05-19-2016, 07:30 PM
Timsar نوشته: خیلی جالبه شما توی کشوری زندگی میکنید که مشروبات آزاد است ولی خودتان لب به اینها نمیزنید اما جوونای ایرانی انقدر تحت فشار هستند و انقدر جلشون رو گرفتن و تو سرشون زدن و سانسورشون کردن که حریص شدن و یک نوع عقده شده براشون که برن دنباله این چیزا و همه چی رو تجربه کنند.
من ایران هم که بودم خوشم نمیومد! شاید بیشتر به این خاطره که حالم رو میریزه به هم!
همه پیتزا دوست دارند ولی من دوست ندارم :دی برای همین سلیقه من رو خیلی ملاک قرار ندید.
من از هر چیزی که تلخ باشه بدم میاد به جز همونی که بالاتر گفتم! یعنی حضرت روکولا.
یک سری استثنا در میون مشروبات الکلی البته هست مثل آبجو از نوع مالت گندم هست! شراب liebling یا شامپاین یا برخی انواع کوکتل ها و گاهی اوقات هم شری. (چون تلخ نیستند)
Timsar نوشته: میلاد جان مصرف الکل برای بچه های سنین پایین ممنوع است؟
یعنی خانواده هاشون چطور بهاشون رفتار میکنند؟ از چه سنی مشروب میخورند؟
بله هست، زیر 18 سال مصرف و فروشش ممنوعه.
خانواده ها کار خاصی نمیتونند بکنند! به مدرسه معمولن میگند و مدرسه میدونه چه طوری باید تنبیه کنه.
از سن 18 سال و 1 ثانیه :دی
Timsar نوشته: میلاد پس تو هم اینکاره نیستی از این نعمت اسپاگتی بهره ببری چون شعرای ناب ایرانی خیلی وصیت کردن تو شعراشون که حتما بخورید گوش به حرف آخوندا ندین و اینها ...
اون که شعرا وصیت کردند می هست! نه عرق سگی و ویسکی و کونیاک و وودکا (آب و الکل) که مزه زهرمار میده :دی
شراب قرمز درست و حسابی از نوع شیراز و liebling چرا که نه ؟ خیلی هم خوبه.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری