08-20-2015, 02:30 PM
سارا نوشته: بدترین گزینه را انتخاب کنید! یعنی بی انصافی!
شما که حکمتان را داده اید چرا دیگر با بنده مشورت می کنید؟
اگه زیاد روی حرفاتون اصرار کنید ، احتمالا به همین نتیجه خواهم رسید !!
سارا نوشته: بخداااااااا که لینکتان را دیدم و رفرنس هایش را هم دیدم که بیشترش متعلق به دوستان صهیونیست و یهودی بود!!
یعنی واقعا بهانه های شما به سطح بسیار نازلی رسیده و در روز روشن میخواید همه چیزو منکر شید !! آره لابد خود اسرائیلی ها میان و خودشونو منفجر میکنن بعد میندازن گردن فلسطینی ها ...
شما گزارش دیده بان حقوق بشر رو که قبول دارید احیانا ؟!
https://www.hrw.org/reports/2002/isrl-pa/
سارا نوشته: ببخشید از کدام تاریخ حرف می زنید؟ شما تورا را خوانده اید؟ ابراهیم نبی متولد آنجا بود یا بابل؟ اینکه به فلسطین آمد و یک مدتی اقامت کرد و حتی اسحاق را نصیحت کرد که از بین دختران این سرزمین همسر انتخاب نکند چرا که اینها کنعانی هستند و....... و بعد حضرت اسحاق هم یعقوب نبی را نصیحت کرد که از این سرزمین همسری نگزیند و با اقوام (دختر دایی)دیگرشان در سرزمین دیگر ازدواج کند و........ بعد هم که در زمان یوسف پیامبر ، تمامی فرزندان یعقوب به مصر آمدند و چند قرنی هم آنجا بودند . پس نسب به ساکنان اصلی فلسطین این دوستان شما غریبه ای بیش نیستند!!!
ما در مورد تاریخ حرف میزنیم و محل حضور و زندگی یک قوم نه در مورد افسانه های مذهبی !! اگه ارتباط تاریخی قوم یهود و سرزمین اسرائیل رو هم بخواید منکر شید من واقعا به ریشه یهودی داشتن شما شک میکنم ...
بفرمایید مطالعه کنید و کمتر از این حرف های احساسی و غیر منطقی بزنید :
History of the Jews and Judaism in the Land of Israel - WiKi
شما که ادعا میکنید ریشه یهودی هم دارید ، باید این رو هم شنیده باشید :
Aliyah - WiKi
سارا نوشته: ببخشید این ما بودیم که گفتیم انتقام خیبر را گرفتیم یا جناب حضرت نتانیاهو؟؟
اول اینکه این حرف رو ( که هیچ سندی هم برای این اون وجود نداره ) به موشه دایان منتسب میکنن نه نتانیاهو ، بعد از جنگ های سال 1967 ; ولی من منظور اعلام جهاد علیه یهودی ها بعد از اجرای طرح تقسیم 1948 بود ... ضمنا کینه یعنی اینکه همین امروز هم انقدر بدگویی میشه از یهودی ها در جوامع مسلمان !! یعنی اینکه در قرآن ازشون به عنوان دشمن یاد شده ...
سارا نوشته: ببین چقدر طرف کینه ی اسلام و مسلمانان را دارد که هنوز از ماجرای پیروزی مسلمانان به یهودیان در 1400 سال پیش دارد به خودش می پیچد:))
حالا شما اول ثابت کن چنین حرفی زده شده ... این تمسخر شما هم جای سوال داره !!
سارا نوشته: مسیحیان باید کینه ی یهودیان را داشته باشند که بر طبق روایاتشان این یهودیان بودند که سبب به صلیب کشیدن عیسی شدند و.......
ولی فعلا گویا صهیونیست ها کینه ی مسلمان و مسیحی را با هم دارند.
مسیحیان که کینه یهودی ها رو دارن به اندازه کافی !! دیگه قرار بوده چیکار کنن که نکردن ؟ یهودی ها به جرم منتسب به اجدادشون همواره مورد آزار قرار گرفتن !!
سارا نوشته: چقدر این جمله شما برایم آشناست. مرا به دوران کودکی ام برد عینا این جمله را از یک اسرائیلی شنیدم!
حالا این یعنی خوبه یا بده
![E415 E415](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e415.png)
![E404 E404](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e404.png)
سارا نوشته: باشد اگر بنده مظلوم نمایی می کنم شما هم ظالم نمایی می کنید. مظلوم نمایی برای نوزادی که بجرم مسلمان بودن سوخت... مظلوم نمایی برای تمام مسلمانان مثله شده ی دیر یاسین مظلوم نمایی برای تمام شهدای غریب و بی کس فلسطین.........
ظالم نمایی دیگه یعنی چی ؟ من میگم شما اسرائیل و اسرائیلی ها رو بد مطلق نشون میدید . این همه غیر نظامی اسرائیلی هم کشته شده ، چرا برای اونها احساساتی نمیشید ؟ انسان دوستی شما محدود دینی-نژادی- قومی داره ؟
سارا نوشته: من منکر کشته شدن شهروندان اسرائیلی توسط فلسطینی ها نیستم ولی لطفا نسبت ها را هم در نظر بگیرید نسبت تعداد زنان و کودکان بی دفاع فلسطینی به شهروندان اسرائیلی.... نسبتش فکر کنم به سمت بی نهایت رود!! چون هنوز زنان و کودکان بی گناه فلسطینی کشته می شوند هر روز همین الان که دارم این را می نویسم حتما یکیشون در خون خودش غلط می زند....
این نسبت چند دلیل داره که مهم ترین ارزش قائل شدن سران اسرائیل برای جان شهروندانش و استفاده از تکنولوژی برای حفاظت از جان اونهاست . بر خلاف تروریست های حماس و جهاد اسلامی که از مردمشون human shield ساختن تا بهانه برای مظلوم نمایی داشته باشن !! پرتاب راکت از داخل مدرسه و بیمارستان چه معنایی داره ؟
بعد هم چون نسبت کشته شده ها کمتر هست باید فقط یه طرف قضیه رو ببینیم ؟ باید انقدر مظلوم نمایی کنیم ؟
سارا نوشته: اذیتم کم نکردند اتفاقا بخاطر همین مادربزرگم که ای کاش از این قوم نبود! چون بر طبق قوانین عجیبشان مادر من یهودی محسوب می شود پس من هم یک یهودی خواهم بود و دفاع یک یهودی از عرب گناهی است نا بخشودنی. ولی من بر طبق آیینم کینه ای ندارم و می گذرم از رفتارها و طعنه ها و نامردیها ........ در مقابل باید خوبی کرد و صبر.
چون اونها شما رو یهودی میدونن پس شما یهودی هستین
![E40d E40d](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e40d.png)
خب این رفتار ها همه جا هست . حالا باز خوبه مرام دارن شما رو از خودشون میدونن ، ما که اگه دینمونو عوض کنیم یا مثلا الان بفهمن بی دین شدیم ، میفرستنمون اون دنیا
![E404 E404](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e404.png)
سارا نوشته: این همه بر طبق یهود ، شامل بنده هم می شود!!! بنده تنها صهیونیست های نژادپرست را اشغالگر می دانم آنها که....... خودتان بهتر می دانید.
ما چیکار بر طبق یهود داریم . فعلا که شما یهودی نیستین !! منظور من از این حرف دیدگاه شما بود که میگید غیر نظامی های اسرائیل هم اشغال گر هستن حتی بچه 6 ماهه و به همین دلیل اگه کشته بشن اتفاق خاصی نیوفتاده ...
سارا نوشته: بیایید جور دیگری به مسئله نگاه کنیم. چون حضرت مسیح و پیامبر اسلام آنی نبودند که علمای یهود توقع داشتند بخاطر همین کینه ی مسیحیان و مسلمان را گرفتند و در کتبشان ثبت کردند.
از نظر من که تمام مدعیان پیامبری مثل هم بودن ... اما مساله بیشتر به منافع گروه ها بر میگرده !! خب وقتی منافع به خطر بیوفته همه با هم دشمن میشن ... این کینه و جنگ هم بین گروه های مختلف در تاریخ بشر بوده اما یهود ها چون تقریبا 2000 هزار سالی هست در اقلیت بودن ، بیشتر آسیب دیدن !! حالا مگه در کتب مسلمانان این کینه ثبت نشده ؟
سارا نوشته: در قرآن در مورد انسان هم تعاریفی آمده که نسبت به خویش ظالم است و بدنبال خوشی است و........ خب آیا این شامل پیامبران و انسانهای صالح می شود؟ معلوم است که نه. قوم یهود هم همینطور . تازه در قرآن آمده است که خدا این قوم را برتری داد به جهانیان بخاطر تعداد پیامبرانش که نشانگر تعداد زیاد افراد صالح در این قوم هستند.
قرآن که انسجام محتوایی نداره که دلایلش هم مشخصه و در تاپیک دیگه میشه در موردش صحبت کرد . یه جا خوبی رو گفته یه جا بدی !! یه زمان در ضعف بود بقیه ادیان رو تایید کرده جای دیگه که زورش بیشتر شده گفته بقیه قبول نیستن و فقط هم حرف حق رو میزنم و خدا دیگه نفر آخرشو فرستاده تا بشرو هدایت کنه !!
به هر حال به طور مستند نشون دادم اتفاقا در اسلام کینه زیادی نسبت به یهودی ها وجود داره ...