من برای تهیه یک مقاله مستند به زبان انگلیسی نیاز به نام افراد ترور شده یا ربوده شده ی منتقد اسلام توسط حکومت ایران و لینک مربوط به آنها دارم. ترجیحا لینک از سایتهای معتبر و به زبان انگلیسی باشد.
لطفا در مورد افراد زیر اگر خبری یا مقاله ای بر روی اینترنت میشناسید معرفی کنید.
ترور :
فریدون فرخزاد
کورش آریامنش ( رضا مظلومان)
ربوده شده:
فرود فولادوند
شایان کاویانی
razi نوشته: ترجیحا لینک از سایتهای معتبر و به زبان انگلیسی باشد.
شاید فقط در مورد فرخزاد بتونید از سایتهای انگلیسی زبان و معتبر چیزی پیدا کنید در مورد بقیه باید از سایتهای فارسی استفاده کنید .
ولی یک سری به ویکی پدیای انگلیسی و رفرنس های زیرش بندازید.
razi نوشته: من برای تهیه یک مقاله مستند به زبان انگلیسی نیاز به نام افراد ترور شده یا ربوده شده ی منتقد اسلام توسط حکومت ایران و لینک مربوط به آنها دارم. ترجیحا لینک از سایتهای معتبر و به زبان انگلیسی باشد.
لطفا در مورد افراد زیر اگر خبری یا مقاله ای بر روی اینترنت میشناسید معرفی کنید.
ترور :
فریدون فرخزاد
کورش آریامنش ( رضا مظلومان)
ربوده شده:
فرود فولادوند
شایان کاویانی
تعدادشان از اینها که خیلی بیشتر بوده. در حافظهی بیرمقِ من اکنون اینها هستند :
ترور:
شرفکندی
بختیار
فروهرها
سعیدی سیرجانی
قاسملو
دهکردی
ربودن:
فرج سرکوهی
Dariush نوشته: تعدادشان از اینها که خیلی بیشتر بوده. در حافظهی بیرمقِ من اکنون اینها هستند :
ترور:
شرفکندی
بختیار
فروهرها
سعیدی سیرجانی
قاسملو
دهکردی
ربودن:
فرج سرکوهی
اینها فعال سیاسی بودند ، فولادوند و شایان کاویانی بخاطر فعالیت ضدّ اسلام ربوده شدند
آهان، درست است. ولی سعیدی سیرجانی و سرکوهی منتقد اسلام هم بودهاند گویا!
اتفاقن دیروز داشتم ماجرای قتل رضا مظلومان ( کوروش آریامنش) را از ویکی پدیای فارسی می خاندم!
آقایان کاویانی و فولادوند هم آخر معلوم نشد که چه بر سرشان آوردند!
sonixax نوشته: شاید فقط در مورد فرخزاد بتونید از سایتهای انگلیسی زبان و معتبر چیزی پیدا کنید در مورد بقیه باید از سایتهای فارسی استفاده کنید .
ولی یک سری به ویکی پدیای انگلیسی و رفرنس های زیرش بندازید.
رسانه های معتبر فارسی زبان هم میتواند مورد استناد قرار بگیرد.
Dariush نوشته: آهان، درست است. ولی سعیدی سیرجانی و سرکوهی منتقد اسلام هم بودهاند گویا!
منظور من کسانی است که با صراحت و به صورت مستقیم برعلیه اسلام فعالیت کرده اند ، است.