06-21-2016, 06:00 AM
mbk نوشته: ببینید اگر خیلی رو مختان نیستُ آزاری نمیبینید پس گنده کردنش بدیدم بیخودست ،آن اندازه بیهوده گویی کند تا جانش درآید..البته آنچه که بنده عرض کردم مربوط به بی خدایان غربی بود نه ایشان! که یک مسیحی متعصب هستند!! چرا روی مخم هست اینکه می خواهد بزور مرا مسیحی کند وادارم کرده است که انجیل را با او بخوانم!! روزی نیست که ایمیلم را چک نکنم و sermon های ایشان را نبینم!! نمی دانم چرا ایشان اینقدر از اسلام بیزار است معتقد است که مسلمانان را نباید به کشورهای غربی راه داد چون تروریست هستند!! می گوید اسلام دین ترور و دروغ است و تو هم برای خودت مدام خیالپردازی می کنی و منطقی نیستی و... یکبار اینقدر از مسلمانان بد گفت که برگشتم گفتم من مسلمانم پس شامل همه حرفهای شما می شوم؟ می گوید تو هنوز حالت کودکی داری و به خاطر همین دوست دارم مسیحی شوی که این دین تو را آلوده نکند!!!!! هر چند که کلا من را آدم حساب نمی کند چه برسد مسلمان!!
mbk نوشته: خوب کهنه پرستی خوب نیست رخداد 1400 سال پیش زمانی که نبودیم چه پیوندی به ما دارد نیز چه دردی را درمان میسازد... اون بیخودی پیاز داغش می افزاید که ما باورمندها آنها را برده میخواهیم شما هم بگو آری ،هر چه گفت بگویید آیین ما برای خودمانُ آیینتان براخودتان،آخر می دانید از چه خنده ام می گیرد؟ وقتی برایش می گویم که در تورات داستان حضرت داود و همسرش Bathsheba بگونه ای گفته شده که انگار نه انگار که حضرت داود پیامبر بوده و دارای عصمت ! و ایشان در پاسخ فرمودند که همین! نکته در این است که تورات می گوید داود هم مثل ما انسان بود و دارای هوا و هوس ! و بعدش می آید و به ازدواج پیامبر با عایشه گیر می دهد که وا مصیبتا !! دیگر این ماجرا که از ماجرای دروغین ازدواج حضرت داود و همسرش که در تورات آورده شده و استادما بسیار به آن ایمان دارد که بدتر نیست !!
mbk نوشته: ببینید من با رفتار این آقا سراسر آگاه نیستم که چگونه با آموزگار رفتار سازید،یکی از آموزگارهام که خیلی سال اول دوم کمکم شد هم انگیزه پیشرفتم بود برخی زمان ازش بیمهری میبینم پاسخی بهِش نمیدهم میگویم تو مغز خودم که برخی جوری پروریده شدند زمانهای پیش از ما که گنجایش فهمشان بیشتر نمیشود خواه بیایم پرخاش کنم خواه با زبان خوش "فاعفوا.." گذشت دارم هم از خداوند میخواهم ازشان آزار نبینمشما که گفته بودید که دانشگاه را رها کردید که ! دوباره شروع کردید به ادامه تحصیل؟ رشته اتان راستی فنی بود نه؟
mbk نوشته: از آدمها بت نسازیم برخی را تو مغز خودتان بزرگ نسازیم ،خداوندا ما را به خودت واگذار
سالهاست پیشه ی بنده اینست
بت بسازم ، بپرستم و درهم شکنم!
اوایل خیلی دوستش داشتم وقتی سخن از دین نبود ولی بعد.... من همیشه فکر می کردم ادیان به خاطر این بوجود امدند که آدمها را به هم نزدیک کنند و مهربان سازند اما در طول تاریخ می بینیم که دین مهمترین دلیل دشمنی انسانها بوده و هست!!
من از تبعیض دلم می گیرد و الان هم ایشان رفتار تبعیض آمیزی پیش گرفته خودش هر چه از دهانش در می آید نثار دین و آیینم می کند ولی کافیست بنده در مورد یکی از مسائل مطرح شده در کتب تورات و انجیل فقط یک "چرا" مطرح کنم هر چه از دهانش در می آید نثارم می کند که تو حق نداری خدا را قضاوت کنی تو کی هستی که بخواهی از کارِ خدا پرسش کنی!!
mbk نوشته: آری اینها خداوندُ وابسته به آفریده هاش میکنند نمونه اگر بابا مادر نبودند خداوند چگونه بچه می آفرید، که اینگونه اندیشه میشود همباز گذاری ،یا همین سه گوشه مثلث که میتوان گردی یا پنج گوش ساخت گفت این پنج گوش خدایمانست بدردی نمیخورد ، مسیح درودی از خداوند برش باد هزار سال پیش رفت اینها ازش دست بر نمیدارند، خداوند چشم گوش داد که بهره بریم نه دگرانی که پوست هسته خرمایی را دارا نیستند به ما دهند بخوریم، خداوندا مرا برپاساز پیوست نماز دار نه جورِ سردرگم ها هم پاست برای خنکی چند روزه
حضرت مسیح که به مهربانی معروف بود و اینکه خب ایشان همچنان در قید حیات هستند و نرفته اند ولی خودمانیم عجب پیروان غیوری دارندها!!
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران ِ غیورش قبا کنند