08-14-2015, 06:52 AM
Anarchy نوشته: بعد هم شما میگید پس با این تفاسیر حمله به و کشتن غیر نظامی های اسرائیلی مشکلی نداره و اخلاقی هست ؟بدون شرح!!!!
ضمنا منظور من از کشتار غیر نظامی ها توسط فلسطینی ها این بود ( و البته موارد دیگه ای هم هست ) :
List of Palestinian suicide attacks - WiKi
Sbarro pizza restaurant bombing in Jerusalem, in which 15 Israeli civilians were killed and 130 wounded.
Theodor Herzl نوشته: من با مجازات مرگ در زمان صلح برای جرایمی مثل قتل مخالف هستم ، ولی در زمان جنگ از ترور دشمن نیز حمایت میکنم.
یکطوری از فلسطینیها صحبت می کنید که هر که نداند فکر میکند موجودات متوحشی هستند که بهترین جایگاه برایشان طویله است! و اسرائیلی ها انسانهایی فرهیخته نوعدوست که دارند با سعه صدر ! رفتار وحشیانه فلسطینی ها را تحمل می کنند!!!
بله شما از سایت ها ی اسراییلی مطلب بیاورید صد درصد معتبر است ولی بنده اگر از سایت یک فلسطینی بیاورم نه چون او فقط فقط یک تروریست وحشی است.
باشد من تمام منابعم نا معتبر ولی حداقل لینک زیر را ببینید که منصفانه به این قضیه نگاه کرده و از کشته شدگان اسراییلی هم حرف زده ! و یک آمار تقریبا دقیق از کشتگان و اسرای دو طرف ، از ویرانی خانه های دوطرف و..را طی این سالهای جنگ و درگیری ارائه داده است.
If Americans Knew - What every American needs to know about Israel/Palestine