06-21-2016, 09:13 PM
mbk نوشته: ارزشمند آن هست که درباره چیزی نمیدانیم داوری نکنیم هم دنبال گذشته گرفتن جایی ارزشمند هست که پندی گیریم نه خیلی فرورویم غرق شده
اتفاقا ایشان هم همین را می گویند که ما نباید داوری کنیم البته نه در مورد اسلام و پیامبرش! به خدا من داوری نکردم خودش برایم همه اش مطالب دینی مسیحی می آورد و فیلم در مورد مسیحیت و کلی مقاله راجع به اسلام و... به بنده داده و خب بنده از ابتدا از ایشان اجازه خواستم در مورد هر آنچه که برایم گنگ است از ایشان پرسش کنم و خود ایشان هم استقبال کرد. بنده از همان ابتدا هم گفتم که پرسش در مورد انجیل و توراه زیاد دارم و خب ایشان هم بسیار خوشحال شد و گفت من کمکت می کنم تا پاسخشان را پیدا می کنی .. اما بعد سر یک پرسش ساده ی من در مورد توراه ایشان خیلی خشمگین شد و گفت تو حق قضاوت نداری و تو کی هستی که بخواهی خدا را مورد داوری قرار بدهی..
ببنید جناب mbk نمی شود که گذشته را رها کرد می شود؟ اگر گذشته را رها می کردیم که الان دین وجود نداشت! می گفتیم این ادیان برای هزران سال پیش است و جز خدا نباید به کسی دل بست و.. پس دیگر مسلمان و مسیحی و یهودی نبودیم. به هر حال گذشته رها نشدنی است اینکه منبع و چشمه ی اعتقادی ما به گذشته باز می گردد.
mbk نوشته: نه اون آموزگار زمان راهنمایی بود ،دلبستگی به دانشگاه نداریم آنهمه آمارُ شمارشگری ریاضی سامانه کاری سیستم عامل به چه دردمان میخورد؟بایستی درآمدُ دگر سودمندی باشد تا دلبستگی رخ دهد،هم نیاز باشدراستش من به شما غبطه می خورم احساس می کنم خیلی راحت و آسوده هستید بی هیچ تنش و غم و غصه ای. قانع هستید به یک زندگی ساده و به دنبال یافتن پاسخِ پرسشهای بی پاسخ هم نمی روید. خوش بحالتان!
mbk نوشته: ببینید آیین کجا گفت جز خداوندُ دوست گماشته گیریم زمانی که سودمند نیست ، خداوند همیشه زنده آسمان زمین برایمان گذاشته نه دیگری ها، رفتار این آقا نشانه آیینمدی ایشان نیست شاید جورِ پدر ابراهیم درود خداوند برشان باد خودخواه میباشد،ایشان آیینمند نیست؟! ایشان کشیش هستند یعنی آخوندِ مسیحی ها:)
mbk نوشته: ببینید یوسف درود خداوند برش باد پدرش زمان خودش چشم براهش بود هم دانشی داشته که او برگردد نه پیروهای مسیح درود خداوند برش باد دوهزار سال گذشته ، اگر هم برگشت اوهم بنده ای چون دگر بنده ها که خورد خوابد
ببینید پس چرا خداوند میگوید اندیشه را کار بزنید چیزی که برایتان سودمند نیست پی اش نگیرید چیزی که دسترستان نیست بنده اش نباشید ،نمونه کسی که جای دگرستُ ندیدمش هم ندیده مرا هم نه خوراکم نه پوشاکم فراهم میکند کاری دستش بر نمی آید را دوست گماشته گیریم چه سودست؟مگر خداوند که اندیشه داد بخورم راه روم هم زمین گذاشت کار کنم از درختُ خانه آب کوه دریا بهره برم هم زمانی جانم گیردُ دگر سرا زنده ام میکند برای بازخواست، خداوندا مرا برپاساز پیوست نماز دار به یادت
شما همیشه همین را می گویید که نباید دلبسته ی کسانی شد که از دنیا رفته اند و از اینرو نبایست دلبسته ی پیامبر و اهل بیت و .. شد. اما در قران آمده که شهدا زنده اند و در نزد خدا روزی می خورند و خب اگر آن آیه را تعمیم دهیم پیامبران و امامان هم زنده اند و آگاه به ما! و اینکه اصلا هرکسی که می میرد بنا برآنچه که اسلام می گوید از بین نمی رود که بلکه در جهان دیگری حیات می یابد و ناظر بر احوال ماست. در ضمن پس الگو پذیری چه می شود؟ یعنی شما الگویتان را فقط خودِ خدا قرار داده اید؟ پیامبران را به عنوان الگو قرار نداده اید؟ اصلا کاری به پیامبر و اهل بیت و خلفای راشدین ندارید؟!