08-20-2015, 05:03 PM
Anarchy نوشته: اگه زیاد روی حرفاتون اصرار کنید ، احتمالا به همین نتیجه خواهم رسید !!
شما که به نتیجه ی نهایی رسیده اید و حکم یهودی ستیزیم را امضا کردید دیگر معطل چه هستید چرا اخراجم نمی کنید؟
Anarchy نوشته: یعنی واقعا بهانه های شما به سطح بسیار نازلی رسیده و در روز روشن میخواید همه چیزو منکر شید !! آره لابد خود اسرائیلی ها میان و خودشونو منفجر میکنن بعد میندازن گردن فلسطینی ها ...
بخدا نمی دانم از این حرفتان بخندم یا گریه کنم!! چطور بنده اگر در موردی از سایت های ایرانی رفرنس بیاورم معتبر نیست ولی شما چرا!! آن لینکی هم که داده بودید بیشتر رفرنس هایش را همانطور که بریتان کپی پیست کرده بودم برای دوستان اسراییلی و صهیونیست بود که معتبر نمی باشد!
در ضمن تعداد کشتگان اسراییلی را هم دیدم قطره ای بود در برابر تعداد کشتگان فلسطینی!
بله البته قبول دارم که اسراییلیها از آنجا که بسیار به دنیا حریصند و جاندوست !! هیچوقت دست به عملیات انتحاری نمی زنند ولی هم کیشانشان را چرا !! چقدر یهودی توسط خود صهیونیست ها کشته شده است.
403 Forbidden
اسلام تایمز - بررسی نقش تروریسم در تكوین رژیم صهیونیستی
در ضمن اینکه می گویید در روز روشن بنده دارم منکر همه چیز می شوم بسیار جالب است!! منکر چه چیز؟ این شما هستید که دارید حقیقت را انکار می کنید آنهم در روز روشن! اسراییل حکومتی است که اصلا بر پایه ی ترور بنا شده است. بفرمایید کمی مطالعه کنید و اینقدر بی دلیل از حکومتی که اصل و اساسش ترور است حمایت نکنید:
Israel - Founded By And Living On Terror
S/R 29: Israel: A Terrorist Success Story (Rob Miller)
نقل قول:Zionist-dominated mainstream media vividly portrays Israel as a tiny embattled nation seeking peace in a sea of Arab hostility. 1 Arabs, we are told, commit acts of terror while Israel only resorts to violence out of self-protection. The facts of history paint a very different picture.
Anarchy نوشته: ما در مورد تاریخ حرف میزنیم و محل حضور و زندگی یک قوم نه در مورد افسانه های مذهبی !! اگه ارتباط تاریخی قوم یهود و سرزمین اسرائیل رو هم بخواید منکر شید من واقعا به ریشه یهودی داشتن شما شک میکنم ...
بنده هم از دید همان تاریخ می گویم نه افسانه های مذهبی!! هرچند تاریخ یهود همان مذهبش هست! مگر چقدر در فلسطین اقامت داشتند؟ ساکنین اصلی فلسطین کنعانیان هستند که همین فلسطینی ها هستند!! که حالا مستعرب شده اند. آنها قبل از ورود بنی اسراییل آنجا بودند و بعد از خروج بنی اسراییل هم باز آنجا اقامت داشتند! اصلا باشه هر چه شما می گویید یهودیان از ابتدای خلقت(!) در فلسطین بوده اند ولی بعدش خارج شدند حالا به هر دلیلی و دیگه دست پایین هم بخواهیم بگیریم چند قرنی را در فلسطین قامت نداشتند (دست پایین تازه گرفتما) خب آیا این منطقی است که بعد از صد ها سال بیایند و بگویند اینجا سرزمین ماست؟! دوست عزیز شما که ملی گرا هم هستید به نظرتان اگر ایران ادعای مالکیت بحرین و افغانستان را داشته باشد و بخواهد آنها را تصاحب کند آیا بیشتر از قوم یهود بر او حق نیست؟؟ بحرین و افعانستان مگر از جدا شدنشان از ایران چقدر می گذرد!
