نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا ایمان نمی آورید
#5

master نوشته: ممنون...ولی کسی یک توجیه علمی و دقیق برای این رابطه ی ریاضی در قرآن نداره...
برای خیلی چیزهای دیگر هم نمیشه به این راحتی ها توجیه علمی و دقیق آورد. یعنی من و شما نمیتونیم.
بخصوص ریاضیات که کار هرکسی نیست و نیاز به سواد و تخصص و قدرت ذهنی خودش داره، نیاز به پیشنیازهاش داره. مواردی بوده بنده بهشون برخوردم و برام خیلی جالب و مفید بوده بتونم فرمولش رو دربیارم و دقیقا محاسبه کنم، اما بعلت کافی نبودن دانش و مهارتم در ریاضیات با بن بست مواجه شدم!
کمک گرفتن در این موارد هم کار ساده ای نیست چون ریاضیدان های واقعی بنظرم تعدادشون زیاد نیست و براحتی در دسترس نیستن. بنده حتی سعی کردم فرومهای مربوط به ریاضیات پیدا کنم و درشون سوالاتم رو مطرح کنم، اما در این امر موفقیت کافی نداشتم.
نقل قول:آیا این رابطه یک معجزه هست...
شاید باشه شاید هم نباشه. هیچ چیزی نمیشه گفت. حتی یک احتمالی رو هم نمیشه محاسبه و حتی برآورد کرد، چون فرمولش رو نداریم، اثبات طرز محاسبه درستش رو نمیدونیم.
شما از ریاضیات صحبت میکنید و بنابراین باید منطق و اصول ریاضیات رو رعایت کنید. ریاضیات علم دقیق و منطقی است و هر فرض و ادعایی درش نیاز به اثبات و فرمول و محاسبات روشن داره. خیلی جاها در ریاضیات هست و تجربه هم ثابت کرده که شهود و حدس و تخمین های انسان براحتی خطا میکنن و بنابراین اعتباری حتی نسبی هم ندارن.

نقل قول:کسی می تونه خیلی علمی ردش کنه...
چی رو رد کنیم؟
اینجا فقط یکسری روابط عددی دیده میشه و دیگر هیچ! ولی شما فرض رو بر این میذارید که این روابط عددی نمیتونن تصادفی باشن یا به شکل جهت داری عمدا انتخاب شده باشن، درحالیکه این امر رو نتونستید ثابت کنید. فرمول، اثبات، محاسبات ریاضی اش چطوریه کجاست؟
ما نمیتونیم ثابت کنیم که معجزه نیست، ولی معجزه بودنش هم ثابت نشده و هیچ دلیل روشن و محکمی براش وجود نداره.

نقل قول:نه با حرف و حدیث و اما و اگر...کسی می تونه ردش کنه...
از نظر منطق و ریاضیات شما خودتون هم جز حرف و حدیث و اما و اگر چیزی ارائه نکردید.

نقل قول:الالظاهر که یک رابطه ی ریاضی دقیق و معجزه آسا...
اصطلاح «الاظاهر» در ریاضیات مفهوم و اعتبار زیادی نداره!
اینو میتونید از هر ریاضیدانی بپرسید.
و اگر خودتون هم در ریاضیات علاقه یا تحقیق و توجه کافی داشته بوده باشید، میدونید که دنیای ریاضیات پر بوده و هست از علی الظاهرها و حدس ها و تصوراتی که بعدا مشخص شده اشتباه بودن!
دنیای ریاضیات دنیای حدس و تصور و شهود نیست. گرچه خیلی وقتها علم و حتی علم دقیق و پایه ای مثل ریاضیات با استفاده از همین حدس ها و شهودها پیش رفتن، ولی این فقط قدم اول است و بدون طی شدن مراحل بعدی معمولا هیچ اعتبار و کاربردی نداره. شما یک حدسی میزنید یک فرضیه ای مطرح میکنید، بعد باید آزمون و ثابت بشه، و ممکنه ثابت بشه که فرضیه شما نمیتونه درست باشه، ولی علم بطور کلی در خیلی موارد به همین شکل هم پیشرفت میکنه و چیزهایی در این فرایند کشف میشن که خودشون ارزشمند و کاربردی هستن. ولی بهرحال طی این مراحل کار راحت و سریعی نیست و نیاز به تخصص و انگیزه و منابع انسانی و غیره خودش داره.

