نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی

مقایسه میان خمینی و رضا پهلوی بود. هر کس در جایگاه رضا پهلوی بود چه کارها که می توانست بکند ولی هیچ ندیدیم از این شاهزاده!
Russell نوشته: من فکر میکنم باهوش در این ماجرا تا اندازه زیادی رفسنجانی و بعدشم خامنه ایه.یا خود محمد ابن عبدالله فرد باهوش و حسابگری بوده.ولی من در خمینی جز حقه های کهنه آخوندی (که البته شاید چون برای ما قدیمی شده کهنه بنظر میرسد) چیز دیگری ندارد.نه مینوانست یک جمله با گرامر درست بگوید نه هنری نه آینده نگری،در همان اول که قدرت را بدست گرفت با حماقت کشور را در یک جنگ 8 ساله انداخت،فقط این را بلد بود که مخالفانش را اگر میتواند و دید دارد گندش در میاید بکشد یا اگر زورش نمیرسد با آنها بشیوه آخوندی مدارا کند.این بیشتر خریت شاه سابق و دیگر رقبای او را نشان میدهد تا هوش او.تنها داشته خمینی کاریزما بود بعلاوه حقه آخوندی،بنظر من رفسنجانی خیلی باهوشتر از خمینیست.

آیا هیتلر هوشمند بود؟ آیا استالین هوشمند بود؟ به باور من هر دو نوابغی بودند در زمینه هایی خاص و چقدر بد که نابغه ای دیکتاتور شود!
هوش خمینی را باید در مسیر انقلابیش جست. چگونه این روحانی بی نام و نشان به اینجا رسید؟ چگونه به این اهمیت دست یافت. آنهمه بازماندگان نهضت آزادی و گروههای مخالف و انقلابی همه در حاشیه ماندند و خمینی تبدیل شد به رهبر انقلاب! فقط مساله مذهب نیست. چهره های مذهبی بسیار بزرگتر از خمینی بودند اما این روحانی تنها کسی بود که متوجه تغییر زمانی و فرصتهای پیش رویش برای تحقق به آرزوی دیرینه روحانیت شیعه یعنی حکومت مذهبی شد. این راه را در پیش گرفت و روز به روز محبوبتر شد.
بعد پیروزی البته دیگر هوش او به کار نیامد. کشورداری کاری نیست که یک نفر به تنهایی انجام دهد.

Qui Tacet Consentire
پاسخ

پیام‌های این موضوع
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط کافر_مقدس - 04-28-2012, 04:48 PM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط Kaveh - 04-28-2012, 07:45 PM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط Mehrbod - 04-28-2012, 09:15 PM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط D@mneD - 04-28-2012, 10:38 PM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط Kaveh - 04-29-2012, 05:31 AM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط D@mneD - 04-29-2012, 08:31 AM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط Russell - 04-29-2012, 10:04 AM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط Kaveh - 04-30-2012, 02:56 AM
تفاوت روح الله خمینی و رضا پهلوی - توسط D@mneD - 04-30-2012, 08:02 AM