06-22-2016, 08:32 AM
به شناسه خداوند مهرگستر خیلی مهربان
".. ﻓَﻔِﺮُّﻭﺍ ﺇِﻟَﻰ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻧِّﻲ ﻟَﻜُﻢ ﻣِّﻨْﻪُ ﻧَﺬِﻳﺮٌ ﻣُّﺒِﻴﻦٌ 50 ﻭَﻟَﺎ ﺗَﺠْﻌَﻠُﻮﺍ ﻣَﻊَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻟَﻬﺎً ﺁﺧَﺮَ ﺇِﻧِّﻲ ﻟَﻜُﻢ ﻣِّﻨْﻪُ ﻧَﺬِﻳﺮٌ ﻣُّﺒِﻴﻦٌ 51 ﻛَﺬَﻟِﻚَ ﻣَﺎ ﺃَﺗَﻰ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻣِﻦ ﻗَﺒْﻠِﻬِﻢ ﻣِّﻦ ﺭَّﺳُﻮﻝٍ ﺇِﻟَّﺎ ﻗَﺎﻟُﻮﺍ ﺳَﺎﺣِﺮٌ ﺃَﻭْ ﻣَﺠْﻨُﻮﻥٌ 52 ﺃَﺗَﻮَﺍﺻَﻮْﺍ ﺑِﻪِ ﺑَﻞْ ﻫُﻢْ ﻗَﻮْﻡٌ ﻃَﺎﻏُﻮﻥَ 53 ﻓَﺘَﻮَﻝَّ ﻋَﻨْﻬُﻢْ ﻓَﻤَﺎ ﺃَﻧﺖَ ﺑِﻤَﻠُﻮﻡٍ 54 ﻭَﺫَﻛِّﺮْ ﻓَﺈِﻥَّ ﺍﻟﺬِّﻛْﺮَﻯ ﺗَﻨﻔَﻊُ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨِﻴﻦَ 55 .."
"..باز گریزید سمت خداوند اگرَم تا شمارا ازِش اندرزانی آشکار گردیده ای 50 هم نه میگذارید با خداوند خدایی دگری اگرَم تا شما را ازِش اندرزانی آشکار گردیده ای 51 جورِ این چه آورده همانها از پیشترشان از فرستاده ای جز گفتند افسون سازی یا پری زده ای 52 آیا چند سفارش میشوند بِهِش نه آری آنها برپاهایی سرکشی 53 باز رو کج میداری باره شان باز چه تویی به سرزنش گشته ای 54 هم یادگو باز اگرِ یادگویی سودمیدهد باورگرها 55 .."
ببینید من گذشته را آن اندازه باور دارم که درسخن خداوند قرآن هست ،نوشتارهای دیگر چون تورات یا انجیل را به زبان پایه شان نخواندم که بخواهم باره شان داوری کنم، کنون کشش هم سودمندی نمیبینم تا بروم نوشتارهای پس از فرود آمدن سخن خداوند قرانُ بگردم چه نوشته ،چون سخن خداوند رساست، هر کی در این هزاره آمده رفته خداوند بیامرزدش
نه بنده اینجور هم آسوده نیستم دغدغه های فراوانی اندیشه ام را درگیر کرده ،درگیری های گرایشی مذهبی میان کشورمان هم کشورهای باورمند همسایه، نادانی فراوان مردم درباره آیین باورمندی، ناپایبندی خیلی به آیین،بجایش پایبندی به گرایشهای مذهبی ،روگردانی از بخششهای خداوند چون مردم زمان نوح یا گمانپردازی بجای درست نگری ...
ببینید آخوندی که چشم گوشش بسته هست فرازی با آذر پدر ابراهیم درود خداوند برش باد ندارد، همانکه میگفت آیا کششی هست باره خداهام تو را ای ابراهیم ؟ که ابراهیم گفت چرا بتهایی را برگزیدی جای خداوند،
خداوندا پاس تو که ما را بندهء جز خودت نکردی با فراهمیدن خوراک پوشاک آسمانُ زمین هم پیوسته برپاساز پیوست نمازم دار
".. ﻓَﻔِﺮُّﻭﺍ ﺇِﻟَﻰ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻧِّﻲ ﻟَﻜُﻢ ﻣِّﻨْﻪُ ﻧَﺬِﻳﺮٌ ﻣُّﺒِﻴﻦٌ 50 ﻭَﻟَﺎ ﺗَﺠْﻌَﻠُﻮﺍ ﻣَﻊَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻟَﻬﺎً ﺁﺧَﺮَ ﺇِﻧِّﻲ ﻟَﻜُﻢ ﻣِّﻨْﻪُ ﻧَﺬِﻳﺮٌ ﻣُّﺒِﻴﻦٌ 51 ﻛَﺬَﻟِﻚَ ﻣَﺎ ﺃَﺗَﻰ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻣِﻦ ﻗَﺒْﻠِﻬِﻢ ﻣِّﻦ ﺭَّﺳُﻮﻝٍ ﺇِﻟَّﺎ ﻗَﺎﻟُﻮﺍ ﺳَﺎﺣِﺮٌ ﺃَﻭْ ﻣَﺠْﻨُﻮﻥٌ 52 ﺃَﺗَﻮَﺍﺻَﻮْﺍ ﺑِﻪِ ﺑَﻞْ ﻫُﻢْ ﻗَﻮْﻡٌ ﻃَﺎﻏُﻮﻥَ 53 ﻓَﺘَﻮَﻝَّ ﻋَﻨْﻬُﻢْ ﻓَﻤَﺎ ﺃَﻧﺖَ ﺑِﻤَﻠُﻮﻡٍ 54 ﻭَﺫَﻛِّﺮْ ﻓَﺈِﻥَّ ﺍﻟﺬِّﻛْﺮَﻯ ﺗَﻨﻔَﻊُ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨِﻴﻦَ 55 .."
