دفترچه

نسخه‌ی کامل: تاپیک آزاد تالار سیاست و اقتصاد
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
میلاد عزیز

دلایلی که آوردی هیچکدام ارتباطی به ورشکستگی آمریکا نداره.
پست های قبلی من رو خوب نخوندی.
برای قضاوت درباره ی اقتصاد یک کشور باید اقتصاد کلان بدونید.
اقتصاد کلان یعنی صحبت از شاخص ها. میزان بهره ی بانکی. مقدار رشد شاخص های صنعتی. میزان رشد شاخص های کالا و نرخ تورم و ..

اینکه سگا و دسته آتاری چند شده و لپتاپ چینی کیفیتش خوب شده دلیلی به ورشکستگی و ضعف قدرت آمریکا نیست.

بدهی های آمریکا هم در نهایت اگر کنترل نشه میتونه در کیفیت زندگی مردم آمریکا اثر منفی بگذاره. مثلا مردم مالیات بیشتری پرداخت کنن یا کیفیت خدمات بیاد پایین و از این قبیل.

ورشکستگی یک کشور به پارامترهای زیادی بستگی داره و با یک پارامتر یک کشور ورشکست نمیشه.
بعد هم یادمون باشه که آمریکا گسترده ترین و قدرتمند ترین اقتصاد دنیا رو داره.
ضمنا آمریکا منابع طبیعی بسیار زیادی داره.
فقط همین نفت! به تنهایی قادره از ورشکستگی هر کشوری که مالکشه, جلوگیری کنه.

جمهوری اسلامی 34 ساله با انواع تحریم ها درگیره و فقط به لطف وجود همین نفت هست که ورشکست که نشده هیچ! نصف تروریست های دنیا رو هم پشتیبانی مالی میکنه!!
undead_knight نوشته: خب اقتصاد چین هم وابسته به صادراته،اگر اقتصاد امریکا سقوط کنه خوار و مادر چین هم با هم پیوند میخورند:))

اقتصاد تمام کشورها به هم وابسته هست.

چین هم در دنیای جدید و در اقتصاد جهانی دارای جایگاه مخصوص به خودش هست و داره در جایگاه خودش کارش رو انجام میده و از ظرفیتی که در اختیارش قرار گرفته استفاده میکنه. جایگاهی که چین داره , خیلی روش برنامه ریزی شده و آمریکا روی شراکت و همکاری چین در اقتصاد جهانی خیلی حساب باز کرده. نوسان اقتصادی چین روی آمریکا تاثیر زیادی داره و بالعکس. هر کشوری یک تکه زمینی داره. برای هر تکه از این زمین هم یک وظیفه ای تعیین شده.
اگر یک کشور بخواد زیرش بزنه و جفتک بندازه مثل ایران منزویش میکنن تا آدم بشه و براه بیاد. وقتش که برسه و دیدن که آدم نشد با پس گردنی مجبورش میکنن که کارش رو انجام بده و آدم بشه.

یونان مُردنی رو ببینید! بحران اقتصادی یونان واقعا اتحادیه اروپا رو اذیت میکنه.

ایران تُخمی خودمون با اینکه همین الان که تحریمه و نفتش رو کسی ازش نمیخره و عملا(تا قبل از سفر روحانی و ظریف به نیویورک) در جامعه ی جهانی یک عضو مُرده تلقی میشد و کسی آدم حسابش نمیکرد ولی با اینحال وقتی یک شلوغی کوچیک در ایران اتفاق میوفتاد شاخص نفت خام انگار که شرطی شده باشه شروع میکرد به صعود! شاخص طلا شروع میکرد به صعود! منحنی داوجونز در آمریکا کج میشد به سمت پایین. ارزش دلار نزولی میشد و ...

اقتصاد جهانی خیلی بیشتر از اینی که حتی کارشناسان تصور میکنند به هم پیوسته ست. برای همین از نگاه عقلی هر گونه دخل و تصرف خارجی در سیاست یا تمامیت ارضی یک کشور بیگانه باید به دقت و محدود باشه.

حالا شما وقتی ایران رو میبینید که در ضعیف ترین موضع قدرتی خودش نسبت به بیشتر زمان تاریخی حیاتش قرار داره و باز هم اینچنین قدرت تاثیرگذاری رو ازش میبینید فکرش رو بکنید که روزی آمریکا بعنوان ابر قدرت اقتصادی دنیا! ورشکست بشه!