نقل قول:من یک برنامه نوشتم، صد و چهار تا سوره با تعداد آیه های مختلف و رندوم....میلیون ها بار رندوم تعداد آیات انتخاب می شد و در این میلیون ها بار و میلیون ها بار یکبار هم به طور اتفاقی این رابطه ریاضی در اون ها بوجود نیامد...
تا اینجا که مشخص هست شما دانش و بینش کافی در ریاضیات ندارید که صلاحیت و توان تشخیص و پیگیری این مسائل رو داشته باشید. چیزی که شما مبهم و کلی مطرح میکنید، در عمل تحلیل و اثبات واقعیش خیلی پیچیده و سخته و فقط ریاضیدان های واقعی (نه پشمکی مثلا طرف یه مدرک ریاضیات از دانشگاه ایران گرفته!) شاید بتونن از پسش بربیان. کسی که استعداد واقعی ریاضی داشته باشه، درک و بینش ریاضیات رو داشته باشه بدونه ریاضیات واقعا یعنی چی. توانایی حل و اثبات مسائل ریاضی غیرکلیشه ای رو هم داشته باشه، نه صرفا کلیشه ها و موارد عمومی و کلی که در مدرسه دیده و بهش یاد دادن.
حالا باید دید واقعا شما با چه بینش و چه سوادی چه مبنایی چه فرمول ها و اثبات ها و فرض هایی چجوری پیش رفتید چکار کردید اصلا ربطی داره یا نه.
بنده هم ریاضیدان نیستم ولی تا این حد فهمیدم که ریاضیات چیه و بینش و توانایی واقعی ریاضی یعنی چی. و باید بگم خیلی ها این اطلاع رو ندارن. از چیزی که شما فکر میکنید خیلی گسترده تر و پیچیده تر و دشوارتره.

راستی یه چیزی هم هست بهش میگن Mathematical coincidence. شاید بی ربط نباشه!
مقالهء ویکیپدیاش رو میبینید که نسخهء فارسیش موجود نیست.
یه چیزی بگم، علم و دانش در ایران به نسبت کشورهای قوی و پیشرفته واقعا عقب و ضعیفه. اینو من در طی سالها مطالعات و تحقیقاتم در اینترنت فهمیدم.
مثلا همین علم ریاضیات، بنده بنا به بعضی نیازهای تخصصی که داشتم مجبور شدم سعی کنم مقداری وارد مباحث پیشرفته ای بشم که یادم نمیاد تاحالا جایی خونده و دیده باشم و مثلا توی درسهامون بوده باشه. یعنی فکر میکنم ریاضیات اونا هم خیلی گسترده تر و جلوتر از مال ماست و فیلدهایی در ریاضیات بوجود آوردن که شاید در ایران کسی در اون زمینه اطلاع خاصی نداشته باشه و حتی کسی از وجود و اهمیتشون هم مطلع نباشه.

یه چیزو در زندگی فهمیدم: توی این دنیا وقتی قدرت و علم واقعی نداشته باشی، هیچی نیستی؛ اکثر وقتا فقط توهم داری و توهم!

حتی اولوهیت و معنویت هم اکثرا اونی نیست که اکثریت یا حداقل خیلی از انسانها فکر میکنن میشناسن یا دارن!
الوهیت ها و دین و این حرفها هم توسط انسانها بنوعی دچار انحراف و جعل و تحریف و اشتباهات زیادی هست.

حقیقت یک چیزه، و ادعا و تصورات بیشمار این همه انسانهای معمولی و ضعیف چیز دیگر.

حقیقت رو فقط انسانهای برتر میتونن بدونن. و انسانهای برتر عدهء خیلی معدودی هستن. اکثریت انسانها موجودات ضعیف و متوهمی بیش نیستن.
پاسخ


پیام‌های این موضوع
آیا ایمان نمی آورید - توسط master - 07-13-2017, 07:44 PM
آیا ایمان نمی آورید - توسط folaani - 07-13-2017, 09:17 PM
آیا ایمان نمی آورید - توسط folaani - 07-13-2017, 09:34 PM
آیا ایمان نمی آورید - توسط master - 07-30-2017, 03:39 PM
آیا ایمان نمی آورید - توسط folaani - 10-14-2017, 09:09 AM
آیا ایمان نمی آورید - توسط folaani - 10-14-2017, 09:31 AM
آیا ایمان نمی آورید - توسط folaani - 10-14-2017, 09:45 AM
آیا ایمان نمی آورید - توسط mbk - 10-14-2017, 04:34 PM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان