نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی پیرامون استفاده از کامپیوتر
#1

خوب تصمیم گرفتم اینجا هر چند وقت یک بار یک نکته ای رو بگم که شاید دوستان ازش خبر نداشته باشند و در کاربری کامپیوتر کمکشون کنه .

برای امروز :

برخی از شما بیش از یک کامپیوتر دارید و دوست دارید که دیوایس های USB ای که دارید رو بین این چند سیستم به اشتراک بگذارید .
خیلی از شما فقط یک کامپیوتر دارید ولی برای تمام دیوایس های USB تون مثل پرینتر فضای مناسب رو ندارید و سیم کشی شلوغ پلوغی های اینطوری اعصابتون رو ریخته به هم ! خیلی از شما مثل خود من علاقه دارید که با هزینه خیلی کم یک BackUp دیوایس داشته باشید و همون طور که میدونید دیوایس های اینطوری خیلی گران هستند .
راه حل این مشکلات چیست ؟

بیشتر شما در منزل روتر بیسیم یا باسیم دارید به خصوص اگر از DSL استفاده کنید . امروزه شما میتونید از طریق وسیله ای به نام USB-Server که خیلی هم ارزونه دیوایس های USB خودتون رو روی شبکه خانگی تون به اشتراک بذارید و اگر از روتر بیسیم استفاده میکنید از شر همه سیم ها خلاص میشید به خصوص اگر لپ تاپ دارید و سیم کشی اعصابتون رو ریخته به هم ، حالا چه برای پرینتر ، چه برای هارد های اکسترنال و ...
این هم تصویر یک نمونه از این وسیله :

[ATTACH=CONFIG]123[/ATTACH]


فایل‌های پیوست
.jpg 116287-2207P074_1B.jpg اندازه 11.82 KB  تعداد دانلود: 86

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#2

به دنبال نرم افزاری خاص میگردید ؟ نرم افزاری که لازم دارید رایگان نیست ؟ پول برای خرید ندارید یا در کشوری هستید که توانایی پرداخت آنلاین رو ندارید ؟ دوست ندارید از نرم افزار های کرک شده استفاده کنید ؟

پیشنهاد من به شما سایت http://www.freewarefiles.com/ هستش .

شما میتونید با یک جستجوی ساده در این وبسایت مشابه هر نرم افزاری رو که لازم دارید پیدا کنید . تمام نرم افزار های موجود در این سایت رایگان یا متن باز هستند .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#3

یکی از نکاتی که اکثر کاربران رعایت نمیکنند یک مساله خیلی ساده هستش .

زمانی که برای مدتی مثلن یک ساعت با کامپیوتر کار ندارید ، خاموشش نکنید و بعدش دوباره روشن . بگذارید روشن بماند .
روشن و خاموش کردن کامپیوتر در فواصل کوتاه خیلی بیشتر میتونه بهش آسیب برسونه تا روشن ماندنش . اگر نگران مصرف برق هستید از Stand By یا Hibernate استفاده کنید .

یک نکته دیگه اینه که ، اگر از مانیتور های CRT استفاده میکنید - به حالت Stand By مانیتورتون اعتماد نکنید و حتمن وقتی سیستم رو خاموش کردید مانیتور رو هم خاموش کنید .
حالا که این رو گفتم ، این رو هم بدونید اگر تلویزیون CRT دارید (از اینهایی که وقتی با ریموت خاموشش میکنید کامل خاموش نمیشه و با زدن یک عددی دوباره روشن میشه) ، حتمن در آخر روز با دست و از روی دکمه پاور خودش خاموشش کنید . اتفاق یک بار میوفته و ممکنه لامپ تصویر توی صورت مبارکتون منفجر بشه 4

و در آخر اینکه اگر توی مناطق با رطوبت هوای بالا زندگی میکنید و یا اصلن توی منزل کولر آبی دارید ، حتمن 4-5 تا نم گیر (توی جعبه کفش یا گیتار و این جور چز ها پیدا میشه) بندازید کف کیستون که رطوبت هوا یکی از دلایل باد کردن خازن های مادربورد هستش .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#4