"..باز گریزید سمت خداوند اگرَم تا شمارا ازِش اندرزانی آشکار گردیده ای 50 هم نه میگذارید با خداوند خدایی دگری اگرَم تا شما را ازِش اندرزانی آشکار گردیده ای 51 جورِ این چه آورده همانها از پیشترشان از فرستاده ای جز گفتند افسون سازی یا پری زده ای 52 آیا چند سفارش میشوند بِهِش نه آری آنها برپاهایی سرکشی 53 باز رو کج میداری باره شان باز چه تویی به سرزنش گشته ای 54 هم یادگو باز اگرِ یادگویی سودمیدهد باورگرها 55 .."
سارا نوشته: اتفاقا ایشان هم همین را می گویند که ما نباید داوری کنیم البته نه در مورد اسلام و پیامبرش! به خدا من داوری نکردم خودش برایم همه اش مطالب دینی مسیحی می آورد و فیلم در مورد مسیحیت و کلی مقاله راجع به اسلام و... به بنده داده و خب بنده از ابتدا از ایشان اجازه خواستم در مورد هر آنچه که برایم گنگ است از ایشان پرسش کنم و خود ایشان هم استقبال کرد. بنده از همان ابتدا هم گفتم که پرسش در مورد انجیل و توراه زیاد دارم و خب ایشان هم بسیار خوشحال شد و گفت من کمکت می کنم تا پاسخشان را پیدا می کنی .. اما بعد سر یک پرسش ساده ی من در مورد توراه ایشان خیلی خشمگین شد و گفت تو حق قضاوت نداری و تو کی هستی که بخواهی خدا را مورد داوری قرار بدهی..
ببنید جناب mbk نمی شود که گذشته را رها کرد می شود؟ اگر گذشته را رها می کردیم که الان دین وجود نداشت! می گفتیم این ادیان برای هزران سال پیش است و جز خدا نباید به کسی دل بست و.. پس دیگر مسلمان و مسیحی و یهودی نبودیم. به هر حال گذشته رها نشدنی است اینکه منبع و چشمه ی اعتقادی ما به گذشته باز می گردد.
ببینید من گذشته را آن اندازه باور دارم که درسخن خداوند قرآن هست ،نوشتارهای دیگر چون تورات یا انجیل را به زبان پایه شان نخواندم که بخواهم باره شان داوری کنم، کنون کشش هم سودمندی نمیبینم تا بروم نوشتارهای پس از فرود آمدن سخن خداوند قرانُ بگردم چه نوشته ،چون سخن خداوند رساست، هر کی در این هزاره آمده رفته خداوند بیامرزدش
نقل قول:
راستش من به شما غبطه می خورم احساس می کنم خیلی راحت و آسوده هستید بی هیچ تنش و غم و غصه ای. قانع هستید به یک زندگی ساده و به دنبال یافتن پاسخِ پرسشهای بی پاسخ هم نمی روید. خوش بحالتان!
نه بنده اینجور هم آسوده نیستم دغدغه های فراوانی اندیشه ام را درگیر کرده ،درگیری های گرایشی مذهبی میان کشورمان هم کشورهای باورمند همسایه، نادانی فراوان مردم درباره آیین باورمندی، ناپایبندی خیلی به آیین،بجایش پایبندی به گرایشهای مذهبی ،روگردانی از بخششهای خداوند چون مردم زمان نوح یا گمانپردازی بجای درست نگری ...
نقل قول:
ایشان آیینمند نیست؟! ایشان کشیش هستند یعنی آخوندِ مسیحی ها:)
ببینید آخوندی که چشم گوشش بسته هست فرازی با آذر پدر ابراهیم درود خداوند برش باد ندارد، همانکه میگفت آیا کششی هست باره خداهام تو را ای ابراهیم ؟ که ابراهیم گفت چرا بتهایی را برگزیدی جای خداوند،
نقل قول:ببینید زنده اند که باشند خداوند آنها را در بهشتش گذارد ، به ما چیزی میرسد؟ ..الگویم سخن خداوند قرآن هم همه نامبرده ها در سخن خداوند قرآن هستُ کسی ببینم پشیمان برگشته سمت خداوند نه که آنها را چون ای ابراهیم ای نوح درود خداوند برش صدا زنم که گوشی برای شنیدن سخنم هم چشمی برای دیدنم یا دستی برای یاری ام یا پایی برای آمدن پیشم ندارند همانند دو تن در دو جای دور جدا از هم ،
شما همیشه همین را می گویید که نباید دلبسته ی کسانی شد که از دنیا رفته اند و از اینرو نبایست دلبسته ی پیامبر و اهل بیت و .. شد. اما در قران آمده که شهدا زنده اند و در نزد خدا روزی می خورند و خب اگر آن آیه را تعمیم دهیم پیامبران و امامان هم زنده اند و آگاه به ما! و اینکه اصلا هرکسی که می میرد بنا برآنچه که اسلام می گوید از بین نمی رود که بلکه در جهان دیگری حیات می یابد و ناظر بر احوال ماست. در ضمن پس الگو پذیری چه می شود؟ یعنی شما الگویتان را فقط خودِ خدا قرار داده اید؟ پیامبران را به عنوان الگو قرار نداده اید؟ اصلا کاری به پیامبر و اهل بیت و خلفای راشدین ندارید؟!
خداوندا پاس تو که ما را بندهء جز خودت نکردی با فراهمیدن خوراک پوشاک آسمانُ زمین هم پیوسته برپاساز پیوست نمازم دار