08-14-2015, 08:09 PM
سارا نوشته: بدون شرح!!!!
حرف یه نفر دیگه در یه تاپیک دیگه چه ربطی به من داره ؟ بعد هم کسری داره میگه ترور دشمن ... این فرق داره با حمله انتحاری به غیر نظامی ها !!
سارا نوشته: یکطوری از فلسطینیها صحبت می کنید که هر که نداند فکر میکند موجودات متوحشی هستند که بهترین جایگاه برایشان طویله است! و اسرائیلی ها انسانهایی فرهیخته نوعدوست که دارند با سعه صدر ! رفتار وحشیانه فلسطینی ها را تحمل می کنند!!!
من همچین فکری نکردم اما بر عکس این شما هستین که میخواین بگین اسرائیلی ها هم از پیر و جوان و زن و مرد ، وحشی و آدمکش هستن و کشتن حتی غیر نظامی هاشون کاملا اخلاقی هست .
سارا نوشته: بله شما از سایت ها ی اسراییلی مطلب بیاورید صد درصد معتبر است ولی بنده اگر از سایت یک فلسطینی بیاورم نه چون او فقط فقط یک تروریست وحشی است.
در مورد اون عکس میگید ؟ از چند تا سایت دیگه که غیر اسرائیلی هست میخواید براتون بیارم ... تازه در مورد اون عکس که شما اصلا منبعی ندادید !! در هر صورت اشتباه کردین و بدون تحقیق عکسی رو اینجا گذاشتین ...
سارا نوشته: باشد من تمام منابعم نا معتبر ولی حداقل لینک زیر را ببینید که منصفانه به این قضیه نگاه کرده و از کشته شدگان اسراییلی هم حرف زده ! و یک آمار تقریبا دقیق از کشتگان و اسرای دو طرف ، از ویرانی خانه های دوطرف و..را طی این سالهای جنگ و درگیری ارائه داده است.
If Americans Knew - What every American needs to know about Israel/Palestine
این سایت رو هم قبلا دیدم . من منکر ظلمی که به اعراب شده نیستم و الان هم همه کارهای اسرائیل رو تایید نمیکنم اما مشکل مسلمون ها با اسرائیل سر زمین های اون منطقه نیست . یه مشکلی تاریخی با یهودی هاست از صدر اسلام تا الان !! یعنی همه زمین ها رو هم پس بگیرن باز با یهودی ها دشمنی میکنن ...