شاید شما هم دوست داشته باشید بدونید معنی 0 و 1 در کامپیوتر چیه .
به صورت کلی در کامپیوتر هر جایی که جریان باشه 1 حساب میشه و هر جایی که نباشه 0 این رو شاید همتون بدونید ولی تمام داستان این نیست . 0 و 1 در دنیای کامپیوتر و لوازم الکترونیکی دیجیتالی نوعی شمارش محسوب میشه که به شمارش دودویی یا مبنای دو معروفه ، شما در زندگی روزمره از شمارش بر مبنای ده دهی استفاده میکنید - یعنی چی ؟

1234

عدد بالا رو ببینید - یک عدد بر مبنای دهدهی هست که شما اگر بخواهیم بخونیمش در زبان ریاضی به این صورت محاسبه میشه :

4 - یکان
3 - دهگان
2 - صدگان
1 - هزارگان

یعنی اینطوری

1*10^3 + 2+10^2 + 3*10^1 + 4*10^0

نقل قول:^ علامت توان هستش و * علامت ضرب
در اعداد ده دهی یا مبنای ده شما برای نوشتن هر عدد از 10 رقم استفاده میکنید یعنی اعداد صفر تا نه .
ولی در مبنای دودویی شما برای نوشتن هر عدد فقط از دو رقم استفاده میکنید 0 و 1 .

نحوه شمارشش هم درست مثل بالاست با این تفاوت که شما به جای 10 از 2 استفاده میکنید ، مثلا یک عدد 8 بیتی در دنیای کامپیوتر تشکیل شده از 8 تا صفر و یک .
یک عدد ساده رو مثال میزنم :

11111111

این عدد یک عدد 8 بیتی بر مبنای دو هست ، حالا اگر دوست دارید بدونید که این عدد چه رقمی بر مبنای دهدهی که شما میشناسید هست باید مثل بالا عمل کنید ، یعنی از راست به چپ هر هر عدد رو ضرب در 2 به توان جایگاهش برسونید و همه رو با هم جمع کنید ، چه طوری ؟ این طوری :

1*2^0 + 1*2^1 + 1*2^3 + 1*2^4 + 1*2^5 + 1*2^6 + 1*2^7


نتیجه میشه عدد 255 . تمام اعداد و حروف در کامپیوتر به همین صورت محاسبه میشند ، هر حرف مثلن A به عنوان کد دارای یک عدد بر مبنای دو هست ، برای حرف A داریم : 01000001 و اگر بخواهیم حساب کنیم که عددش چنده باید به صورت زیر بریم جلو ، از آنجایی که ضرب 0 در هر عددی میشه 0 - اونها رو در جمع نادیده میگیریم و فقط دو تا یک رو بر حسب جایگاهش محاسبه میکنیم .

برای اولین یک میشه یک ضربدر 2 به توان صفر که نتیجه میشه همون یک .
برای هفتمین یک میشه یک ضربدر 2 به توان 6 که نتیجه اش میشه 64 ، حالا 1 + 64 میشه 65 یعنی برای اینکه به کامپیوتر حالی کنیم که حرف A رو نشون بده باید عدد 65 رو بر مبنای دو به کامپیوتر بدیم . توجه داشته باشید که حروف بزرگ و کوچک در کامپیوتر دارای عدد های متفاوتی از هم هستند و با هم فرق دارند ، یعنی کد حرف a میشه 97 که میزان دودوییش میشه 01100001 .

به همین راحتی 4

[HIGLIGHT]اینجا توضیحات اضافی در مورد کاراکتر ها و شیوه نمایششون رو مینویسم[/HIGLIGHT]

