05-02-2016, 06:35 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" ﺁﯾﻪ 13 - ﻭﺍﺫﺍ ﻗﯿﻞ ﻟﻬﻢ ﺀﺍﻣﻨﻮﺍ ﻛﻤﺎ ﺍﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻗﺎﻟﻮﺍ ﺍﻧﻮﻣﻦ ﻛﻤﺎ ﺀﺍﻣﻦ ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﺍﻻ ﺍﻧﻬﻢ هم ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﻭ ﻟﻜﻦ ﻻ ﯾﻌﻠﻤﻮﻥ "
" هم گُداری گفته شده تا براشان باور آورید جورِ چه باور آوردند مردمها گفتند آیا میباوریم جورِ چه باور آوردند نارس اندیشها آیا نه اگرَند آنها نارس اندیش ها هم تا بود نه میدانند "
" ﺁﯾﻪ 13 - ﻭﺍﺫﺍ ﻗﯿﻞ ﻟﻬﻢ ﺀﺍﻣﻨﻮﺍ ﻛﻤﺎ ﺍﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻗﺎﻟﻮﺍ ﺍﻧﻮﻣﻦ ﻛﻤﺎ ﺀﺍﻣﻦ ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﺍﻻ ﺍﻧﻬﻢ هم ﺍﻟﺴﻔﻬﺎﺀ ﻭ ﻟﻜﻦ ﻻ ﯾﻌﻠﻤﻮﻥ "
" هم گُداری گفته شده تا براشان باور آورید جورِ چه باور آوردند مردمها گفتند آیا میباوریم جورِ چه باور آوردند نارس اندیشها آیا نه اگرَند آنها نارس اندیش ها هم تا بود نه میدانند "
solo نوشته: با استناد به چه مدرکی همچین حرقی رو به من میزنید؟ببینید من تاکنون در آرامش زیست کردم،چون همین ترسها انگیزانِ خودنمایی ناباورها نشده،چه دزد چه شورشگر ها باز چند سال پیش گمان نکنم اینگونه میبود یا کشورهای همسایه مان ،که از ویژگی آشکار ناباورهاست دو بهم زنی میان باورمندها،راست را دروغ نیز دروغ را راست جابزنند هر گونه با آگهی رسانی سوراخ کردن موریانه وار درپی سست کردن خانواده ها ،آشوبگری،...پس درخورست با اینها چنین رفتار کنیم تا آسیب نبینیم،خداوندا تویی که همبازگذارها را این سرا بدترین ناگوارا هم دیگر سرا رسانی مرا برپادار پیوست نماز دار
با کمی مقایسه میشد فهمید کی دیوانه و جنایتکار هست "]آیه های قرآن دستور به آدم کشی[/URL][/h]این ها تنها اندکی از خشونت اسلام بود
حالا کی قاتل، متجاوز، ویرانگر، گانگستر،جیب و...هست؟