10-27-2020, 10:39 AM
برادر سائیدی ما را؛ نکند فاز ممدامین در مدینه را برداشتهای و ما هم قریشیهای مشرکایم که باید با صبر و کرامات خود ما را از جهل رهانیده، به خدای یگانه رهنمون بشوی؟ وحدانا تو دیگر از کجا پیدایت شده؟ حداقل این جمله را بفهم: ما، یا حداقل من، حتی یک خط از هزیانهایت را نمیتوانم بخوانم؛ بابا پیامبرت هم حداقل چیزی میخواست بگوید، جوری میگفت که شترسواران همعصرش بفهمند، مغزشان را نمیگایید با جایگشتهای تصادفی از کلمات مختلف... . تو را به قرآن فکر نکن من الان ابوجهل هستم که در خیابانهای امالقراء دشنامات میدهم یا آن پیرزن یهودی هستم که بر سرت زباله میریزم و تو همچنان باید صبر پیشه کنی و در برابرم کظم غیض کنی؛ آقا نمیتوانم حتی بخوانم نوشتههایت، میفهمی، منظورم دقیقا همینی است که خواندی! اگر فارسی نمیتوانی حرف بزنی، همان عربی بنویس ما از گوگلترنسلیتی چیزی استفاده میکنیم، اگر باز هم نمیتوانی، انگلیسی بنویس، فقط فارسی ننویس که نمودی ما و این زبان را! اگر این را هم نمیتوانی، لااقل برو به شعبابیطالب و ما را به حال وا بگذار... .
آن لینکی که در پاسخ به من فرستادی را هم به آن یک و نیم میلیارد کسخل هممسلکات نشان بده که در اولین فرصت همان را مرجع جرواجر کردن دیگران میکنند؛ من هم دوست دارم اینها دروغ باشند، ولی نظر من و تو اهمیتی ندارد عزیزم، اگر میتوانی تضمین بدهی که امثال خمینی و ابوبکرالبغدادی و طالبان و دیگر جانوران هم فکر میکنند این دروغ است، آنگاه بیا من همینجا میگویم غلط کردم. وانگهی، اگر واقدی و طبری و ابنهشام را بخواهی جعلی بخوانی، از محمد، فقط خایههایش میمانند و عایشهاش ... .
آن لینکی که در پاسخ به من فرستادی را هم به آن یک و نیم میلیارد کسخل هممسلکات نشان بده که در اولین فرصت همان را مرجع جرواجر کردن دیگران میکنند؛ من هم دوست دارم اینها دروغ باشند، ولی نظر من و تو اهمیتی ندارد عزیزم، اگر میتوانی تضمین بدهی که امثال خمینی و ابوبکرالبغدادی و طالبان و دیگر جانوران هم فکر میکنند این دروغ است، آنگاه بیا من همینجا میگویم غلط کردم. وانگهی، اگر واقدی و طبری و ابنهشام را بخواهی جعلی بخوانی، از محمد، فقط خایههایش میمانند و عایشهاش ... .
کسشر هم تعاونی؟!