اینم جدول کل کاراکتر های اسکی و کدهاشون : http://www.ascii-code.com/
توی یونیکد شیوه کدگذاری فرق داره و عدد ها هم متفاوت هستند 10 و زبان فارسی ما هم یونیکده در نتیجه شما به یک نرم افزار میانه نیاز دارید تا بتونه با استفاده از کد های اسکی (Ascii) کد های یونیدکد رو تولید کنه ، تبدیل کنه و نمایش بده و اصولن شما با ساختار اصلی پردازشگر بدون استفاده از نرم افزار های رابط توانایی نمایش دادن حروف یونیکد رو ندارید ، چون در ساختار پردازشگر تعریف نشدند بلکه در ساختار سیستم عامل یا نرم افزاری که قراره روی یک سیستم اجرا بشه تعریف شدند که بحثش کاملن جداست . البته این رو هم بدونید که در سیستم کد گذاری اسکی هر یک از مقادیر بین 0 تا 127 یک کاراکتر خاص رو نشون میده و معمولن از 128 کاراکتر بعدی که میشود در یک بایت (واحد 8 بیتی) کدگذاری کرد یعنی 128 تا 255 برای استفاده از نمایش دادن کاراکتر های خاص مثل حروفی خارج از زبان انگلیسی استفاده میشود . (البته در کامپیوتر هایی که سیستم اسکی را توسعه داده باشند ، که امروزه تمام کامپیوتر ها این سیستم را طبق جدولی که لینک دادم توسعه دادند و کامپیوتری رو شما پیدا نمیکنید که از اسکی به صورت کامل پشتیبانی نکنه) ، حروف یونیکد ، مثل فارسی یا چینی یا عبری و ... 2 بایت یعنی 16 بیت حافظه اشغال میکنند ، یعنی کد کاراکتر های یونیکد از ترکیب 16 تا صفر و یک به وجود میاد که جدول کاملش رو میتونید در اینجا ببینید : http://www.tamasoft.co.jp/en/general-info/unicode.html

تعریف یونیکد از زبان کنسرسیوم یونیکد : http://unicode.org/standard/translations/persian.html

[HIGLIGHT]پایان توضیحات اضافی[/HIGLIGHT]

پ.ن 1 : بیت یعنی کوچکترین واحد شمارش در هر کامپیوتر که میتونه مقدار 0 و یا 1 رو در خودش جا بده و همون طوری که گفتم عدد 8 بیتی یعنی عددی متشکل از 8 تا صفر یا یک یا هر دو ، به همین ترتیب 16 بیتی ، 32 بیتی ، 64 بیتی الی آخر - دلیل اینکه ظرفیت ها در دیوایس های الکترونیکی عدد هایی مانند این است : 1 - 2 - 4 - 8 - 16 - 32 - 64 - 128 - 256 - 512 - 1024 و ... هم همین روش محاسبه بر مبنای 2 هست .

پ.ن 2 : این رو هم بد نیست بدونید که ما اعداد مختلفی بر مبناهای مختلفی داریم ، اعداد بر مبنای 3 - 4 - 5 و ... که طبق توضیح بالا میتونید بفهمید داستانشون چیه ولی در دنیا و علمی که ما میشناسیم ازشون استفاده نمیشه ، شاید در آینده استفاده بشه 1

پ.ن 3 : پردازشگر 32 بیتی و یا 64 بیتی که شنیدید ؟ مثلن میگن CPU شما اینتل X86 یا همون 32 بیتی هست ، معنیش یعنی این : در هر لحظه CPU ی شما میتونه بر روی 32 بیت از حافظه پردازش کنه ، یعنی در یک لحظه میتونه 32 تا صفر و یک رو پردازش کنه 4

از این ساده تر نمیتونستم توضیح بدم ، امیدوارم که به دردتون بخوره .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#5

یک توضیحی هم پیرامون واحد های حافظه بدم :

همون طور که میدونید کوچکترین واحد حافظه یک بیت هست که میتونی شامل مقدار صفر یا یک باشه .
هر هشت بیت یک بایت رو تشکیل میده .
هر 1024 بایت یک کیلو بایت رو تشکیل میده .
هر 1024 کیلوبایت یک مگا بایت رو تشکیل میده و هر 1024 مگابایت یک گیگا بایت رو .

