دفترچه

نسخه‌ی کامل: زنان در عرصه‌های اجتماعی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Theodor Herzl نوشته: زن‌ها در دنیای کامپیوتر

[align=left]1842: Ada Lovelace (1815–1852) was an analyst of Charles Babbage's analytical engine and is often described as the "first computer programmer."[34]
1893: Henrietta Swan Leavitt joined the Harvard "computers", a group of women engaged in the production of astronomical data at Harvard. She was instrumental in discovery of the cepheid variable stars, which are evidence for the expansion of the universe.
1926: Grete Hermann published the foundational paper for computerized algebra. It was her doctoral thesis, titled "The Question of Finitely Many Steps in Polynomial Ideal Theory", and published in Mathematische Annalen.
1940s: American women were recruited to do ballistics calculations and program computers during WWII. Around 1943-1945, these women "computers" used a Differential Analyzer in the basement of the Moore School of Electrical Engineering to speed up their calculations, though the machine required a mechanic to be totally accurate and the ...


یک مشت نام از برنامه‌ریزهای تک و توک زن, جوریکه یکی در facebook کار کرده شده زن مهندس الگو! یکی دیگر در Atari چند سال بوده شده برنامه‌ریز نمونه:
2005: Ruchi Sanghvi became the first female engineer at Facebook.[43]
1985: Irma Wyman (~1927–), was the first Honeywell CIO (پیوند CIO بودن در شرکت Honeywell - WiKi به رایانه؟)
...


را یکجا آوردن که چیزی را نشان نمیدهد. اگر راست میگویید و زنان این اندازه ژیرا[sup][aname="rpa56dad56872d94f3495fa54686763dbb0"][[/aname][anchor="pa56dad56872d94f3495fa54686763dbb0"]1][/anchor][/sup] هستند آمار رو کنید, اگر نه شمار مردانی که در دانش رایانه بودند:
١. بیشتر از آنه که کسی هتا بتواند یکجا داشته باشد.
٢. اگر همه را داشته باشید بیشتر از ١٠٠٠ برگ شده و نسبت مردان به زنان نزدیک به ١ به ١ میلیون هم شاید برسد!


در کنار همه‌یِ اینها, بودن همین اندک زنان میتواند بخوبی نمایانگر همین باشد که زنان اگر بخواهند میتوانند و همینکه امروز
این اندازه شمارشان کمه از نخواستن ایشان میاید, نه نتوانستن اشان —> امتیاز ویژه‌یِ زن بودن در همبودهای[sup][aname="rpa0d8bd17b52474c658148dd99de7c49b2"][[/aname][anchor="pa0d8bd17b52474c658148dd99de7c49b2"]2][/anchor][/sup] "مرد"سالار که زن نیازی به تکاپو در خود نمیبیند.





----
[aname="pa56dad56872d94f3495fa54686763dbb0"]1[/aname]. [anchor=rpa56dad56872d94f3495fa54686763dbb0]^[/anchor] Žirâ || ژیرا: فعّال fa.wiktionary.org, ⚕Heydari☉, Ϣiki-En active
[aname="pa0d8bd17b52474c658148dd99de7c49b2"]2[/aname]. [anchor=rpa0d8bd17b52474c658148dd99de7c49b2]^[/anchor] ham+bud::Hambud || همبود: اجتماع Ϣiki-En society
Theodor Herzl نوشته: Ada Lovelace (1815–1852) was an analyst of Charles Babbage's analytical engine and is often described as the "first computer programmer.

چه قدر هم که آن موقع کامپیوتر اختراع شده بود !

کسی نگفته زنها هیچی نشدند !

گفته شده در قیاس با مردان شمارشان بسیار کمتر است . و این از سر ناتوانی نیست ! از سر نخواستن و گرایش به آکبند نگاه داشتن مغز است !

روشن است که :

زنها هیچی نشدند ≠ زنهایی که یک کاره شدند شمارشان در مقایسه ی مردان بسیار کمتر است .


آن زنهایی هم که در مورد کامپیوتر لیست کردید نخستینش که اصلن ربطی به کامپیوتر نداشته ! بلکه ادعا میشود نخستین الگوریتم نویس است ! که چرند محض است . نخستین الگوریتم نویس تاریخ خوارزمی است که اصلن الگوریتم را اختراع کرده ! آن الگوریتمی هم که منتصب به وی است متعلق به چارلز ببیج است .

