یک چیز دیگر که من به آن معتقد هستم ، حذف کامل نیروی پلیس به عنوان بخشی از دولت است. بر خلاف تصور عمومی نیروی پلیس برای حمایت از مردم ایجاد نشده است بلکه برای اجرای قانونی که دولت تعیین میکند ، و هر وقت که دولت دلش خواست میتواند این نیرو را به ضّد مردم استفاده کند ، برای حل این مشکل هر مناطق اشتراکی یا هر محله میتواند گروهی را برای تعیین امنیت آنجا تعیین کند که تمامی اهالی محل یا منطقه میتوانند در انتخاب این افراد رأی بدهند و دیگر گروهی حاکم نمیتواند از این نیرو به عنوان ابزار سرکوب استفاده کند
خارج از این مناطق اشتراکی باید کاپیتالیسم نیز تا اندازهای وجود داشته باشد ، ولی کاپیتالیسم به سبک سوئدی نه آمریکایی و افرادی که می خواهند به صورت wage system کار کنند میتوانند به استخدام یک شرکت که از سهام داران تشکیل شده است در بیایند. این گونه افراد این فرصت را دارند که از مناطق اشتراکی در آماده که در آنجا احتمالا زندگی از یک سطحی بالاتر نخواهد رفت در بیایند و سطح زندگی خود را از طریق ایجاد شرکت و شغل برای دیگرانی که خواهان کار هستند بالا ببرند و پولدار بشوند که این سرمایه ایجاد شده آنها شامل مالیاتی حدود ۲۵% تا ۳۵% خواهد شد که از پول این مالیاتها خدمات اجتماعی به مردم داده میشود. این روح یک حکومت سوسیال دمکرات هست ، این جامعهٔ مارکسیستی نیست که حق مالکیت خصوصی را از بین ببرد!
به نظر بنده اینها فقط اسم هستند ، مهم عملكرده . حكومتی میتونه جمهوری باشه ولی دیكتاتوری هم باشه یكیشو هم خودمون داریم !
ولی بنا به همان اسامی ، با توجه به سابقه تاریخی ایران و فرهنگی كه داره حكومتی كه پادشاهی رو تنها به شكل سمبلیك (پادشاه یا خانواده سلطنتی هیچ گونه قدرتی مطلقن ندارند) توی خودش داشته باشه مناسب تره . با توجه به قدمت تاریخی میشه كلی هم درآمد زایی برای كشور كرد ، همین انگلیس رو ببینید سر المپیك و دیدن سخنرانی ملكه چه قدر زد به جیب ؟ این سوای درآمد سالیانه از توریسمشه .
وقتی یك همچین پتانسیلی داریم خوب چرا ازش استفاده نكنیم ؟ به خاطر لج و لجبازی ؟
جمهوری سکولار رای من هست
بهترین نوع حکومت
به نظر من جمهوری به درد جامعه ایران نمیخوره
ixzee نوشته: به نظر من جمهوری به درد جامعه ایران نمیخوره
چرا؟
David Hume نوشته: یک چیز دیگر که من به آن معتقد هستم ، حذف کامل نیروی پلیس به عنوان بخشی از دولت است. بر خلاف تصور عمومی نیروی پلیس برای حمایت از مردم ایجاد نشده است بلکه برای اجرای قانونی که دولت تعیین میکند ، و هر وقت که دولت دلش خواست میتواند این نیرو را به ضّد مردم استفاده کند ، برای حل این مشکل هر مناطق اشتراکی یا هر محله میتواند گروهی را برای تعیین امنیت آنجا تعیین کند که تمامی اهالی محل یا منطقه میتوانند در انتخاب این افراد رأی بدهند و دیگر گروهی حاکم نمیتواند از این نیرو به عنوان ابزار سرکوب استفاده کند
تقریبا شبیه این کار در عراق شد. منحل شدن نیروهای نظامی با این طول و عرض یکشبه آنها را محو نمی کند بلکه بخشی از آنها را تبدیل به نیروهای خرابکار می کند. از طرفی ایران شباهتی به سوییس ندارد که بدون پلیس اوضاع آرام باشد. اختلاف طبقاتی وحشتناک و فقر رو به گسترش که وجود دارد طبقه بزرگی از خلافکاران ایجاد کرده که در نبود قدرت پلیس جامعه را به هرج و مرج می کشاند.
از طرفی واقعا این هدر دادن منابع نیست که کل تجربیات نیروی انتظامی در همه زمینه ها (قاچاق, مرزداری، مواد مخدر، راهنمایی رانندگی، و...) به باد داده شود.
گرچه حتی دورنمای تغییر در ایران را هم نمی بینم ولی در دنیای تخیلی خودمان تفکیک نیروی انتظامی و بازگشتش به سیستم قدیم ژاندارمری و شهربانی را بهترین گزینه می دانم. شهربانی ها دست مردم (شورای شهر و شهرداری) و مسایل کشوری و امنیتی هم به دست ژاندارمری (شبیه پلیس فدرال آمریکا) که تحت کنترل دولت مرکزی می تواند باشد.
Russell نوشته: چرا؟
راسل جان به نظر من هم به درد ایران نمیخوره .
مردم ایران هنوز درک درستی از دموکراسی ندارند . بنگرید به همین داستان موسوی و خاتمی و ا.ن . خود به درستی نشان میدهد که نمیتوانند درست انتخاب کنند . انتخابی که آلمانها هم بلد نبودند . ولی آلمانها درگیر جنگی به بزرگی جنگ جهانی دوم شدند و آموختند ولی بزرگترین بلایی که بر سر ما آمده همین جمهوری اسلامی بوده که اصلن قابل قیاس نیست با بلایی که بر سر آلمانها آمد !
sonixax نوشته: راسل جان به نظر من هم به درد ایران نمیخوره .
مردم ایران هنوز درک درستی از دموکراسی ندارند . بنگرید به همین داستان موسوی و خاتمی و ا.ن . خود به درستی نشان میدهد که نمیتوانند درست انتخاب کنند . انتخابی که آلمانها هم بلد نبودند . ولی آلمانها درگیر جنگی به بزرگی جنگ جهانی دوم شدند و آموختند ولی بزرگترین بلایی که بر سر ما آمده همین جمهوری اسلامی بوده که اصلن قابل قیاس نیست با بلایی که بر سر آلمانها آمد !
خوب راه چاره چیست؟
کسی پیدا شود که آدم خوبی باشد و به قدرت هم آلوده نشود موقت مردم را دموکرات کند خوب اصلا دموکراسی را میخواهیم چکار همان را نگه میداریم دیگر،فعلا بیشتر از مردم من از همان چهره های اپوزوسیون میترسم،دموکرات درشان نیست یا انگشت شمار است اصلا چه برسد کسی که بشود ملکت را دستش داد تا زیربنای دموکراسی بسازد.