در ضمن بنده ریشه ی یهودی ندارم ! فقط مادربزرگ مادریم از این قوم است همین! یعنی بخاطر همین نسبت فامیلی کوچک باید منکر حقیقت شوم؟؟
Anarchy نوشته: بفرمایید مطالعه کنید و کمتر از این حرف های احساسی و غیر منطقی بزنید :
History of the Jews and Judaism in the Land of Israel - WiKi
شما که ادعا میکنید ریشه یهودی هم دارید ، باید این رو هم شنیده باشید :
Aliyah - WiKi
اگر حرف منطقی زدن یعنی طرفداری از اسراییل ، پس بنده هیچگاه قادر به منطقی صحبت کردن نخواهم بود!
بله چرا ندانم در قوم یهود "بازگشت به ارض موعود " وجود دارد ولی با حضور ماشیح نه سرِخود!
Anarchy نوشته: اول اینکه این حرف رو ( که هیچ سندی هم برای این اون وجود نداره ) به موشه دایان منتسب میکنن نه نتانیاهو ، بعد از جنگ های سال 1967 ; ولی من منظور اعلام جهاد علیه یهودی ها بعد از اجرای طرح تقسیم 1948 بود ... ضمنا کینه یعنی اینکه همین امروز هم انقدر بدگویی میشه از یهودی ها در جوامع مسلمان !! یعنی اینکه در قرآن ازشون به عنوان دشمن یاد شده ...شما که یکجایی فرمودید:
نقل قول:قرآن که انسجام محتوایی نداره که دلایلش هم مشخصه و در تاپیک دیگه میشه در موردش صحبت کرد . یه جا خوبی رو گفته یه جا بدی !! یه زمان در ضعف بود بقیه ادیان رو تایید کرده جای دیگه که زورش بیشتر شده گفته بقیه قبول نیستن و فقط هم حرف حق رو میزنم و خدا دیگه نفر آخرشو فرستاده تا بشرو هدایت کنه !!
پس چرا به قران ارجاع می دهید؟؟ در ضمن در همین قرآن از این قوم هم تعریف شده است. در تاریخ اسلام هم از یهودیان زیادی که به اسلام گرویدند تعریفهای زیادی شدن است. از ماجرای زره حضرت علی و آن مرد یهودی تا ماجرای کربلا و آن کاهن یهودی و........ و حتی همین حالا هم حتی در مراسم عزاداری هم در بر روی یهودیان باز است و برخی از آنها هم حتی ارادت به اهل بیت هم دارند مثل خانم النا لاویان که شاعر اهل بیت هستند و... نمونه هایی که خودم از نزدیک دیده ام . مسلمانان کینه ای از یهود ندارند این مسیحیان هستند که تا همین حالا هم از یهود بیزارند!
Anarchy نوشته: حالا شما اول ثابت کن چنین حرفی زده شده ... این تمسخر شما هم جای سوال داره !!
فعلا که شما مدام تمسخر می کنید. اینکه حتی قبولِ یهودی بودن یکی از اقوامم را منوط به پذیرفتن اسراییل بعنوان یک کشور خوب و قانونی می دانید!!
یک سوال از خدمتتان دارم! آیا هرکسی که ریشه در این قوم داشته باشد باید حتماً حتماً باید اسراییل را هم قبول داشته باشد؟؟
Anarchy نوشته: حالا این یعنی خوبه یا بده ؟ نکنه اسرائیلی ها آدم نیستن ؟ نکنه من همون اسرائیلیه باشم ؟چرا از بنده می پرسید بنده که از دید شما یک دختر بی منطق و احساساتی هسنم!!
شما آن اسراییلی نیستید ولی یک اسراییلی چرا!
Anarchy نوشته: ظالم نمایی دیگه یعنی چی ؟ من میگم شما اسرائیل و اسرائیلی ها رو بد مطلق نشون میدید . این همه غیر نظامی اسرائیلی هم کشته شده ، چرا برای اونها احساساتی نمیشید ؟ انسان دوستی شما محدود دینی-نژادی- قومی داره ؟چرا من را به نژادپرستی متهم می کنید؟؟ بنده که هرجا ضد یهودیت صحبت شده از این قوم دفاع کرده ام و مدام صهیونیست ها را از این قوم جدا کرده ام. چرا اینقدر ظالمانه حکم می دهید؟ در آیینی که بنده به آن اعتقاد دارم برای انساندوستی نژاد و دین و قوم اصلا جایگاهی ندارند . ولی گویا این شما هستید که انسان دوستیتان را با دین طرف مقابلتان تنظیم می کنید!