ما بقی هم هیچ کدام کار خاصی نکرده اند (در قیاس با مردان) .
مثلن این :

1989: Frances E. Allen (1932–), became the first female IBM Fellow in 1989. In 2006 she became the first female recipient of the ACM's Turing Award

چه ربطی دارد آخه ؟! اینکه اولین زنیست که عضو IBM شده میشه امتیاز و یک کار مفید انجام دادن ؟

یا این یکی :

Marissa Mayer (1975–), was the first female engineer hired at Google, and was later named Vice President of Search Product and User Experience. She is currently the CEO of Yahoo

اگر اینها در زمره کار مهم و خدمت قرار میگیرند که تک تک مردان روی کره ی زمین به بشریت خدمت کرده اند !!

همان طور که پیشتر هم گفتیم تقریبن هیچ زبان برنامه نویسی توسط زنان اختراع نشده و زنان در زمینه کامپیوتر تقریبن هیچ کاری نکرده اند .
خب خوشحالیم که با نقطه‌ی اوجِ تلاشهای فمنیست‌ها نیز بالاخره روبرو شدیم که از هر چاه و چاله‌ای و از چند قرن پیش از میلاد تا دو هزار سال پس از میلاد هم که شده زنی را بیابند و به ما به عنوانِ دانشمند معرفی کنند ، هتا اگر شده مثلAgamede احتمالا اصلا وجود نداشته باشد.اول اینکه ما هرگز نگفتیم که دانشمندِ زن نیست یا نبوده.بلکه گفتیم در مقابل مردان بسیار بسیار اندک بوده.بهترین گواهش نیز این است که در پاسخ به همین فمنیست‌هایی که همچین لیست‌هایی را با کاوش‌های فراوان میسازند ، هرگز لیستی از مردان ارائه نمیشود چرا؟ چون احتمالا باید ده هزار برابرِ این لیست باشد . اکنون قدری در این لیست غور کنید تا ببینید چه دست‌تان را میگیرد:
مثلا Fiona Wood, (1958–), British-Australian plastic surgeon
جراح پلاستیک.اکنون من باید مثلا ایشان را بگذارم در کنار کسی چون لوئی پاستور .البته این خانم یک اسپری برای کسانی که دچار سوختگی شده‌اند هم اختراع کرده‌اند که از این نوع ابداعات هر روز چندتایی داریم.
یا مثلا
Ann Haven Morganخودتان بخوانیدE414
یا چه میدانم فلان زن یک کتاب در سال 1800 در مورد حساب دیفرانسیل و انتگرال نوشته شده ریاضیدان و حالا ما باید او را بگذاریم در کنار لایب‌نیتز و لژاندار. از همه خنده‌دار تر فلیسوف‌هایش هستند.خودتان بخوانید جالب است.
ما میگوییم پایه‌گذاران و کسانی که بیشترین تاثیر را در علومِ مختلف داشته‌اند همگی مرد بوده‌اند ایشان رفته‌اند یک لیست بلند برایمان نقل کرده‌اند که مثلا ما را بترسانند.تمامِ این لیست که از دوازده قرن پیش از میلاد مسیح شروع شده تا 2000 سال پس از میلاد پایان میابد به اندازه‌ی دانشمندانِ مردی که از سالهای 500 پیش از میلاد تا 200 پیش میلاد فقط در یونان بوده‌اند نمیرسد.فکر کنم حداقل نصفِ همین اندازه فیلسوف در آن دوره داشتیم! بقیه پیشکش.
نقل قول:Kate Gleason (1865–1933), American engineer

من هم مهندسم ! اسمم را یک جایی تحت عنوان نخبگان و مفاخر علمی جهان بنویسید !
sonixax نوشته: همان طور که پیشتر هم گفتیم تقریبن هیچ زبان برنامه نویسی توسط زنان اختراع نشده و زنان در زمینه کامپیوتر تقریبن هیچ کاری نکرده اند .

من یکی یافتم میان لیست که یک زبان نوشته بود: Jean E. Sammet - WiKi

این یکی هم میشود یک برنامه‌ریز درخور: - WiKi

بویژه اینکه آنارشیست هم هست.


اینها را میتوان الگو برشمرد; ولی افسوس که شمارشان این اندازه کمه که به تور ما نمیخورند! [عکس: 10.gif]
Mehrbod نوشته: من یکی یافتم میان لیست که یک زبان نوشته بود: Jean E. Sammet - WiKi

این یکی هم میشود یک برنامه‌ریز درخور: - WiKi

بویژه اینکه آنارشیست هم هست.


اینها را میتوان الگو برشمرد; افسوس که شمارشان این اندازه کمه که به تور ما نمیخورند!

sonixax نوشته: همان طور که پیشتر هم گفتیم تقریبن هیچ زبان برنامه نویسی توسط زنان اختراع نشده و زنان در زمینه کامپیوتر تقریبن هیچ کاری نکرده اند .

گویا یک خانمی در ایجاد نخستین زبان سطح بالا نقش کلیدی داشته ! منشی بوده واسه اینکه کارش راحت تر شه :دی

نمیدونم توی پروژه فورترن بوده یا کوبول !

مثل اینکه همین ایشون بودند : Jean E. Sammet - WiKi

تنها زن تاریخ در این زمینه !
خلاصه داستان داریم با دوستانِ فمنیست و تا بتوانیم یک چیزی را به ایشان بفهمانیم موی‌مان سفید میشود. ما از لحظه اول گفتیم شمارِ زنانِ دانشور از مردان بسیار کمتر است و پس از آن همش دارد به ما نشان داده میشود که زنانِ دانشوری هم بوده‌اند.
Mehrbod نوشته: همه‌یِ بدبختی‌هایِ جهان که زیر سر ما مردانه, بی دست و پایی خانم در ارضا شدن هم روش 4
hello again MGTOW dude :))

نقل قول:گرامی در ادامه ی اون قسمتی که نقل قول آوردید نوشته که ارگاسم از طریق intercourse مانند این است که لقمه را دور سر خود بپیچید.کسی هم نگفت که زنان به میزان یکسان با مردان به ارگاسم می رسند.بحث سر این است که این کاستی بر عهده ی کیست؟

تا یک زمانی که انسان نمی دانست کلیتوریس چیست و به چه کار می آید(که این به دید من کاستی زنان است که نسبت به بدن خود کنجکاو نیستند) حالا که می داند چه کسی گفته که وظیفه ی مردان است که بدانند زنان چگونه باید ارضا شوند؟چرا همین زنان جستجو نمی کنند که چگونه باید به ارگاسم برسند؟
نقل قول:.پس کاستی از خود زنان است که از بدن خود خبر ندارند و این بار بر دوش مردان است که به ایشان آموزش دهند و لمس کلیتوریس را یاد بدهند.
گویی در سکس هم باید زنان یک گوشه بنشینند و مردان در پی ارضای ایشان باشند.
and hello mr sexologist :))
کلا اعضای اینجا مثل اینکه فراموشی حاد دارند که از یک موضوع به موضع دیگه میرسیم،اولا اینکه منظور سکس عادی بود مگرنه کسی نگفت زنان اصلا ارضا نمیشند(مثلا ممکنه خودارضایی کنند) و باز هم نگفتم تقصیر مردانه که رگ پدافند از مردان بزنه بالا:))