جدا از نبود دلیلی منطقی برای احتمال ورشکستگی آمریکا فقط کافیه بدونید که شاخص های اقتصادی نیکی توکیو و فوتسی لندن بسیار شبیه شاخص داوجونز در نیویورکه.

ورشکستگی اقتصاد آمریکا = فروپاشی دنیای متمدن


باز هم تاکید میکنم که بدهی های آمریکا دلیلی بر ورشکستگی نیست! ولی فرضا اگر خیال پردازی کنیم و اقتصاد آمریکا روزی بوسیله ی نیرویی بسیار قوی مثلا چیزی شبیه به حمله ی آدم های فضایی یا انفجار هسته ای در منهتن یا این قبیل اتفاقات ورشکسته بشه باید در دوکون رو تخته کرد و در جنگل ها یا در بیایان بدنبال پناهگاهی برای جلوگیری از خطر خورده شدن توسط آدمخوارها بود!!
Reactor نوشته: اقتصاد تمام کشورها به هم وابسته هست.

E00e

سامانه‌هایِ اقتصادی کنونی همگی شکننده هستند, برای اینکه بیش از اندازه به هم وابسته هستند.
در گذشته هر کشور زندگی خود اش را جداگانه میکرد و تنها دادوستد فرهنگی و پایاپای مرزمند خود اش را داشت, ولی با پیشرفت تکنولوژی و آمدن رایانه و
رسانه‌هایِ نوین, توانایی ساخت سامانه‌هایِ بزرگتر نیز فراهم شدند و بانک‌ها آغازیدند به اندرکنش و وابستن هر چه بیشتر خود به همدیگر, جوریکه
اگر امروز سامانه‌یِ اقتصادی آمریکا دچار بحران میشود تاثیر زنده و بیدرنگ آنرا میتوان در کشورهای آنسوی جهان دید و نگریست.

این همان چیزی است که نسیم طالب هر چه بیشتر با آن ستیز کرده و کوشیده‌یِ فرایافت پرگاهش (پرگاهیدن) را جابیاندازد. در آمریکا یک ایده‌یِ کودنانه‌ای هم دارند به نام Too big to fail, یعنی مانند
این کارخانه‌هایِ خودروسازی که اگر ورشکست هم شدند دولت پادرمیانی نموده و جور آنها را به دوش میکشد, ولی در واقعیت دارد یک گره‌یِ چنگارین را بنادرستی زنده میدارد, زیرا اگر یک سامانه‌ای ورشکست
شد میتوان گفت در خورد و بازخورد با واقعیت بیرونی ناکارآمد بازشناخته شده (negative reinforcement) و نباید جور آنرا نون دولت/مردم بزور به دوش بکشد!

در کنار آن, هر چه یک سامانه بزرگتر باشد در فرهود به شکنندگی خود افزوده است, زیرا با روندی نارژگین فرایند‌ها و آگاهی‌رسانی‌هایِ درونی سامانه کُند و کندتر میشوند و در برابر یک
آسیب بیرونی همه‌یِ سامانه از هم میپاشد: در گویال زمین هم با برخورد سنگ‌هایِ آسمانی دایناسورهای فرااندازه بزرگ و کُند بودند که نابود شدند, ولی باکتری‌ها و جانورهای کوچکتر فرازیستند!


بهمین سان میتوانید با گرایندی بسیار بالایی هم بگویید سامانه‌هایِ دیگری همچون facebook و google و هتا microsoft هم بزودی خواهند
رفت و جایشان را به دیگران میدهند, همچنانکه orkut و myspace و altavista یک زمانی آن بالا بودند و امروز کسی به یاد هم نمیاورد شان.

پارسیگر
Reactor نوشته: دلایلی که آوردی هیچکدام ارتباطی به ورشکستگی آمریکا نداره.
پست های قبلی من رو خوب نخوندی.
برای قضاوت درباره ی اقتصاد یک کشور باید اقتصاد کلان بدونید.
اقتصاد کلان یعنی صحبت از شاخص ها. میزان بهره ی بانکی. مقدار رشد شاخص های صنعتی. میزان رشد شاخص های کالا و نرخ تورم و ..

