04-10-2016, 05:41 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻳُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ ﺑِﺎﻟْﻐَﻴْﺐِ ﻭَﻳُﻘِﻴﻤُﻮﻥَ ﺍﻟﺼَّﻼﺓَ ﻭَﻣِﻤَّﺎ ﺭَﺯَﻗْﻨَﺎﻫُﻢْ ﻳُﻨﻔِﻘُﻮﻥ "
" کَسهایی میباورند به پنهان هم میدارند برپا پیوستن نمازُ هم از چه توشه دادیمشان میپردازند "
ببین شما گرداننده این تالار باشی آیا براکاربرهای دیگر دسترسی پله ای پایینتر یا کمتر از خود میدهید؟ یا دسترسی سراسری ،
نمونه به یک کاربری چون این بندهء خداوند شناسه هم کلید واژهء سر گرداننده ها admin را میدهید؟ یا کاربر پله پایینتر user?
نمونه من یکی ازتان درخواست کنم؟ شناسهء آ یا ب هم کلید واژهء درون شدن به تارنمایشان را میدهید؟ یا میگویید با همان شناسهء خودتان بیایید یا درخواست کنم برای شناسه ام گزینش دسترسی بالاتر دهید چه میکنید؟ ،
یا رفتید یک مغازه میگویید میشود کلید مغازه تان را به بنده دهید تا من یکسره در مغازه تان آزاد بگردم ببینم چه اندازه پول دارید؟چه اندازه فروش دارید ؟
یا تنها میروید میپرسید اون چیزی که آنجا هست چند؟تا بخریدش یا نه !
پناه بر خداوند یگانه دانا که ازش میخواهم مرا ناباور مکند هم خداوندا مرا برپادار نماز کن برای پیوستت
" ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻳُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ ﺑِﺎﻟْﻐَﻴْﺐِ ﻭَﻳُﻘِﻴﻤُﻮﻥَ ﺍﻟﺼَّﻼﺓَ ﻭَﻣِﻤَّﺎ ﺭَﺯَﻗْﻨَﺎﻫُﻢْ ﻳُﻨﻔِﻘُﻮﻥ "
" کَسهایی میباورند به پنهان هم میدارند برپا پیوستن نمازُ هم از چه توشه دادیمشان میپردازند "
sonixax نوشته: باز هم میگویم هزاری هم که بنویسید در صورتی که کلاس مورد بحث اطلاعات کامل و کافی جهت استفاده برنامه نویس دیگر را در اختیار وی قرار ندهد دو زار ارزش ندارد! برای همین هر برنامه نویسی یک راهنمای کامل با کلاسی که نوشته منتشر میکند و یا درست و درمان آن را کامنت میکند! فرق نمیکند که برنامه نویسی بعدی از سورس کد خبر داشته باشد یا نداشته باشد هنگام استفاده به کامنتها و یا راهنما مراجعه میکند تا بداند کلاس چگونه کار میکند! اگر نداند کلاس ارزشی برابر پشکل دارد!
مثالتون هم در مورد درمان دری وری محض هست! پزشکه که باید روش درمان رو بدونه! (برنامه نویس - توسعه دهنده) نه بیمار (کاربر)، اون کسی هم که روش درمان رو کشف میکنه (نویسنده کلاس) باید روش درمانش رو در اختیار بقیه پزشکان بذاره تا بتونند ازش استفاده کنند وگرنه روش درمان وی هم ارزشی برابر پشکل خواهد داشت.
پس بیخودی دست و پا نزنید که بیشتر فرو میرودی!
ببین شما گرداننده این تالار باشی آیا براکاربرهای دیگر دسترسی پله ای پایینتر یا کمتر از خود میدهید؟ یا دسترسی سراسری ،
نمونه به یک کاربری چون این بندهء خداوند شناسه هم کلید واژهء سر گرداننده ها admin را میدهید؟ یا کاربر پله پایینتر user?
نمونه من یکی ازتان درخواست کنم؟ شناسهء آ یا ب هم کلید واژهء درون شدن به تارنمایشان را میدهید؟ یا میگویید با همان شناسهء خودتان بیایید یا درخواست کنم برای شناسه ام گزینش دسترسی بالاتر دهید چه میکنید؟ ،
یا رفتید یک مغازه میگویید میشود کلید مغازه تان را به بنده دهید تا من یکسره در مغازه تان آزاد بگردم ببینم چه اندازه پول دارید؟چه اندازه فروش دارید ؟
یا تنها میروید میپرسید اون چیزی که آنجا هست چند؟تا بخریدش یا نه !
پناه بر خداوند یگانه دانا که ازش میخواهم مرا ناباور مکند هم خداوندا مرا برپادار نماز کن برای پیوستت