طبق تعریف بالا وقتی کسی میگوید که کامپیوترش دو گیگ حافظه دارد یعنی کامپیوترش توانایی ذخیره سازی [FONT=&quot]2,147,483,648 بایت یا به عبارت دیگر توانایی ذخیره سازی 17179869184 صفر و یک را دارد 4[/FONT]

* دلیل اینکه چرا کیلو در کامپیوتر 1000 نیست و 1024 هست رو براتون توضیح دادم ، چون در کامپیوتر اعداد بر مبنای ده نیستند و بر مبنای 2 هستند .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#6

من همچنان مشکلم حل نشده 20
تو Safe mode آنتی ویروس اجرا نمیشه.یه پورتابل هم پیدا کردم که بدرد بخور نبود و جواب نداد.
چیکار کنم؟

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#7

Russell نوشته: من همچنان مشکلم حل نشده 20
تو Safe mode آنتی ویروس اجرا نمیشه.یه پورتابل هم پیدا کردم که بدرد بخور نبود و جواب نداد.
چیکار کنم؟

از آنتی ویروس هایی استفاده کنید که مستقل از سیستم عامل اجرا میشوند ، مثل CasperSky - این هم آموزشش : http://www.techmixer.com/kaspersky-rescu...using-dos/

اینها هم هست :

http://www.techmixer.com/free-bootable-a...load-list/
http://www.techmixer.com/avg-rescue-disk...ivirus-cd/
http://www.free-antivirus.info/anti-viru...ition.html

در اصطلاح به این مدل آنتی ویروس ها Rescue Disk میگویند ، میتونید یک سرچی بکنید و دانلودشون کنید و یا برید بازار رضایی جایی ازشون بخواهید که آنتی ویروس Bootable یا Rescue CD بهتون بدند ، پاندا هم سیستم مشابهی داره ولی رایگان نیست .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#8

sonixax نوشته: از آنتی ویروس هایی استفاده کنید که مستقل از سیستم عامل اجرا میشوند ، مثل CasperSky - این هم آموزشش : http://www.techmixer.com/kaspersky-rescu...using-dos/

اینها هم هست :

http://www.techmixer.com/free-bootable-a...load-list/
http://www.techmixer.com/avg-rescue-disk...ivirus-cd/
http://www.free-antivirus.info/anti-viru...ition.html

در اصطلاح به این مدل آنتی ویروس ها Rescue Disk میگویند ، میتونید یک سرچی بکنید و دانلودشون کنید و یا برید بازار رضایی جایی ازشون بخواهید که آنتی ویروس Bootable یا Rescue CD بهتون بدند ، پاندا هم سیستم مشابهی داره ولی رایگان نیست .

بدیش اینکه که trial هم نداره
نقل قول:Due to the nature of our BART CD product, we do not offer a standard trial version. We do, however, offer a limited free trial of BART CD to qualified applicants. Please fill out this form to request a 14 day trial license of this product. You will get an e-mail with further instructions upon completion.
Please note: This product is primarily intended for corporate and service personnel use, and we regret we are unable to consider requests from "free" emails (such as, though not limited to, hotmail or yahoo!) We thank you for your understanding.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#9

Russell نوشته: بدیش اینکه که trial هم نداره

از نسخه های مجانیش استفاده کنید ، یا برید بازار رضایی جایی و نسخه های چیز شده بخرید یا دانلود کنید 4
این یکی از قدیمی های بازار رضا هست ، یک نگاهی به دیتا بیسش بندازید شاید کمکتون کنه :
http://www.techno2000.com/fa_search.aspx

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#10

درود بر همگی

یک رخداد چشمگیر برای من رویداده و می خواهم بدانم می توان از فایل های بدست آمده متن را استخراج کرد یا نه؟

من در 2010 msword نوشته ای را تایپ کردم (و ویندوز 7 ) . بعد پسوند فایل .DOCX را rar نمودم و راست کلیک و استراک فایل را انتخاب کردم با کمال تعجب دیدم که یک فولدر با ساختاری از چند فولدر درون آن و چندین فایل XLM , XSS ,. . . . را ساخت .
البته برای امنیت بیشتر زمان ها پسوند فایل را تغییر می دهم بیشتر وقت ها فایل را به avi , wav, dat دگرگون می کردم این بار rar شد. البته این با ورد 2007 و اکس پی هم همین گونه است.

نرم افزاری هست که بتوان فایل ها را درون یک فایل ویدئویی پنهان کرد. و فایل ویدئوی هم خراب نشود ؟
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان