03-28-2013, 04:59 PM
درود
اصولا نژاد به گونه های متنوعی از گیاه و جاندار اطلاق می شود كه صفات و خصوصیات مشترك دارند . و انسان هم از این قاعده مثتثنی نیست . علم ژنتیك به این حقیقت دست یافته كه ارتباط نژادی میان یک نسل و نسل بعدی بوسیله سلولهای جنسی برقرار می شود . و ژن های چسبیده بر كروموزوم نقش انتقال صفات وراثتی را به عهده می گیرند . كروموزوم از كرومانتین حاصل می شود و كرومانتین از DNA كه مخزن اطلاعات وراثتی می باشد . یوهان گری گور مندل كشیش و زیست شناس اتریشی ملقب به پدر دانش ژنتیك . موفق شد قانون حاكم بر صفات وراثتی را با آزمایشات متعدد شناسائی كند .
در عصرحاضر اصلاح نژاد تكنیكی است موثر و امری متداول در جهت حذف ژن نامطلوب و تثبیت ژنهای مفید در گیاه ودام و طیور . تا بستر مناسب بهره وری از رشد یك گونه نژادی خاص فراهم آید . در مورد انسانها نیز كلیه صفات براساس قانون وراثت توسط ژنها از یك نسل به نسل دیگر منتقل می شود . كه گاهی نهفته می ماند و زمانی بارز می شود .
هرنژاد ویژگی خاص خود را دارد . وجه تمایز نژادها مختص رنگ پوست نیست . بلكه عواملی نظیر رنگ مو . رنگ چشم . نقش چهره . تناسب اندام كه صفات ذاتی گفته می شوند . و فاكتورهای شخصیتی مثل جسارت . فراست . صفات خلقی . خصائل روحی . ضریب هوشی . قوای بدنی و خیلی چیزهای دیگر آنها را از یكدیگر متمایز ساخته . و در تعین هویت نژادی دخالت دارند . بعضی نقطه قوت به شمار می آیند و برخی نقطه ضعف .