Anarchy نوشته: چون اونها شما رو یهودی میدونن پس شما یهودی هستین ؟ از اون حرف ها بود ... خب شما که خودتونو یهودی نمیدونین و همین کافیه !!دوست عزیز شما که اینقدر سنگ این قوم را به سینه می زنید و بخاطرشان بنده را به صلیب کشیده اید بدنیست کمی احکامشان را هم مطالعه کنید. در احکامشان حتی اگر یک یهودی از دین یهود خارج گردد بازهم یک یهودی محسوب می شود حتی اگر خودش با تمام وجود فریاد بزند از یهودیت بیزارم باز هم یک یهودی محسوب می شود!! چرا ؟ چون یهودیت یک دینِ قومی است!
بنده خودم را یهودی ندانم آنها که به نظر من اهمیت نمی دهند همینکه از طریق مادری به این قوم می رسم کافیست!!! نکته همینجاست نژادپرستی قوم یهود!
Anarchy نوشته: خب این رفتار ها همه جا هست . حالا باز خوبه مرام دارن شما رو از خودشون میدونن ، ما که اگه دینمونو عوض کنیم یا مثلا الان بفهمن بی دین شدیم ، میفرستنمون اون دنیا !! اصلا رفتاری که با بهایی ها میشه رو ببینید کافیه ...
بله عجب مرامی هم دارند و عجب بلاهایی که بر سرم نیاوردند و اتهامات یهودی ستیزی که بر بنده نزدند و تهدیداتی که نکردند و آنهم در جایی که دستشان باز است ...
چرا شما اینقدر دوستدار یهودیان هستید؟
Anarchy نوشته: ما چیکار بر طبق یهود داریم . فعلا که شما یهودی نیستین !! منظور من از این حرف دیدگاه شما بود که میگید غیر نظامی های اسرائیل هم اشغال گر هستن حتی بچه 6 ماهه و به همین دلیل اگه کشته بشن اتفاق خاصی نیوفتاده ...
بنده کی و کجا گفته ام که اگر یک بچه ی اسراییلی کشته شود مهم نیست؟؟؟ چرا حرف در دهانم می گذارید؟؟ بنده تنها به نسبتها اشاره کردم اینکه نسبت کشتگان دو طرف را در نظر بگیریم و آنوقت مشخص خواهد شد که کی تروریست هست!!!
Anarchy نوشته: از نظر من که تمام مدعیان پیامبری مثل هم بودن ... اما مساله بیشتر به منافع گروه ها بر میگرده !! خب وقتی منافع به خطر بیوفته همه با هم دشمن میشن ... این کینه و جنگ هم بین گروه های مختلف در تاریخ بشر بوده اما یهود ها چون تقریبا 2000 هزار سالی هست در اقلیت بودن ، بیشتر آسیب دیدن !! حالا مگه در کتب مسلمانان این کینه ثبت نشده ؟در کتب یهود که تمامی کینه از غیر یهود است!!!
Anarchy نوشته: قرآن که انسجام محتوایی نداره که دلایلش هم مشخصه و در تاپیک دیگه میشه در موردش صحبت کرد . یه جا خوبی رو گفته یه جا بدی !! یه زمان در ضعف بود بقیه ادیان رو تایید کرده جای دیگه که زورش بیشتر شده گفته بقیه قبول نیستن و فقط هم حرف حق رو میزنم و خدا دیگه نفر آخرشو فرستاده تا بشرو هدایت کنه !!خب اگر اینطور است چرا مدام به قرآن ارجاع می دهید؟ بگذاریدش کنار !
به هر حال به طور مستند نشون دادم اتفاقا در اسلام کینه زیادی نسبت به یهودی ها وجود داره ...
چه مستندی ؟ اتفاقا این یهود بوده که کینه از ادیان بعد از خودش گرفته و هروقت که علمای یهود قدرتی بدست می آوردند از آن برای آزار مسیحیان و مسلمانان استفاده می کردند.
کلی هم می توانم برایتان مدرک بیاورم از کتب خودشان از همان تلمود شان که حتی در تلمود تعدیل شده هم غیر یهود را نجس می دانند و آداب راه رفتن کنار غیر یهود آمده است و...
آحر مگر یهود با غیر یهود چه فرقی دارد؟؟ که آنها اینطور راجع به غیر یهود نظر دارند.