بلکه هدف این بود که نشون بدم به طور معمول(و با اینکه امروزه که دانش ما اینقدر زیاد شده) لذت برابر در سکس به زن نمیرسه به این خاطر که به هر دلیلی مردان به راحتی و با درصد بالا ارضا میشند ولی زنان سخت تر ارضا میشند و درصد کمتری هم دارند،دلایلش هم از بی توجهی مرد تا ناآگاهی زن و یا بعضی فاکتورهای بیولوژی و روانی دیگست.
Dariush نوشته: خلاصه داستان داریم با دوستانِ فمنیست و تا بتوانیم یک چیزی را به ایشان بفهمانیم موی‌مان سفید میشود. ما از لحظه اول گفتیم شمارِ زنانِ دانشور از مردان بسیار کمتر است و پس از آن همش دارد به ما نشان داده میشود که زنانِ دانشوری هم بوده‌اند.
نخیر شما هم فراموش کردید که اگر زنی میخواست به این حیطه های مردانه وارد بشه چه دردسرهایی میکشید :)
در زمانه ارسطو،سقراط و افلاطون که در آتن زنان(اون هم طبقات بالای جامعه!)حق بیرون رفتن از خونه رو فقط برای مراسمات مذهبی یا جشن ها داشتند و آموزش هایی که بهشون داده میشد محدود به خانه داری و... میشد.
زنان شهروند درجه دو حساب میشند و حق رای هم نداشتند.
نقل قول:The Athenian ideal for women is epitomized in Pericles’ “Funeral Oration” quoted by Thucydides: “to a noble woman is a great glory not to be talked about for good or for evil among men."
این هم زن ایده آل آتنی که اصلا در موردش در میان مردان نباید حرفی زده بشه! :)
حالا فرض کنیم که زنی میخواسته فقط یک درصد دانش اینها رو بدست بیاره،آیا با این وضعیت راهی جز تله پاتی هم میمونه؟!:))یا فرضا اگر بعد از عملیات غیرممکن تونست به سطح مطلوبی از دانش برسه،آیا نظریاتش توسط مردان جدی گرفته میشدند!؟

یک نمونه از دیدگاه های گهربار جناب ارسطو در مورد زنان این بوده که زنان دندان های کمتری دارند ولی حتی این زحمت رو به خودش نداده بوده که دهان یک زن رو معاینه کنه:)) (البته این ناشی از به تعبیر راسل آفتی هست سقراط و ارسطو بر ضد علم ایجاد کردند)

در زمانه همون ریاضی دان عزیز شما در نروژ زنان ناتوان تلقی میشدند! حق تحصیل، مالکیت(حتی بر پولشون) رو نداشتند.هیچ جا زنان رو برای هیچ گونه آموزش یا شغل دولتی نمیپذیرفتند.حتی برای شاغل شدن نیاز داشتن که سرپرستشون(پدر یا شوهر) اجازه بده.
حالا فرض کنیم زنی فرضی با نبوغ و استعداد ایشون و با همون بدبختی میخواست به چنین جایگاهی برسه،آیا راهی وجود داشته!؟

حتی جالب که اگر به عصر روشنگری توجه کنیم برای اینکه به زنان حق آموزش،کار و کلا شهروند شدن و رسیدن به سطح مردان داده بشه این مسائل باید از سوی فلاسفه و روشنفکران مرد مطرح میشد تا جدی گرفته بشه! :)

آیا من ادعا میکنم توانایی زنان و مردان دقیقا یکسان هست!؟خیر.آیا من تفاوت ها رو انکار میکنم!؟به هیچ وجه.ولی حتی اگر درضد کمی از زنان میخواستند راه فلاسفه، دانشمندان و سایر نوابغ مرد رو ادامه بدند(که خودشون هم درصد کمی از جامعه مردان و معمولا دارای وضعیت رفاهی، آموزشی و قانونی مناسبی بودند) عملا این کار نزدیک مرز های غیرممکن بوده!

آیا اگر دستان و پاهای 100 نفر رو ببندیم و از این میون فقط یک نفر شنا بلد باشه همون یک نفر میتونه خودشو اثبات کنه یا غرق میشه!؟ ;)
undead_knight نوشته: بلکه هدف این بود که نشون بدم به طور معمول(و با اینکه امروزه که دانش ما اینقدر زیاد شده) لذت برابر در سکس به زن نمیرسه به این خاطر که به هر دلیلی مردان به راحتی و با درصد بالا ارضا میشند ولی زنان سخت تر ارضا میشند و درصد کمتری هم دارند،دلایلش هم از بی توجهی مرد تا ناآگاهی زن و یا بعضی فاکتورهای بیولوژی و روانی دیگست.

شد همانی که پیشتر گفته شد !

زنان ارضا نمیشوند به خاطر مردان !

پس فردا اگر شنیدید زنان نمیتوانند بشاشند به خاطر مردان زیاد تعجب نکنید !!!
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10