویرایش و دستکاری شده ای به نام "قرآن" سر و کار داریم که از این سوتی ها زیاد داده ...
قرآن انجمن دفترچه -
kourosh_bikhoda - 03-01-2014
این تحدی یک استدلال ابطال ناپذیره. آیا واقعن راهی هست که بشه کذب/صدق تحدی رو آزمایش کرد؟
قرآن انجمن دفترچه -
kourosh_bikhoda نوشته: این تحدی یک استدلال ابطال ناپذیره. آیا واقعن راهی هست که بشه کذب/صدق تحدی رو آزمایش کرد؟
اصلا فکر میکنی کوروش منظور قرآن چی که میگه اگر میتوانید آیهای مثل قرآن بیاورید؟ اگر مسائل ادبیات باشه که خوب خیلی راحت میشه یک چیز بسیار زیباتر و بهتر از قرآن نوشت!