مهربد نوشته: بالاخره نمیشود یا اینکه خوانا نیست؟
من فکر کنم شما واقعن برنامه نویسی بلد نیستید ! چون فرق وارد کردن کد مستقیم رو با وارد کردنشون به عنوان پارامتر در یک تابع یا متد نمیدونید !!!
تفاوت این دو کد بسیار واضح است :
The date is: <? echo Date(); ?> <BR>
<html> hello </html>
The date is: <%= Date %> <BR>
<html><% Response.Write("hello"); </html>
واقعن در عجبم که متوجه نشدی در کدی که خودت مثال زدی ، کدهای HTML مستقیم وارد نشده اند و برای نوشتن کلمه ی Hello که تازه خودش کد HTML lمحصوب نمیشود دست به دامن متد رایت از کلاس Response شدید !
ولی در نمونه ی PHP برای این کار من نه دست به دامن Echo شدم و نه دست به دامن Print بلکه فقط و فقط خیلی ساده نوشتم Hello .
در عین حال نمونه ی شما برعکسه !!!! یعنی شما وسط یک مشت کد HTML از سی شارپ استفاده کردید ولی نمونه ای که وسط کدهای سی شارپ به طور مستقیم از HTML استفاده شده باشه هنوز به ما نشان ندادی و تا جایی که من مطالعه کردم نمیتونی هم نشان بدی ، چون اگر این کار رو بکنی کامپایلر ازت خطا میگیره و برنامه ات اجرا نمیشه ! و البته در PHP هر دویش قابل انجام است . دلیل برتری هم ساده است - PHP فقط و فقط برای وبسایتهای پویا طراحی شده ولی سی شارپ از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو در نظر گرفته یعنی به نوعی آچار فرانسه هستش .
اگر فرق این دو را با هم نمیدانی پیشنهاد میکنم یک بازنگری کلی در مورد هر آنچه تا به حال در مورد برنامه نویسی خوانده بکن ، چون گویا یا اشتباه متوجه شده ای یا منابع درستی نداشته ای .
البته اگر باقی منابع شما هم مثل اون مقایسه ی سرعت سی شارپ با PHP باشد که ....
خلاصه اینکه شما هنوز نتونستید دلایل درستی برای برتری سی شارپ در زمینه ی
طراحی وب نسبت به PHP به ما نشان دهید و فکر هم نمیکنم بتونید .
اینکه همیشه به یک چیز با دید تعصب و کورکورانه نگاه کنیم کار درستی نیست مهربد جان - حقیقت اینه که سی شارپ اگر چه در وب هم دستی برده ولی اصولن برای وب طراحی نشده و اگر کتابهای برنامه نویسی دات نت رو مطالعه کرده باشی مثل کتابهای هاروی دایتل متوجه میشی که بخش خیلی کوچکی از کتاب به طراحی وب اختصاص پیدا کرده ، مثلن یک فصل شایدم دو فصل و دلیلش هم اینه که سی شارپ هنوز خیلی راه داره تا به PHP در این زمینه برسه و البته PHP هم خیلی راه داره تا به CGI برسه .
یک چیز دیگه رو هم میگم بد نیست بدونی ، شی گرایی در برنامه نویسی وب یک نکته ی مثبت محصوب نمیشه چون برنامه نویسی شی گرا روی سر سرعت اجرای یک اسکریپت تاثیر میذاره به خصوص اگر اون اسکریپت از نوع تفسیری باشه .
برای همینه که اگر نگاهی به کدهای هسته ی درایور های سخت افزاری که بیشترین سرعت رو لازم دارند بیندازی متوجه میشی که همشون به صورت اسپاگتی کد نوشته شده اند .
به عبارت ساده تر ، شی گرایی شاید کار برنامه نویسی رو در طراحی وب راحت تر کنه که البته تجربه نشون داده این طوری نیست ولی روی سرعت و پرفرمنسش به شدت تاثیر میذاره .
یک نمونه ی ساده اش هم سیستم مدیریت محتوای جوملا هستش ، به قدری سنگینه که بلا استثناء هر سایت پر بیننده ای که با جوملا نوشته شده همیشه سرورش مشکل کمبود منابع پیدا میکنه و اگر هاست از نوع اشتراکی باشه طرف بن میشه - زندیق آرش بیخدا آخرین نمونه ازش بود که همه میشناسیمش .