اینکه سگا و دسته آتاری چند شده و لپتاپ چینی کیفیتش خوب شده دلیلی به ورشکستگی و ضعف قدرت آمریکا نیست.

بدهی های آمریکا هم در نهایت اگر کنترل نشه میتونه در کیفیت زندگی مردم آمریکا اثر منفی بگذاره. مثلا مردم مالیات بیشتری پرداخت کنن یا کیفیت خدمات بیاد پایین و از این قبیل.

دیگه قرار نشد حرف در دهان من بگذارید ! من کجا گفتم کیفیت خوب اجناسی چینی یعنی ورشکستگی آمریکا ؟!

شما فرمودید که (1) اگر آمریکا جمع کنه از چین بره چین بدبخت میشه چون توان تولید نداره و (2) اگر آمریکا خط تولید در چین نداشته باشه مردم اجناس آمریکایی رو گرون تر میخرند !

من هم به شما گفتم که (1) نه خیر این طوری ها هم نیست و چین توانایی تولید داره و اتفاقن اجناس خوبی هم تولید میکنه و براتون مثال هم زدم و (2) هیچ گاگولی حاضر نیست بره جنس با کیفیت پایین تر رو با قیمت بیشتر بخره و برای همون هم براتون مثال زدم .

در حال حاضر هم به طور مثال اتوموبیلهای آمریکایی در مقابل انواع انگلیسی و آلمانی و کره ای و ژاپنی بُنجُل محسوب میشند و اگر قیمتشون از اینی که هست بیشتر بشه هیچ بنی بشری سمتشون هم نمیره ، وقتی کسی محصولات مثلن GMC رو نخره GMC برای اینکه ورشکست نشه مجبوره حجم خودش رو کم کنه که این برابر هستش با اخراج نیروی کار . نیروی کار بیکار هم نمیتونه مالیات بده . از اونجایی هم که آمریکا سیستم های حفاظتی از کارگر مثل اروپا نداره پس در صورتی بخش بزرگی از صنایعش بخوابه رسمن به گند کشیده میشه .



Reactor نوشته: ورشکستگی یک کشور به پارامترهای زیادی بستگی داره و با یک پارامتر یک کشور ورشکست نمیشه.
بعد هم یادمون باشه که آمریکا گسترده ترین و قدرتمند ترین اقتصاد دنیا رو داره.
ضمنا آمریکا منابع طبیعی بسیار زیادی داره.
فقط همین نفت! به تنهایی قادره از ورشکستگی هر کشوری که مالکشه, جلوگیری کنه.

جمهوری اسلامی 34 ساله با انواع تحریم ها درگیره و فقط به لطف وجود همین نفت هست که ورشکست که نشده هیچ! نصف تروریست های دنیا رو هم پشتیبانی مالی میکنه!!

ایران همین الانش هم یک کشور ورشکسته هستش . کشوری که منابع خودش رو میفروشه و در قبالش پول میگیره اقتصاد که نداره هیچ به فنا هم رفته . بله ممکنه کشور سر پا بمونه ولی قطعن چنین کشوری یک کشور ورشکسته هستش حتا اگر عربستان ثروتمند باشه .
[h=3]ظریف: اسراییل را پس از حل مساله فلسطین به رسمیت میشناسیم [/h]
نقل قول:جواد ظریف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فونیکس آلمان گفت که جمهوری اسلامی رسمیت اسراییل را پس از صلح اسراییل و فلسطین به رسمیت میشناسد. وی همچنین گفت که ما باید راه حلی که فلسطینیها هم قبول داشته باشند را روی میز مذاکره بگذاریم ولی فعلاً چنین پیشنهادی دیده نشده است. ظریف در این مصاحبه ادامه داد که جنایت علیه فلسطینیها همچنان ادامه دارد و ما تا توقف این اقدامات نمیتوانیم اسرائیل را به رسمیت بشناسیم. فقط پس از آن است که طرح سایر راه حلها قابل بحث خواهد بود. این مصاحبه در برلین و پس از دیدار ظریف با جان کری در مونیخ صورت گرفت. در اجلاس مونیخ، در حالیکه ظریف سخنرانی میکرد، وزیر دفاع اسرائیل موشه یالون در صف اول حضار نشسته بود و اجلاس را ترک نکرد. این اولین باری بود که چنین اتفاقی در طی سه دهه گذشته رخ داد. منابع امنیتی اسرائیل روز دوشنبه اعلام کردند که ما با این حرکت پیامی ارسال کردیم که برخلاف ایران که اسرائیل را بایکوت کرده اند، ما آنها را بایکوت نمیکنیم. جواد ظریف همچنین در کنفرانس برلین گفت که واقعه هولوکاست یک تراژدی بیرحمانه بود و نباید دوباره تکرار شود.

[h=3]ظریف: هولوکاست "تراژدی بی رحمانه" بود [/h]
نقل قول:فقط چند متر دورتر از یادبود هولوکاست در برلین در هتل آدلون، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در مصاحبه با تلویزیون فونیکس آلمان، هولوکاست را یک تراژدی بی رحمانه نامید که هرگز نباید دوباره تکرار شود. دولت جدید تهران که از سال 2013 سر کار است بارها و بارها خود را از نظرات محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق ایران فاصله گرفته است. احمدی نژاد همیشه در عموم هولوکاست را رد کرده بود.

ها هاE415،گویا نرمش قهرمانانه ی آغا تمامی ندارد.
نه فقط تو زدن درباره‌ی موضوع هسته‌ای، بلکه من گمان می‌کنم خامنه‌ای/سپاه تصمیم گرفته‌اند ایران به اقمار آمریکا در منطقه تبدیل بکنند! به رسمیت شناختن اسرائیل، بازگشایی سفارت، پاسداری از منافع آنها و ... تمام طول مسیر. این حرفهایی که روحانی دیروز در جمع دانشگاهیان می‌زد شگفت انگیز بود. هیچکس تاکنون جناح سنتی نظام اسلامی را مورد تاخت و تاز قرار نداده بود.. «شما چه کاره‌اید»، «یک مشت بی‌سواد»..
Ouroboros نوشته: نه فقط تو زدن درباره‌ی موضوع هسته‌ای، بلکه من گمان می‌کنم خامنه‌ای/سپاه تصمیم گرفته‌اند ایران به اقمار آمریکا در منطقه تبدیل بکنند! به رسمیت شناختن اسرائیل، بازگشایی سفارت، پاسداری از منافع آنها و ... تمام طول مسیر. این حرفهایی که روحانی دیروز در جمع دانشگاهیان می‌زد شگفت انگیز بود. هیچکس تاکنون جناح سنتی نظام اسلامی را مورد تاخت و تاز قرار نداده بود.. «شما چه کاره‌اید»، «یک مشت بی‌سواد»..

احتمال اش کم نیست،در مورد توافق هسته ای هم که گند اش در آمد که پیش از روحانی مقدمات اش فراهم شده بود،یک همچین تحلیلی هم فکر کنم یکی از نویسندگان نیویورک تایمز کرده بود،هم اکنون هم شاهد هجوم بی سابقه ی شرکت های آمریکایی به ایران هستیم،یک مطلبی هم من چند روز پیش خواندم در مورد اینکه گویا صادرات مستقیم آمریکا به ایران هم آزاد شده.
قیمیت دلار بنظر دوستان پایین میآید؟ واگر آری کی؟
گویا بالا نگاه داشتن قیمت بنفع دولت است.
Ouroboros نوشته: نه فقط تو زدن درباره‌ی موضوع هسته‌ای، بلکه من گمان می‌کنم خامنه‌ای/سپاه تصمیم گرفته‌اند ایران به اقمار آمریکا در منطقه تبدیل بکنند! به رسمیت شناختن اسرائیل، بازگشایی سفارت، پاسداری از منافع آنها و ... تمام طول مسیر. این حرفهایی که روحانی دیروز در جمع دانشگاهیان می‌زد شگفت انگیز بود. هیچکس تاکنون جناح سنتی نظام اسلامی را مورد تاخت و تاز قرار نداده بود.. «شما چه کاره‌اید»، «یک مشت بی‌سواد»..

بالاخره با همه این تفاسیر ، زندگی شیرین میشود یا نه E402 ؟
Russell نوشته: قیمیت دلار بنظر دوستان پایین میآید؟ واگر آری کی؟
گویا بالا نگاه داشتن قیمیت بنفع دولت است.

باید صبر کنیم ببینیم برای سال جدید چه تصمیمی برای دلار میگیرن... حرف 2600 تومن بود !! ولی به نظرم فعلا همین حدود 2900 بمونه ...
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16